Reklama

Reklama

Pokémon

(seriál)
  • Japonsko Pocket Monsters (více)
Trailer 1
Japonsko, (1997–2023), 476 h 32 min (Minutáž: 22–25 min)

Režie:

Kunihiko Jujama, Masamicu Hidaka, Norihiko Sutó, Júdži Asada (více)

Hrají:

Ikue Ótani, Rika Macumoto, Minami Takajama, Majumi Iizuka, Júdži Ueda, Megumi Hajašibara, Šin'ičiró Miki, Bin Šimada, Činami Nišimura, Fumiko Orikasa (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(1234)

V roku 1995 autor Satoshi Tajiri priniesol do spoločnosti Nintendo ukázať svoj námet o Pokémonoch a rozpútal tak celosvetový ošiaľ počítačovej hry, na základe ktorej vznikol v roku 1998 japonský animovaný seriál s vyše dvesto epizódami. Desaťročný chlapec Ash má jeden obrovský sen chce sa stať pánom virtuálnych postavičiek a príšeriek Pokémonov. Vydá sa preto do sveta s cieľom stať sa majstrom v Lige Pokémonov. Spolu zo svojim verným Pokémonom Pikaču sa bude snažiť vybojovať osem odznakov na postup do ligy. Ash, Pikaču a pokemonskí kamaráti musia zachrániť všetkých vzácnych pokémonov pred ich zlými lovcami. Maskovaní nepriatelia ich môžu pomocou techniky a výbojov premeniť napríklad na zlých duchov. Ash, Misty, Brock a Pikaču sa preto musia vrhnúť do nekonečných dobrodružstiev a zachrániť svet! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (831)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Tak tento seriál se mi dřív líbil (ikdyž to bylo jen asi jen kvůli tomu, že jsem měl rád pokémony jako takové). Naprosto chápu uživatele, kterým se seriál nelíbil (jako ty dialogy byly dost stupidní), navíc se jim asi nelíbili ani samotní pokémoni, ale přesto si myslím, že za ten nápad by si měl tento seriál alespoň 1* vysloužit. No a já hodnotím 2*, 1 za nápad, 1 za nostalgickou vzpomínku. ()

Gazy 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě se nejedná o kdovíjakou fenomenální podívanou, ale myslím, že tak špatné hodnocení, jakým se Pikachu a spol. zde honosí si nezaslouží. Mánie, která se kolem japonských potvůrek rozpoutala, jim zároveň i dost uškodila. Minimálně kvůli geniálním hrám na Gameboy, které seriálu a filmům předcházely si to trochu úcty zaslouží. ()

Reklama

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Děkujeme "řediteli" Železný! Děkujeme všem, kteří se snaží zničit lidem vlastní názor a IQ už v mladém věku! Aby taky ne, když jde o prachy...teda o diváka!!! Víte co? Běžte se s tím vysrat!!! Vy špatně vyrobení intelektuálové, kvůli kterým musí daňový poplatník vysolit peníze a kteří už roky kurví vkus českého televizního publika!!! Horší než tohle lejno jsou snad dementní reklamy na Bárbíny!!! Ale to by musel být odpad na třetí... :-((((((((((((((((((((( ()

Vesman 

všechny recenze uživatele

Hmm, proč tomu vůbec dávám tolik *, když si sám myslím, jaká je to kravina....s anime, které sleduji teď, jako je například Hellsing apod., se to skutečně nemůže srovnávat, ale v době, kdy to běželo v TV a já byl malý capart jsem na tom ujížděl jako každej druhej. Dokonce jsem si pamatoval všech 150 pokemonů...ano, až tam mě moje obsese dohnala. Jako anime to u žádného soudného člověka neobstojí, ale jako zábava pro děti jde IMHO o mistrovské dílo, které kombinuje faktory jako boj a jakés takés "nadpřirozeno" v přijatelné podobě. Jako regulérní anime seriál je to odpad, jaká zábava pro děti je to skvělé, pika-pika. ()

Oskar odpad!

všechny recenze uživatele

Kdykoli slyším o Pokémonech, vybaví se mi taková drobná příhoda. Někdy v době jejich největší slávy jsem čekal na tramvajové refýži a všiml si, že jedno opodál stojící dítě má na batůžku tu hlavní žlutou příšerku (natištěnou, ne lezoucí). Pak jsem si všiml, že totéž trochu závistivě pozoruje asi pětiletý kluk a pokouší se upoutat pozornost své matky stejným směrem. Pořád do ní hučel, že by chtěl taky takový batůžek, ale musí na něm být stejný obrázek. Matka stále nechápala, o co se mu jedná, tak se zeptala "Co že bys to chtěl mít na batůžku, Petříčku?" "Pikaču!", odpověděl prosebně a dostal pohlavek, neboť se matka přeslechla. Z toho, milé děti, vidíte, jak jsou Pokémoni nebezpeční. 0% ()

Galerie (305)

Zajímavosti (92)

  • Pokémoni sa najprv volali "Capsule monsters". (patrik1177)
  • Devátou sérií se Pokémon stal v roce 2006 nejdéle běžícím seriálem podle počítačové hry. (patrik1177)
  • Díl 252 "The Ice Cave" byl zrušen proto, že Pokémon Jynx měl černou barvu pleti a to vzbouřilo některé lidi právě s černou barvou pleti. Tato epizoda byla odvysílaná pouze v Japonsku. (Martin00x)

Související novinky

Hlasujte o nejlepší anime desetiletí!

Hlasujte o nejlepší anime desetiletí!

10.07.2010

Za posledních deset let japonská animovaná tvorba zažila neuvěřitelný boom a její vliv se promítl i do jiných sfér kinematografie a popkultury, jako například do videoklipů Linkin Park nebo filmu… (více)

Reklama

Reklama