Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

jasiska 

všechny recenze uživatele

Pamätám sa, že keď som mala asi 10 rokov, chodilo to na Nove. Ja som vtedy popoludnia trávila u babky a moja babka, ako každá správna babka, rada pozerala telenovely. Tento seriál mal na mňa veľké osvetové účinky, pretože odtiaľ poznám výrazy ako exhumácia, bulímia, exorcista, schizofrénia,... V tom čase sa mi ani nezdalo, že keď sa všetky tieto výrazy objavia v jednom seriáli, asi nebude najlepší...:-) ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Sice je mi to až trapné, ale musím dát alespoň jednu hvězdu, protože se mi v hlavě dodnes uchovala scéna z tohoto seriálu, která mě ještě dnes děsí. Pamatujete na scénu, kdy je jedna z postav pohřbena za živa a oni jí dali do rakve telefon aby s ní mohli telefonovat??? Vidím ten obraz stále před sebou a mám pocit, že už se ho nikdy nezbavím...v tu dobu mi mohli být tak maximálně 3 roky...fuj...Takže 1 hvězda za tohle ()

Reklama

stilgar1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je snad největší kravina všech kravin :D Ale originalitu tomuto seriálu rozhodně nemůžete upřít. Však povězde, který seriál se může chlubit takovým šíleným počtem dílů? Ale asi je opravdu zbytečné, snažit se najít cokoliv kladného. Ono zde opravdu nic takového není :D 0/10 ()

Jino odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem zkoukl všech 1 001 012 dílů a nebo kolik to má a musím s nadšením říct že to stálo za to :D.... Ne kecám to je fakt opravdová blbost, která nestojí za můj drahocený čas.... i když se přiznám, že jsem kdysi videl tak možná dohromady 50 dílů, ale to jen z toho důvodu páč tam hrála jedna herečka, která se mi líbila a pak ju nechali chcípnout a od tej doby sem to neviděl :) ()

lardko 

všechny recenze uživatele

246 Nudných dílů. Neříkám že jsem viděl všechny , to bych asi nedal ... , ale pochybuji že byl aspoň jeden celý díl dobrý. Jedna hvězdička za pár dobrých / nešpatných scén. Ale jinak je to opravdu blbost na kterou se nedá koukat ! I když se našlo 24 fanoušků ......... Velké překvapení............ Je spousta telenovel , který jsou 100x lepší , a mají třeba jen 1 fanouška. Neříkám že bych byfanda telenovel..... ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Ve své době se jednalo o nejdelší seriál vysílaný stanicí NBC. (gogos)
  • Jubilejní 10 000. epizoda byla odvysílána 21. února 2005. (L_O_U_S)
  • První díl byl odvysílán 8. listopadu 1965. Postava Julie Olseonové v něm byla zadržena pro krádež kožichu. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama