Reklama

Reklama

Loki - Season 1

(série)
Trailer 2
USA, 2021, 4 h 47 min (Minutáž: 42–53 min)

Tvůrci:

Michael Waldron

Režie:

Kate Herron

Předloha:

Stan Lee (komiks), Larry Lieber (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Autumn Durald

Hudba:

Natalie Holt

Hrají:

Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E. Grant, Gugu Mbatha-Raw, Owen Wilson, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Tara Strong, Derek Russo, Erika Coleman (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Ihned poté, co se zmocní Teseraktu, je Loki zatčen Úřadem časových odchylek (TVA). Poté, co spatří svou předpokládanou budoucnost, se Loki pokusí uprchnout, ale je znovu dopaden. TVA ho naverbuje, aby pomohl odchytit zběhlou Lokiho variantu, která působí potíže. Společně s Mobiusem a B-15 pak vyšetřují apokalyptické události, zatímco odhalují tajemství ukrývající se ve zdech TVA. (mikki089)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (111)

Muel 

všechny recenze uživatele

| Marvel Studios | Loki je zatiaľ zďaleka najlepší MCU seriál. Puto medzi Sylvie a Lokim ma prekvapivo dosť bavilo a prirodzene sa vyvíjalo. Dej bol zábavný a počas celej série som bol vždy natešený a zvedavý, čo sa bude diať ďalej. Najmä štvrtá epizóda je plná skvelých momentov a fenomenálnych dejových zvratov. Po WandaVision, ktoré dosť spoliehalo na záver a dopadlo pomerne priemerne a po až podpriemernom a nezábavnom Falconovi je tu konečne poctivý MCU seriál nadpriemernej kvality. | Hodnotenie: 8/10 | ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Asi jsem cekala moc, asi mi to bylo moc vychvaleno, prvni epizoda slibna, ale pak to nejak slo do haje .... asi v tom hledam prilis logiky a pritom bych se mela zamerit jen na odkazy ... a nebo jen starnu. a porad jsem si rikala, koho mi pripomina Mobius ... a on Owen Wilson, to teda bylo prekvapeni!!! Ja ho snad poprvy vdim hrat normalne. ()

Reklama

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(původní text z 12.9.2021) To nejzajímavější na seriálovém Lokim je, že je někým trochu jiným než byl ten filmový. Je tak nějak slabší, a zároveň i mnohem lidštější, takže i když se celých šest epizod v podstatě akorát řítí z průseru do průseru, stihne si kupodivu při tom všem získat přítele a dokonce ještě sbalit holku. Což asi není přesně to, co fanoušci téhle postavy čekali, ale určité kouzlo to má taky. "Mohl bys být, kýmkoliv chceš .." Scénáristicky i vizuálně trochu nevyrovnaný seriál, který působí jako lepší a dražší spin-off Doctora Who, a který táhne nahoru nadstandardně charismatický Hiddleston spolu se sympatickým Owenem Wilsonem. ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na seriál jsem se těšila, ale moc jsem nevěděla, co od něj vlastně čekat. Počkala jsem si, až byly všechny díly venku a sjela jsem je na jeden zátah. Velmi mile mě překvapilo, co si tvůrci vymysleli a až na pár drobností bych řekla, že z MCU to byl pro mě zatím jeden z nejlepších počinů po IW a EG. Naprosto chápu, že ty co čekali Lokiho 2012 napříč celým dějem, byli asi dost rozčarovaní a zklamaní... já naopak doufala, že znovu bude mít jeho postava nějaký vývoj a dostala jsem víc, než by mě předtím napadlo. Opravdu doufám, že uvidím více z jejich příběhu se Sylvií i v další sezóně či filmech. (03.08.2021) ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký špatný. Celkem mě překvapuje, že Loki ještě stále není černý homosexuál! Je to prostě jen levná, politicky korektní sračka! Tenhle seriál považuji za zklamání roku, stejně jako tomu bylo nedávno u poslední série Vikingů (2020) a nebo předtím u Hry o trůny (2019). PS: Pokud by měl někdo zájem o podrobně rozepsanou analýzu tohoto díla nechť si přečte moji obšírnější recenzi (viz odkaz). ()

Galerie (94)

Zajímavosti (68)

  • Jedná se o první epizodu seriálu, která obsahuje potitulkovou scénu. (Kubaaa97)
  • Scéna, kdy Loki (Tom Hiddleston) zahodí hrnek s poznámkou: „Another“ odkazuje na film Thor (2011), kde Thor v kavárně udělá to samé. (MrMartinTm)
  • V mezititulkové scéně se objevují další alternativní verze Lokiho (dvě z komiksů a dvě originálně vytvořené) – „Klasický Loki“ (Richard E. Grant) v původním kostýmu z komiksů, „Dětský Loki“ (Jack Veal), Loki připomínájící Thora (Deobia Oparei) a „Aligátor Loki“. (Mikahu)

Reklama

Reklama