Reklama

Reklama

Dharma & Greg

(seriál)
USA, (1997–2002), 59 h 30 min (Minutáž: 30 min)

Hrají:

Jenna Elfman, Thomas Gibson, Joel Murray, Mimi Kennedy, Alan Rachins, Mitchell Ryan, Susan Sullivan, Chris Durand, Ed Quinn, Hallee Hirsh, Yeardley Smith (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(119)

Obsahy(1)

Dharma a Greg sú manželia, ale tak tiež sú presné protiklady. Dharma pochádza zo strelenej hipisáckej rodiny a Gregový rodičia sú zase konzervatívny snoby, ktorý neznesú akúkoľvek výstrednosť. Táto rozdieľnosť spôsobuje mnoho trapasov, ale nakoniec si tie protiklady vždy nájdu nejakú tú strednú cestu a problémy vyriešia. (ethos)

(více)

Recenze (64)

Roby 

všechny recenze uživatele

Ano, na první pohled se tohle zdá jako další tuctový sitcom, ale musím uznat, že má tenhle seriál něco co mě na něm děsně baví. Aso ke to ten „harmonický“ a zároveň fascinující vztah obou postav a mé sympatie, které chovám k obou představitelům. Gibsona a Elfmanovou řadím mezi moje nejoblíbenější páry na obrazovkách. 83% ()

Melies 

všechny recenze uživatele

9 / 10 Vynikajúci sitcom plný elegantného a citlivého humoru, ktorý sa však na duhej strane nebojí brutálnym spôsobom zneužíť priepastné rozdiely medzi oboma hlavnými hrdinami a ich podarenými rodinkami. Polarita! Toť slovo dňa! Dharma a Greg sú jednoducho moji miláčikovia a v žiadnom prípade na nich nedám dopustiť, nech sa deje čo sa deje! ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

1. seria je vynikajuca, kvalitativna hranica jednotlivych dielov je na velmi vysokej urovni, situacno konverzacny humor zucastnenych postav je perfektne funkcny a chemia medzi nimi rovnako.-4,5/5* 2. seria zacina o uroven nizsie ako koncila ta prva a len s pribudajucimi dielmi sa priblizujeme do kvalitativnych vod serie prvej. 3,5/5* ()

lepo 

všechny recenze uživatele

Nádherne uletené, neafektované a v tomto prípade, čo je výnimočne prekvapivé, pomáha tomu výborný slovenský dabing. Dharma je skutočne šialená , ako aj jej suseda Jane v podaní perfektnej Shae D'lyn. Krásne uletená Kitti, k tomu anrchista Larry Finkelstein a dielo je dokonalé - né... Samozrejme ,aj ostatné postavičky spĺňajú v mojom prípade absoltúrium , ale sorry ponáhľam sa na vlak - takže viac o tejto pohodičke neskôr.. ()

danecek24 

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - cena (1) - 56. ročník (za rok) 1998 - *Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Jenna Elfman + nominace (7) - 55. ročník 1997 - Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Jenna Elfman, 56. ročník 1998 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Thomas Gibson, Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Susan Sullivan, 57. ročník 1999 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Jenna Elfman, Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Thomas Gibson ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • 15. díl čtvrté řady je celým svým dějem parodií na jihoamerické telenovely, které byly na přelomu tisíciletí v USA a vůbec na celém světě populární. (Roby)
  • Jenna Elfman a Thomas Gibson se jako seriálové postavy Dharma a Greg objevili v 1. epizodě 9. série seriálu Dva a půl chlapa (od r. 2003). (beyli)

Reklama

Reklama