Reklama

Reklama

Jak prodávat drogy přes internet (rychle)

(seriál)
  • Německo How to Sell Drugs Online (Fast) (více)
Trailer
Německo, (2019–2021), 9 h 36 min (Minutáž: 25–36 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Podivínský teenager chce získat zpět expřítelkyni, a tak začne online prodávat extázi přímo ze svého pokoje. A vypracuje se na jednoho z největších evropských dealerů. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (49)

JamesConnorG 

všechny recenze uživatele

8/10. O seriálu "Jak prodávat drogy přes internet (rychle)" jsem nečekal nic velkého a bral jsem ho jako takovou jednohubku. První série tomu tak vypovidala a skutecne se jednalo o zajímavý počin, který pobavil. Druhá série nastavila grady a mohli jsme sledovat nejen příběh, ale i postavy, jak se vyvíjejí od první série a jdou dal tam, kde to začali. První série byla skvělá, druhá ještě lepší a třetí o něco slabší než druhá řada, ale od poloviny byla skvělá a taktéž výborně zakončena. Rozhodně tenhle seriál zkouknete a dejte mu šanci. Nejedná se o další Netflix srajdu a ještě chci připomenout, že je inspiroval skutečnými událostmi :). Ps: Úvodní znělka je fenomenální a nejvíc dobře provedena! ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Mám z tohto projektu skutočne zmiešané pocity. Veľmi zmiešané. A viac prevládajú tie negatívne. Po dopozeraní mám pocit, že to nemá žiadne hlbšie posolstvo, žiadnu kvalitnú komédiu ani nič podobné. Techniky, ktorými sa rozpráva príbeh sme už videli a nejako to nepoužíva dobrú techniku, ktorou by priniesli dobrý humor. Prvé dve epizódy ešte celkom áno, potom to už akosi fungovalo menej a menej. Najlepší bol proste pán Jonathan Frakes. K tomu nemám čo dodať. Hlavný hrdina mi nie je veľmi sympatický, jeho ex-priateľka je na tom rovnako. Jeho kamarát Lenny je v pohode a ich spolužiačka Gerda je tiež celkom okey. Niekedy je tu pár dobrých vizuálnych fórov, no dialógy ako také toho pre mňa moc nerobia. Atmosféra série nie je zrovna príjemná a neviem či to vlastne chce povedať, aby tínedžeri nebrali drogy, alebo ich to chce naučiť ako môžu rozoznať kvalitu od odpadu, ako začať zarábať na drogách a podobne. Pretože v tomto séria exceluje. Teda okrem vizuálov, ktoré sú dobré. Neviem či to môžem odporúčať. Ja z toho moc pozitívne dojmy nemám, ale podľa reakcií ostatných to možno generácii Z niečo dá. Ja z toho moc pozitívneho necítim. Každopádne je to otvorené pre druhú sériu... takže uvidíme. Nevylučujem, že sa k tomu vrátim. Hodnotenie: C ()

Reklama

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Takže, po prvom dieli toto odmietam ďalej pozerať. Akože strašne inteligentní chlapci, čo objavia geniálny spôsob, ako predávať drogy a vypracujú sa. Jeho nápad ako získať späť expriateľku o ktorej zistil, že v USA ho podvádzala a začala brať drogy je, že ich sám začne predávať. Vážne? Toto? To je hlúpe aj na pomery nemeckých komédií. Odmietam to ďalej pozerať. Jedna hviezdička za snahu. Ano. dovolím si hodnotiť niečo po jednom dieli. Môj čas je príliš drahocenný na to, aby som ho mrhal u seriálov, ktoré sa "možno" alebo "údajne" rozbehnú v polke druhej série. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Svižná jednohubka, které se poměrně dobře daří pracovat s různými kulturními odkazy a fenoménem VOD jako takovým. Samozřejmě mohu jen těžko soudit, nakolik se tvůrcům podařilo vystihnout aktuální generaci středoškoláků, ale celkově z toho mám mnohem lepší pocit, než u Sex Education. Typově velmi dobře obsazené. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Němci se slušně předvedli natočili pěkný seroš z prostředí střední školy, což je tak trochu odvázanější verze Social Network, kde místo facebooku hlavní hrdina z pokoje vytvoří inteligentní obchod s prodejem drog na černém trhu a je z toho obrovský hit. DÍky 20 minutovým dílům má seriál výborné tempo, velmi sympatické a inteligentní postavy, občas humor a místy dokonce i napětí a intenzivnější atmosféra. Druhá série je imho ještě lepší. Hodně dobrá a zábavná věc s boží úvodní znělkou. 8/10. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Název epizody odkazuje na název písně „Everybody Gets a Second Chance “ od skupiny Mike + The Mechanics. (Modular)
  • Pod jedním z instagramových postů v seriálu si můžeme všimnout komentáře od scenáristy Stefana Titze. (hansel97)
  • Veškeré profily na sociálních sítích, které postavy v seriálu využívají, byly pro natáčení reálně vytvořeny. (hansel97)

Reklama

Reklama