Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Všichni trpí kompletní ztrátou paměti a jestli se vzájemně znali, tak si to nepamatují. Teď musí společně čelit drsným nástrahám svého ostrovního vězení. (Netflix)

Recenze (44)

imanicornyt 

všechny recenze uživatele

Se svým názorem asi půjdu trochu proti proudu, ale seriál mě opravdu zaujal a jeho sledování jsem si užila. Působí na mě jako směska Pod Kupolí a Černého zrcadla a seriál jako takový po všech stránkách rozhodně není k zahození. Poutavý děj i nečekané zvraty opět odkazující na budoucnost a moderní technologie, doplněné o klasickou problematiku jedince, který usiluje o přežití. Tak či tak, námět je zajímavý sám o sobě. Paradigma s pustým ostrovem už jsme viděli mnohokrát, ale alespoň kam moje paměť sahá, spojit to s dystopií moderního světa je novinka. Podle mě tento seriál rozhodně není takový přešlap vedle, jak hodnocení napovídá. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Hrozně jednoduchý a krátký seriál. Než se rozkoukáte, už je po všem. Nic tu moc nedává smysl. Když už to smysl mít dostane, začne to být nuda. Dialogy a postavy o ničem. Příběh nulový. Prakticky jde jen o jednu hlavní hrdinku a ostatní jsou dost okrajoví. Něco jako řízek na talíři a hranolky pod stolem. Když už ho dojíte, začnete si říkat, co se stalo s přílohou ..a že máte ještě hlad. Bída a děs. 30% ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 40% Hodnocení po první sérii, a doufám, že další už nebude. Mělo to obrovský potenciál. Ze začátku to vypadalo jako mišmaš Ztracených, Labyrintu a Hunger Games. Vše ale zabily špatně napsané postavy, ještě horší herecké výkony, díly, které se odehrávaly mimo ostrov a hlavně samotné finále. Divák čeká šest dílů na finální díl a ten byl nejnudnější ze všech. Tvůrci se sice snažili o pár zajímavých zvratů, ale to nestačilo. Když se v posledním finálním díle jen mluví a mluví, přitom čekáte na pořádnou akci na ostrově, tak jste prostě zklamaní ... ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Podle popisku mělo jít o supr seriál. První dvě epizody ještě jakš takš, i když ty dialogy by i dítě vymyslelo lepší... Od třetího dílu to šlo do kytek. Jako nápad super, ale kdyby se to všechno odehrávalo jen na ostrově a účastníci tak postupně přicházeli na to, co se vlastně děje, bylo by to 1000x lepší. A závěrečné odhalení úplně zbytečné.. Chjo. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

No nevím. Někdo si ukousl dost velké sousto a pak z něho vymáčkl tak 20%. Proto ani nemohu dát víc hvězd. Na jednu stranu sympatické obsazení, na tu druhou právě neskutečně nereálné a nesympatické postavy. "Vězni" všichni jako z časopisu, to bych blil. Vypadalo to spíše jako reality "Love Island". Mělo to prvotní myšlenku možná ne úplně originální, ale dobrou. Fakt prima základ pro super příběh, ale zabito katastrofálním scénářem. Zklamání jak blázen. Nejvíc mě v každém díle vytáčelo především naprosto sebelikvidační a totálně debilní chování postav. Takto by nepřežili ani dva dny... ale co.. asi to moc peněz nestálo... ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama