Reklama

Reklama

VOD (1)

Zmätky počas Halloweenu rozdelia Wandu a Visiona. Vision sa pokúsi vyšetriť anomáliu vo Westview. (Disney+)

Recenze (40)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Logicky sa ocitáme tam, kde sme si mysleli, že sa ocitneme. V šialených deväťdesiatkách, ktoré boli zhruba rovnako šialené ako dekáda predtým. Len po nich chvalabohu necítime takú nostalgiu. Možno niektorí po Friends, že. Ale Wandavision sa až tak nesústredí na detaily doby, máme tu Halloween na malomeste, čo je vždy veľká creepy zábava plná gýču. Reklamné vsuvky už začínajú byť kultové a tá šestková je obzvlášť vypečená. Do tuhého ide až v závere, kedy sa začnú diať zaujímavé veci a my sa samozrejme nevieme dočkať, čo z toho vyplynie. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže stále v tom pokračujeme (do devadesátek)? Prostě proč? Moc se mi líbí jak QuickSilver (i když vlastně halucino-mrtvola v hlavě Wandy) pokládá správné (logické) otázky právě Wandě, aby se divák dozvěděl alespoň náznak odpovědí na tenhle bordel. Bohužel ale stále vůbec nedává smysl, jak může fungovat (autonomně) mrtvola Visiona i za hranice “bubliny”, kterou ovládá Wanda??? 3 hvězdy zaslouží recyklace původních komiksových kostýmů a připomenutí, kdo má za “tetu” Captain Marvel :). ()

Reklama

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pietro mě odboural už na začátku. :D Hraje tam prostě takovýho cool strýčka, který neustále všechny uráží, ale myslí to dobře. I'am Sokovian forutne teller. That's so.... lame. :D Tempo zpočátku trochu zpomalilo, a na konci se to úplně odpálilo. . Dvojčata boří čtvrtou stěnu a je to strašně fajn. Ředitel S.W.O.R.D.u mě začíná čím dál tím víc SRÁT. Souhlasím s Darcy. "He's a dick." (Mám pocit, že tady bude ve hře zase bud HYDRA nebo třeba A.I,M.) A ten konec... Tohle bude ještě šílený. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přišlo výraznější zpomalení tempa. Epizoda se zaměřila na humor, který naštěstí docela fungoval. Hlavní děj ale stagnoval. Nikomu se nechtělo příliš postupovat vpřed. Díl nebyl špatný, ale s klidným srdcem bych ho mohl přeskočit a úplný závěr se zdál uspěchaný a zbytečně urychleně ukončený. Chybělo tomu ještě tak pět minut. ()

Camel91 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál mě velmi baví a po každém díle se těším na ten další a už ted mám obavy z té mezery mezi koncem seriálu a navazujícím filmem. Celý seriál má takový to kouzlo MCU, takový to proč na to rád chodím do kina a prostě Feige odvádí dobrou práci, nic méně , seriál má pro mě jednu slabinu.... Nepotřebuji ho vidět vícekrát než jednou, není to věc ke které bych měl potřebu se vracet narozdíl od filmů které si každý pouštím několikrát ročně.. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (16)

  • V epizodě padne odkaz na místo zvané Shangri-La. To je v komiksech skutečná mýtická země nacházející se v oblasti Tibetu, se kterou má Vision společnou minulost jako její vládce. (NiWi)
  • Tommy (Jett Klyne) a Billy (Julian Hilliard) jsou v komiksu jak „Maximoffovi“, tak i „Shepherdovi“, a jejich přezdívky jsou Speedy a Wiccan. Stejně jako jejich rodiče a Quicksilver mají i oni na sobě kostým své komiksové předlohy. (Karlosik_4)

Reklama

Reklama