Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda sa vydáva na nepríjemnú cestu do svojej minulosti, ktorá jej však pomôže vysvetliť prítomnosť a budúcnosť. (Disney+)

Recenze (49)

Davies182

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako, klidně si vyhlašujte nouzovej stav do aleluja třeba až do roku 2099 [sarkasmus], když mi k tomu v Čechách konečně aktivujete Disney Chanel s marvelovkama, který si z konkurenční televizní DC tvorby dělají dobrej den! Chtěl bych napsat, že lepší letošní seriálovou epizodu už neuvidíme, jenže vono to má za tejden season finale, hehe... Bravurní. Promyšlené. Nápadité. Dojemné. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No konečně konec debilních sitcomů a věnujeme se vysvětlení toho debilního twistu s Agátou minule. Flashbackujeme také zpět do Sokovie a dozvídáme se proč zrovna Sitcomy (jako odpověď dobrý, jako omluva za utrpení po celé epizody, dost ale nebude nic) do období před Ultronem. Také se mi líbí, že každá čarodějnice má vlasní “barvu magie” a díky tomu už jen přítomnost fialové, dává jasnou odpověď, kdo má v čem prsty (viz nápověda minule, kdo oživil QuickSilvera a proč ty debaty Wandy ním). Co ale nepřichází, je jedna zásadní odpověď. Kde se tam sakra ta druhá ropucha vzala (jak se k tomu připletla?). ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda, ktorá toho prezrádza doposiaľ asi najviac, zároveň ale asi nič, čo by pozorný divák vopred nepredpokladal. To je ale otázka, možno pre Marvel fanatikov naopak táto epizóda toho ukáže veľa neočakávaného. Že sa ale nedočkáme extrémne prekvapivých zvratov, nie je na škodu veci, pretože všetko do seba solídne zapadá, je to prehľadné a rovnako aj vizuálna stránka je stále na vysokej úrovni, pričom sme v tejto epizóde v podstate svet sitcomov opustili. Ide o sóla Elisabeth Olsen a Kathryn Hahn a tie si ich patrične užívajú. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě pořád dost dobrý, přímo výborný. V MCU filmech mi popravdě celá Wanda a Vision srdce úplně nedrásali, ale tohle je paráda. Člověku to úplně změní pohled na ty postavy, vztah k nim. Klobouk dolů před mastermindy za těmihle novými seriály, je to další stoprocentní trefa pro Marvel. A epizoda osm mě bavila hodně. Myslím, že dosud byla nejdramatičtější ze všech a pohledy zpátky v čase krásně doplňují/obohacují/rozšiřují nám dobře známé universum. Bravo! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Wanda sa musí postaviť zoči voči démonom svojej minulosti. Prevedenie: Konečne sa nám obohacuje aj príbeh MCU a dozvedáme sa množstvo vecí z Wandinej minulosti. Do toho je konečne cítiť trocha emocionálneho vypätia a konečne sa nám darí vžiť sa do osudov hlavných hrdinov tak ako by to zrejme scenáristi chceli. 92% ()

Galerie (1)

Zajímavosti (12)

  • V Orwellově románu „1984“ byla místnost 101 místem, kde člověk čelil nejhorší věci na světě. V této epizodě zjistíme, že ředitel S.W.O.R.D.u Tyler Hayward (Josh Stamberg) má kancelář s číslem 101, ve které Wanda (Elizabeth Olsen) vidí, jak technici rozebírají Visiona (Paul Bettany). (Kubaaa97)
  • Zde poprvé od představení postavy Wandy Maximoff (Elizabeth Olsen) v MCU uslyšíme její komiksové pravé jméno, a to Scarlet Witch. Problém s pojmenováním byl kvůli 20th Century Fox, který vlastnil práva na použití jména, ale to se změnilo koupí Foxu společností Disney. (jajo161)
  • V této epizodě je k vidění mezititulková scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama