Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda a Vision sa snažia skryť svoje superschopnosti počas večere s Visionovým šéfom a jeho ženou. (Disney+)

Recenze (77)

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Nekoukatelná mrdka ... originalita tomu rozhodně neprospěla ... ba úplně naopak ... ztráta času, talentu herců ... všeho ... strašný ... hrozný ... měli to udělat přímější, jednodušší, ... ne tenhle rádoby super promyšlený originální koncept ... to už můžu čumět na krok za krokem, nebo přátelé, nebo podobný vypatlávající hovna ... další díly to samé ... špatný úvod nabaluje další nudu a zklamání ... ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Abych se přiznal, jsem silně zmatený, ale nemůžu si pomoct, bavilo mě to a rozhodně se těším na další díl... už teď čekám, co se z toho vyklube, jelikož všichni víme, jak to s Visionem dopadlo v Infinite War, a co má tohle kruci znamenat!? :D Mimochodem - přijde mi to, nebo třetinu dílu tvoří závěrečné titulky? :D ()

Reklama

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápem že Marvel chce byť originálny ale prvé dve epizódy mohli kľudne natlačiť do jednej. Táto a aj druhá nemajú žiadny dôležitý dej až na dve veci čo si Wanda všimne. Viem, že tomu dáva veľa ľudí 5 hviezd lebo je to niečo originálne ale posúva sa tu dej hrozne pomaly. Navyše to není až také zábavné. Má to svoje momenty ale mohli prvé dve časti skrátiť do jednej. Takto to odradí veľa divákov. ()

Derek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

nijako extra ma to nezaujalo, prve dve casti su v podstate americky sitcom z rokov 60tych (ala bewitched) s par momentmi ktore daju vediet ze sa nachadzame v marvelackom svete. uvidim ci to dopozeram az po 3. casti, lebo zatial to bolo len same naznacovanie co nas caka. len dufam ze serial nebude len v podstate predpriprava na dalsi marvelacky film v kinach, ktory bude potrebny aby clovek pochopil co sa vo filme bude diat. snad sa mylim... ()

Orion12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nevím , co lidi všechno od WandaVision čekali , ale už trailery i herci a Kevin Feige říkali , že tento seriál aspon teda začátek bude hodně jiný a bude to spíše pocta starým sitcomům s trochou tajemna. A mě se to líbilo. Je to něco neokoukaného u Marvelu a vím , že ta akce pozdějí příjde. Lidi jsou spíše naštvaní , že tohle je první MCU věc po roce a půl (ale to není chyba tvůrců , první měl být Falcon dokud se neodložil) hlavně klasických akční MCU seriálů si ještě užijem. Bylo tam i fajn pěkných easter eggů - Stark toast atd... A každá epizoda je v duchu př. 50 let , 60 atd , tudíž první je podle nejoblíběněších sitcomů 50. let a jelikož já jsem je neznal , tak jsem si to celkem užíval , párkrát jsem se pousmál a musím podoktnout skvělý herecký um hlavních herců. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (23)

  • V úvodních titulcích si můžeme všimnout značky „For Sale“, jež Wanda změní na „Sold“, která má na sobě telefonní číslo s předvolbou 732. Jedná se o předčíslí pro oblasti státu New Jersey Middlesex, Somerset, Union, Monmouth a Ocean County. Nicméně tato předvolba byla uvedena v chod až v roce 1997. Jedná se pravděpodobně o Wandino (Elizabeth Olsen) neuvědomění, že v 50. letech toto předčíslí ještě neexistovalo a správně by mělo mít 201. (Kubaaa97)
  • Epizoda se měla původně jmenovat „Episode 1“. (Kubaaa97)
  • V novinách, které Agnes (Kathryn Hahn) dá Wandě (Elizabeth Olsen), si můžeme všimnout reklamy na mycí přípravek Coy Soap. Jedná se o referenci na populární Joy Soap, který vznikl na konci 40. let minulého století. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama