Reklama

Reklama

Pokémon - Diamant a perla

(série)
  • Česko Diamant a Perla / Diamant a Perla: Bojová dimenze / Diamant a Perla: Galaktické zápasy / Diamant a Perla: Vítězové ligy oblasti Sinnoh (více)
Promo
Japonsko, (2006–2010), 73 h 13 min (Minutáž: 23 min)

Kamera:

Hisao Širai

Hrají:

Ikue Ótani, Júdži Ueda, Megumi Hajašibara, Rika Macumoto, Šin'ičiró Miki, Unšó Išizuka, Činami Nišimura, Ajako Kawasumi, Akeno Watanabe, Daisuke Namikawa (více)
(další profese)

Epizody(191)

Malý Ash má jeden obrovský sen - chce se stát pánem Pokémonů. Spolu s věrným Pikaču se snaží zachránit všechny vzácné příšerky před zlými lovci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Promo

Recenze (19)

borec999 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V čase tejto série Pokémonov u nás znova rapídne stúpol záujem o nich- a to kvôli fenoménu kartičiek, ktoré v tomto období zbieral každý a s ktorými sa na školách robili ťažké kšefty. Popritom viacerí (vrátane mňa) začali po dlhej dobe pokémonov i znova sledovať v TV. A tak som sa dostal k sérii-Diamant a Perla, ktorá ma bavila možno ešte o kúsok viac ako pôvodná a ktorá je podľa mňa jednou z najlepších aké vznikli. Z nostalgie a príjemných spomienok-pekné 4 hviezdy. 70% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osm let po konfrontaci s prvotním zlem jsem objevil, že se vrátilo ... a je stejně dementní jako dřív. Fakt moc díky, TV Barrandov, udělat pásmo z takových velikánů světa anime jako jsou tyhle zrůdičky (tím nemyslím ty chudáky v pokeballech) a Bakugan, to je v těch obrovských kvantech zábavných/romantických/ulítlých/dobrodružných/hlubších anime seriálů, které ročně Japonci a spol. vyprodukují, skutečně nevídaný kumšt. Nezbývá než použít Mocné Zaříkadlo "Do p..i, přes p..u, na p..u, Pikaču!" a nadále otevírat dětem nové obzory vlastním úsilím, když každé televizi vládne žrout many (mana-žer) bez vkusu a přehledu, zato se zvláštním smyslovým orgánem, který při cinkotu mincí vypíná vyšší mozková centra... První Pokémoni si zasloužili odpad, protože to byli prostě první tragédi z Tragédova. Tohle je naprosto vyvařená zbytečnost. 20% ()

Reklama

jimik13 

všechny recenze uživatele

Každý si může tvrdit co chce, ale po úvodní řadě je toto nejlepší Pokémon série. Animace už je na úrovni, ale stále zůstává věrná a kreslená bez přílišné digitalizace. Region Sinnoh je jedinečný tím že se zde vyskytují zcela nový Pokémoni se vším všudy (ostrov), nejzábavnější řada ať si každý říká co chce ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série s regionem Sinnoh byla doslova jako restart pro hlavního hrdinu, z téměř Battle Frontier mistra byl najednou looser, co projízděl jeden zápas za druhým, hlavně s novým a tvrdým rivalem Paulem. Nové postavy jinak byly fajn, co naopak šlo hodně dolů byli Rakeťáci, takhle trapný nebyli snad za celou dobu seriálu a jejich šaškování dosáhlo vrcholu. ()

Manarit 

všechny recenze uživatele

Skoro bych nepoznala, že jde o pokračování - na první řadu navazuje jen minimálně, ačkoli se stále jedná o putování po stadionech a soutěžích, rakeťáci nechybí a je tu nová sada pokemonů a nová kamarádka Ashe a Brocka. Nejde o zrovna výkvět všeho anime, ale mnozí podle mě zapomínají na to, že jde o seriál určený malým dětem - a v tomto poli jsou dle mého pokémoni hodně vysoko nad pořady typu Telletubies, Bořek Stavitel atd.. ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama