Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate Bishopová se ocitne uprostřed zločinného spiknutí a přiměje Hawkeye vystoupit z ústraní. (Disney+)

Recenze (48)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem si první díl užil. Byl pomalejší a rozhodně byl umírněnější, ale po seriálech a filmech, kde se neustále zachraňuje svět, je příjemné sledovat i něco jiného a trochu komornějšího. Kate Bishop je rozhodně sympaťák a její příběh mě zajímá. Myslím, že Hawkeye si dostatečně užijeme v dalších dílech. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Imf o tom tak pekne básnil v Moviezone, že som po dlhej dobe riskol nejaký Marvel seriál, ale už mi Marvelovky fakt lezú krkom. To neustále skákanie medzi vážnou scénou, ktorú musia hneď zhodiť nejakým trápnym vtipom, lebo typický Marvelboy by asi neprežil na to čumieť bez trápnych vtipov. Oproti filmom tu naviac chýba aj tá megalomanská akcia, ktorá často zachráni akékoľvek slabšie Marvelovky, takže čo tu ostalo? Za mňa nič. Nechápem, kto na to čumí a čo ho na tom baví. ()

Reklama

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeremy Renner sa konečne dočkal vlastného projektu, síce seriálu, v ktorom si zatiaľ príliš čau neodbil, ale to nevadí. Ide o takú sviežu vianočnú oddychovku, ktorá však môže len fabulovať nad tým, že má potenciál sa stáť niečim viac. Celkom mám však pocit, že seriál Hawkeye je plný sebarealizácie a celkovo hľadí na seba i príbeh s relatívnou nadsádzkou. Predstavená Kate Bishop sa mi javí ako celkom sympatická mladá hrdinka, i keď ten záver s ňou trošku prepískli. Na druhú stranu úvod, ten mi normálne navodil zimomriavky a som milo prekvapený, ako veľmi emočne nabitý vlastne bol. Takýto osobitný a kontaktný prístup mi popravde na túto show vyhovuje. Musím povedať, že som dosť natešený na Clintovu interakciu s nerozvážnou a ľahkovážnou Kate. Vera Farmiga tiež potešila. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalší z Avengers hrdinov, ktorý sa nikdy nedočkal vlastného filmu či seriálu, len nesie jeho meno počin na predanie štavety mladším budúcim hrdinom. Je to škoda. Na druhej strane, pôvodní herci už sú vo veku, kedy chcú hrať skoro len v serióznych veciach a tak väčšinou sledujeme rodinnú drámičku a len dúfame, že bude zábavou a hrdinstvom vykúpená, než nás omrzí úplne. ()

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufání že ty televizní komiksovky s ex-filmovými hrdiny budou lepší než než ty klasické břečky jako Stargirl, Arrow a Agents of Shield bylo zjevně bláhové. Loki u jehož tvorby někdo chvíli i přemýšlel byl evidentně omyl který se nebude opakovat, tohle je prázdná výplň televizního času na kterou se za pár let milostivě zapomene. A to jsem si zoufal jak se ti Defenders nepovedli, ono snad i to nejhorší z Netflixu je na Disney+ moc vysoká laťka. 4/10 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • V muzikálu „Rogers: The Musical“ má na sobě herec Thora (Jason Scott MacDonald) runu Thurisaz. Ve starším futharku má ideografický význam kladivo. V jiném významu označuje Ása-Thora, odpůrce nepřátelských sil. (Kubaaa97)
  • Píseň „I Can Do This All Day“ z muzikálu „Rogers: The Musical“ odkazuje na frázi Steva Rogerse (Chris Evans). (Kubaaa97)
  • Muzikál „Rogers: The Musical“ byl zahrán a napsán reálnými herci a skladateli z Broadwaye. (jajo161)

Reklama

Reklama