Reklama

Reklama

VOD (1)

Loki se snaží uniknout z pustého očistce zvaného Prázdno, kde potkává různé Varianty sebe samotného. (Disney+)

Recenze (45)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutočne precítená epizóda, ktorá skutočne krásne hrala na city. Postavy ako Loki, Sylvie, Mobius sú tak precízne vykreslené a s logickými motiváciami, že sú tým vôbec najsilnejším článkom seriálu Loki. Majú potrebnú emocionálnu hĺbku, čím dodávajú aj samotnému zážitku určité emocionálne zafarbenie. S týmito skvostnými postavami jednoducho súcitite, sympatizujete a dokonca sa do nich vžijete, takže spolu s nimi prežívate každý jeden emocionálny okamžik, či už ten veselý alebo smutný. Príbeh je nabitý akciou a grotesknosťou, ale i tak sa nájde priestor na ďalšie prehlbovanie vzťahov. Objatie na rozlúčku medzi Lokim a Mobiusom ma velice dojímalo. Pri romanticky ladenom rozhovore s Lokim a Sylvie som sa vážne červenal. Tá scéna mala veľmi príjemný vibe, síce trošku vychytralým spôsobom klišeovitá, ale vo výsledku naprosto prekrásna. A keď sa Loki a Sylvie konečne chytili za ruky, bol to nesmierne hrejivý a uspokojujúci  pocit. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě výborná epizoda, zřejmě nejepičtější ze všech. Mnohokrát jsem si říkal, že by tohle mělo být v kinech. Loki je v té košili s kravatou a s mečem hodně cool, Owen Wilson boží stejně jako v průběhu celého seriálu, a také Richard E. Grant je naprosto parádní. Zkrátka wow! Bavilo mě to a fakt jsem jen opakovaně litoval, že tenhle Loki místo seriálu nedostal podobu celovečeráku. Protože by šlo o hodně originální Marvelovku, která by vyčnívala nad drtivou většinou ostatních počinů v rámci MCU. /// Recenze a zajímavosti nejen o filmech a seriálech čtěte na Instagramu, profil instageek_cz , díky!:) ()

Reklama

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Glorious purpose! Nejemocionálnější a vizuálně nejpodmanivější epizoda. Všechno se začíná připravovat na grandiózní finále. Postapokylptický konec časů je něco, co mi evokuje hodně třetího Harryho Pottera, celá ta temná atmosféra tomu odpvídá. Hlavní potvora je solidní monstrum a Lokiové byli všichni zábavní. Kid Loki se stal badass třemi slovy I KILLED THOR. Richard Grant byl úžasný v téhle epizodě a vidět celý Asgard podruhé zničený obří nestůvorou bylo emocionální. Líbí se mi trojice Mobius, Loki a Sylvie. Jenom snad každý může nadávat na teorie, ale Marvel prostě připravuje past jako svině. Snad to tedy finála dopadne lépe než u WV. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S výskytem asi tak bambilionu variací Lokiho vyvstává jedna otázka - pramatka všech otázek - co/kdo sakra je příčinou, že vznikne odchylka? Jak je možné, že jich je tolik? Začínám mít pocit, že se scénář začíná sám v sobě pěkně topit. Proč je TVA jen banda upocených “hasičů” místo toho, aby preventivně bránili vzniku variací? A říkám si, je to myšlenkou horší než Wanda Vision nebo ne? Pozn.: jako naprostou bombu považuji výskyt USS Eldridge (aka účastníka Philadelpshého experimentu). Tohle je něco čím měl být seriál doslova prošpikovaný. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Loki se přes nepodařený začátek parádně rozjíždí a mě skoro mrzí, že další díl bude poslední. Pokud jsem dříve vytýkal levný vzhled, tak zde se postprodukce odvázala. Prázdnota má parádní feel, ponouká mnoho easter eggů pro geeky a celkově je prostředí oproti rigidní hale TVA osvěžující změnou. Loki se taky konečně přestává chovat jako užvaněné pako a jeho vztah k Sylvii se vyvíjí možná očekávaným, avšak soudím, že pro většinu fanoušků přívětivým způsobem. Závěř je bombový a starý Loki byl totální frajer. Snad poslední epizoda udrží nastavenou laťku. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (20)

  • Při scéně přechodu mezi povrchem a úkrytem je možné si v zemi všimnout také Thorova kladiva Mjölnir. (Matej.Krajci)
  • V zemi si můžeme všimnout zakopané nádoby, ve které je uvězněna žába, vypadající jako Thor. Jedná se o easter egg na komiks, kde Loki proměnil Thora na žábu, který pak vedl válku po boku žab proti krysám v Central Parku. (kebabvchlebu)
  • Na začátku epizody si můžeme všimnout na obrazovce TVA místo Oak Island, Nové Skotsko. Jedná se o místo, kde je údajně skrytý Svatý grál. Později můžeme vidět varianty Lokiho, jak pijí z pohárů. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama