Reklama

Reklama

Na zdraví

(seriál)
USA, (1982–1993), 110 h 7 min (Minutáž: 22–47 min)

Hudba:

Craig Safan

Hrají:

Ted Danson, Shelley Long, Kirstie Alley, Nicholas Colasanto, Rhea Perlman, Woody Harrelson, Kelsey Grammer, Bebe Neuwirth, George Wendt, Paul Willson (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(272)

Obsahy(1)

"Na zdraví" je bar, který převezme Sam Melone, playboy se slabostí na letušky. Bar pravidelně navšťevují jeho kamarádi s nudným životem, aby si ho zpestřili a odpoutali se od problémů (s alkoholem). Mezi zaměstnanci baru je poměrně jednoduchý, a proto vtipný Woody a také místy protivná číšnice, která pase po majiteli domu, ve kterém se bar nachází. A taky Rebecca, která sice v baru pracuje, ale nikdy nikdo ji pracovat neviděl. (masw)

(více)

Recenze (62)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Právě jsem dokoukala poslední 11.řadu seriálu, u kterého jsem se moc bavila. Musím říct, že jsem ráda, když Shelley Long jako Diana ze seriálu odešla, protože mi tam začala lézt na nervy a vadila mi. Pak nastoupila Kirstie Alley jako Rebecca a díly mi připadali vtipnější, jenže 10. a 11.řada už nejsou to pravé. Je to pořád to samé dokola, žádné velké vtipy a nic důležitého se tam neděje. Ale jinak jsem se u seriálu moc bavila. ()

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Po první a druhé sérii : Některé vtípky dost krkolomné, je poznat velký časový odstup, kdy byl seriál natočen. Rozchod Diany a Sama na konci druhé série bylo dost kostrbaté, protože chování dvojice Diany a Sama se obrátilo během dvou dílů o 180°. ***** Po třetí sérii : Na scénu přichází Frasier Crane, konečně jsem se dozvěděl o jeho vstupu na scénu. Pár nepřesností z jeho života, který znám ze skvělého seriálu Frasier, ale pokud jich nebude víc, dají se přehlédnout ... ***** Po čtvrté sérii : Diana zde již působí jako mentálně narušený člověk. :-) ***** Po páté sérii : Frasier je skvělý, Diana je opravdu mentálně nezpůsobilý člověk. ***** Po šesté sérii : Odchod Diany je opravdu znát, seriál se dostává do úplně jiné skvělé fáze, hlavně příchod krásné Kirstie Alley je obrovské plus. Vtipy jdou bez mentálně narušené Diany daleko plynuleji a daleko lépe vyzní. Frasier dostává víc prostoru (super). ***** Po sedmé + osmé sérii + deváté : Vše šlape jak na drátkách, skvělé, úžasné, bravurní ! ***** Po desáté a konečné jedenácté sérii jsem upravil hodnocení na 5 hvězdiček. ********** Konečné hodnocení : Stojím si za tím, že prvních pět sérií trpí postavou Diany, až po nástupu úžasné Rebeccy jde seriál jiným směrem, úžasným směrem a postupem času, je vidět i změna humoru, jeho gradace apod. Na tomto seriálu je opravdu vidět, jak postupem času zraje z třešničky v meloun. Následující seriál Frasier, je ovšem daleko lepší, ale právě kvůli postavě Frasiera Craina, jsem i tomuto seriálu dal plný počet hvězdiček. V seriálu Frasier se postupně objeví i herci ze seriálu Na zdraví a je to krásná vzpomínka na tento seriál. ()

Reklama

reqiuem 

všechny recenze uživatele

tak na tenhle seriál jsem úúúplně zapomněl a nebýt Simpsnů(konkrétně 20.série-11. díl), tak žiju v zapomnění ještě teď. Každopádně hodnocení nutno brát s rezervou, protože jsem na to koukal tak před ...no už je to dost let:-), ale tu melodii z hlavy jen tak nedostanu a tak poprvý shledávám Simpsnovi užitečnými..(doufám, že je ale zřejmý, že na ně rád koukám, i když ta nepatrná dávka sarkasmu je tam cejtit nutně oprávněně:-)(jinak teď mi došlo, že melodie se hraje i v přátelích, když jsou v Londýně)-no nic..takhle bych mohl pokračovat ještě dlouho.. ()

Turtle 

všechny recenze uživatele

Klasika, co člověka vždycky povzbudí a rozesměje. Poslední 3 serie byly zkopce ale i tak je to seriál, na který člověk dlouho vzpomíná. Vždycky se mi vybaví ta nezapomenutelná scéna, kdy člověk přijde do toho baru poprvé za 30 let a řiká: "Dokonce vyměnili obložení" "Kde?" "Támhle jak sedí Norm" Navíc se v něm poprvé objevila nepřekonatelně kouzelná postava Frasiera Crana ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Toto je klasika. Polovica sitcomov nakrútených v 90. rokoch a neskôr sú inšpirované práve Cheers. Ross a Rachel sú len mladší Sam a Diane. Inak parádny humor, úžasní herci (Ted Danson je strašný fešák, ale ja aj tak najviac žeriem dámy: Shelley Long a Rhea Perlman RULE!), nehovoriac o krásnej úvodnej znelke, ktorá okrem toho, že ju nemôžete dostať z hlavy, navodzuje a predznamenáva pohodovú atmosféru baru i seriálu. Nepamätám sa, kedy som bola naposledy taká nešťastná z odchodu nejakej seriálovej postavy ako po 5. sérii... ()

Galerie (52)

Zajímavosti (51)

  • V tejto epizóde je spomínaný tím NFL New England Patriots. (Johny203)
  • Pro Woodyho Harrelsona, který v seriálu nahradil Nicholase Colasantam, jenž během natáčení 4. série zemřel, to byla první větší role. (hrona)
  • Pôvodne sa mal celý seriál odohrávať v hoteli a nie v bare. (martincba)

Související novinky

Zemřela herečka Kirstie Alley

Zemřela herečka Kirstie Alley

06.12.2022

Ve věku 71 let zemřela slavná komediální herečka Kirstie Alley. Alley byla údajně obklopena svou nejbližší rodinou, když zemřela. V příspěvku na jejím oficiálním instagramovém účtu bylo odhaleno, že… (více)

Reklama

Reklama