Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Druhá série Lokiho pokračuje po šokujícím finále, kdy se Loki ocitne v bitvě s Úřadem časových odchylek. Spolu s Mobiusem, B-15 a týmem nových i vracejících se postav se Loki pohybuje ve stále se rozšiřujícím a stále nebezpečnějším multivesmíru a hledá Sylvii, soudkyni Renslayerovou, slečnu Minutku a pravdu o tom, co to znamená mít svobodnou vůli a velkolepý cíl. (mikki089)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (122)

Motinski 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Endgame u mňa Marvel radikálne stagnoval. Minimum filmov a seriálov malo autorskú viziu a väčšinou išlo o všeobecné sklamania ako u fanúšikov tak laikov. (česť výnimkám). No a potom tu máme Lokiho. Seriál ktorý prišiel z čista jasna a dokáže fungovať samostatne bez ohľadu na to že sa stále nachádza v širšom univerze. 2. séria potvrdila kvality prvej, je osobitá, prešpikovaná vizuálnymi detailmi, nenútene vtipná, silná v charakteroch, zvratoch a celkovo v scenári. Ten je miestami až zbytočne zložitý, čo pri podobných experimentoch s časovými paradoxami býva bežné, no chvíľu už mi liezlo na nervy že neviem čo sa naozaj deje. Občas som mal dokonca pocit že sledujem marvelácky Tenet. Dost mi vadila aj postava Sylvii (hlavne v prvej polovici), no inak som bol spokojný. Celá séria je ambicióznejšia ako hocičo od MCU za dlhé obdobie. Záver bol totálny banger a keby mi niekto povedal pár rokov späť že Tom Hiddleston bude jeden z mojich obľúbencov, vysmejem ho. Lokiho seriálová púť je týmto uzavretá (aspon dúfam) a určite sa k nej niekedy opätovne vrátim. Jediná slabšia časť mi prišla tretia, no ostatné epizódy, ajkeď nie sú dokonalé, vyvolávali pocit že sledujem malý zázrak čo sa týka súčasných komiksoviek. 8/10 ()

Lexonka97 

všechny recenze uživatele

KONEČNĚ! Konečně MCU seriál, co udrží kvalitu po celou dobu a naopak ještě stupňuje! Konečně vytoužené pokračovaní jednoho z nejlepších projektů Marvelu! Vše do sebe zapadá, zakončení je... no prostě úžasné. Postavy jsou posunuty o kus dál, více se prokreslují, chemie mezi nimi je lepší jak v první sérii. Režijně jde o audiovizuální skvost s krásnou kamerou, snímáním, oneshoty, střihem, hudbou, barvami,... Loki dokazuje, že když Marvel nedrží tvůrce na uzdě, tak to jde. Dokazuje, že MCU seriály dokážou být funkční a dávat smysl. Jde o výborné pokračování, které dodává svěží nádech a uceluje první sérii. Smekám před tvůrci, tohle je BOMBA! ()

Reklama

mcb 

všechny recenze uživatele

Šest hodin pobíhání po čtyřech interiérových lokacích se spoustou odboček, podzápletek a vedlejších postav, které nikam nevedou. Marnění diváckého času cyklickou zápletkou, během níž se nikam neposouváme a neustále se (doslova) vracíme na začátek. Kdyby bylo posledních deset minut přilepeno k první sérii, tak by se jednalo o zdařilý epilog, v tomto podání jde jen o nadbytečný přídavek jdoucí ruku v ruce s posledními (filmovými/seriálovými) marvelovkami, kterým zcela chybí jakékoliv kreativní směřování kromě toho korporátního. Takže nakonec úplně stejný výsledek jako The Marvels, jen schovaný za iluzí velkého příběhu, který s něčím skutečně zahýbe. Nezahýbe. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dva díly sice slabší, ale pak se druhá řada nehorázně rozjede a jakkoliv měla v první sérii velkou konkurenci, může se jí v pohodě rovnat. Osobně se mi hodně líbí vývoj Lokiho postavy a jen tu potvrzuje svojí pozici nejen mého nejoblíbenějšího hrdiny v rámci MCU, ale také pozici nejlepšího seriálu co z marvelácké dílny vylezl a také nejlepšího Marvel kousku v trudné době po Endgame…90% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně ostatních uživatelů se zde rozplývá nad druhou řadou, přestože jim připadá zmatená.  Mně připadá extra mega zmatená, a proto se nerozplývám. Přestože Tom hraje jako o duši a výprava i triky jsou prvotřídní, vůbec jsem nemohla usledovat co se děje, proč a kdy. Neustále vysvětlování v dialozích mi nijak nepomohlo, spíš otrávilo. Konec by mohl být monumentální, kdyby bylo aspoň trochu jasné, jak se k němu dospělo. Jo, a hele, Loki, ztratil jsi veškerou poťouchlost a podrazáctví, tím pádem i zábavnost. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (10)

  • Tato epizoda má stejný název jako první epizoda první série Velké poslání (2021). Tvůrci tento fakt odůvodnili tím, že se samotný příběh kompletně uzavřel. (HellFireFery)
  • V epizodě jsou zmíněny události filmu Thor (2011). (Knowho)
  • Ouroboros (Ke Huy Quan) v jednu chvíli řekne Victorovi (Jonathan Majors): „Je to jako had, co požírá svůj vlastní ocas,“ což je odkaz na jeho jméno Ouroboros. Ouroboros je symbol ze starověkého Egypta a představuje cyklickou podstatu všech věcí, nekonečný návrat od konce k začátku, sebezničení a sebeobnovu (znovuzrození). (Hovadin)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama