Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Všichni trpí kompletní ztrátou paměti a jestli se vzájemně znali, tak si to nepamatují. Teď musí společně čelit drsným nástrahám svého ostrovního vězení. (Netflix)

Recenze (44)

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Netflixu fandím a mám rád jejich tvorbu, ale něco tak debilního jsem dlouho neviděl. Herci + scénař = tragédie! Abych došel až k poslednímu dílu jsem už musel přetáčet. Dávám jen 1* za audio-vizuál, protože Netflix s Dolby Vision a OLED TV představuje opravdu krásný obraz ostrova. Edit: Ještě pochvala za českou lokalizaci audia, ale u druhého dílu jsem musel přepnout na Eng + Cz titulky, protože dabing mi zde fakt neseděl. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 40% Hodnocení po první sérii, a doufám, že další už nebude. Mělo to obrovský potenciál. Ze začátku to vypadalo jako mišmaš Ztracených, Labyrintu a Hunger Games. Vše ale zabily špatně napsané postavy, ještě horší herecké výkony, díly, které se odehrávaly mimo ostrov a hlavně samotné finále. Divák čeká šest dílů na finální díl a ten byl nejnudnější ze všech. Tvůrci se sice snažili o pár zajímavých zvratů, ale to nestačilo. Když se v posledním finálním díle jen mluví a mluví, přitom čekáte na pořádnou akci na ostrově, tak jste prostě zklamaní ... ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The I-Land je rozhodne seriál, ktorý premárnil svoj potenciál. Netflix chcel zrejme čím skôr pridať do svojho programu nový seriál s novou myšlienkou, čo sa mu podarilo. Bohužiaľ však tvorcovia pomerne dobrý nápad nedokázali zúročiť, príliš skoro sa odhalila pravda o tom kto stroskotanci z ostrova sú a flashbacky do ich minulosti mohli prichádzať pozvoľnejšie a napätie sa mohlo stupňovať aj úplne inak, ako tomu nakoniec bolo. Obrovská škoda pretože I-Land mohol dopadnúť podstatne lepšie a mohol sa stať veľmi príjemným prekvapením.Nestalo sa. ()

DexMASTER094 

všechny recenze uživatele

Ukamenujte mě, ale mě to nepřišlo tak hrozné. V posledních deseti minutách posledního dílu mi spadla čelist. Mám na mysli tu scénu se zrcadlem. Něco takového jsem čekal, ale i tak to na mě poměrně zapůsobilo. Připomíná mi to "Signál z neznáma", po jehož konci jsem se na film začal dívat úplně jinak a z postavy Fishburna jsem dostal husí kůži. Tady je to podobné. Mám rád sociální experimenty, LOST a tvorbu tohoto typu. Chtěl jsem dát 3*, ale protože chci trochu vyvážit podle mě neopodstatněné odpady jiných, tak dávám 4*. ()

imanicornyt 

všechny recenze uživatele

Se svým názorem asi půjdu trochu proti proudu, ale seriál mě opravdu zaujal a jeho sledování jsem si užila. Působí na mě jako směska Pod Kupolí a Černého zrcadla a seriál jako takový po všech stránkách rozhodně není k zahození. Poutavý děj i nečekané zvraty opět odkazující na budoucnost a moderní technologie, doplněné o klasickou problematiku jedince, který usiluje o přežití. Tak či tak, námět je zajímavý sám o sobě. Paradigma s pustým ostrovem už jsme viděli mnohokrát, ale alespoň kam moje paměť sahá, spojit to s dystopií moderního světa je novinka. Podle mě tento seriál rozhodně není takový přešlap vedle, jak hodnocení napovídá. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama