Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tato černá teenage komedie pojednává o třech spolužácích, kteří chtějí udělat ten nejlepší mejdan pod sluncem, aby zapůsobili na své vysněné dívky. Kdo zasune a kdo se stane obětí brutální šikany? (ZNK Productions)

Videa (1)

Trailer

Recenze (469)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nechutné tak moc, že i moje manželka, která jinak poměrně hodně snese se po dvou minutách raději otočila na druhou stranu, že na tohle koukat tedy rozhodně nebude. Já tedy ten prvotní šok, ze scény kdy fotr ukazuje svému synovi na co by měl při masturbaci koukat, zvládl. A výsledkem mi byla komedie, která je naprosto boží i tedy za cenu, že hranice vkusu zde absolutně neexistují, fekálního humoru je zde více než v těch nejtrapnějších amerických komediích, ale co předvedl rejža s postavami to zaslouží zkrátka respekt. Trio kamarádů/otec hlavní postavy/záporák. To vše jsou absolutní castingové pecky. Adam Ernest si střihnul borečka, který dokáže na druhé stříkat beďary, ráčkuje a myslí si o sobě že na něj jdou všechny holky světa. Je to šílené, blbé, zvrhlé, ale já se královsky bavil. 80% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Dobrý smysl pro humor a cit pro výběr postaviček tu prostě je a za mě jooo - zvýšit klidně ambice a pokud by se časem nějakým zázrakem podařilo sehnat slušný rozpočet, můžete za A) ubrat hellácký prasárničky a natočit něco fakt vtipnýho pro širší cílovku, za B) sranda nebo ne, poslat to do úplný ujetosti na druhou a zaříznout se do análu whatthefuck kinematografie jak před lety Serbian Film. Fandím. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Šluknovský Pie. Nechutný, perverzní, tnoucí do živého a s vše objímající trapností. Přesně tak upečený, aby mě bavil timingem i kadencí (neplést s kaděnci) a tvůrci tuzemských tuctových komedií vyhlásili hnědý poplach. Gymnázium Konrada Henleina prostě nemohlo vyplivnout něco ordinérního.. Je bezesporu snem každého teenagera mít takto tolerantního a podporujícího otce (náboráře do srbských milic nemyslím).. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Takové dílno vznikne jednou maximálně dvakrát za generaci! Film, kde si to svoje najde opravdu každý.Citlivý romantický příběh, kde ale nechybí akční a humorné prvky. Rozhodně bych tento snímek pouštěl povinně na středních školách. Každý pubertální výrostek určitě někdy přemýšlel na tím, že by doma uspořádal párty, ale bohužel nevěděl jak na to. A tady přichází velké poselství! Tímto filmem se vám všem dostává do ruk přesný návod, jak uspořádat nezapomenutelný večírek! ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Profesionalitou se to už blíží všemu, co je schopna ČR momentálně nabídnout, což je s rozpočtem čtvrt mega vypovídající obrázek o stavu zasrané české kinematografie. Předchozí Řezníkovy filmy mi přišly vtipnější, tenhle je lépe udělaný, ale tak jako tak se jedná o velmi kvalitní počin plný píčování, sraní, fetování, chlastání a mrdání. Romantika. 90% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • „Snímek Párty Hárd vlastně vzniknul jako reakce na frustraci z filmu Prokopat se ven (2020), který jsme připravovali spolu s Brunem Ferrarim a Čestmírem Kopeckým. Jednalo se o velký projekt, jenže jsme na něj dvakrát nedostali grant, což poslalo celý film k ledu. To byl jeden z důvodů, proč jsem se rozhodl natočit vlastní nezávislý snímek, a tak se zrodil nápad na teenagerskou komedii. Oslovil jsem Marka Brožka, který mi točil videoklip Zoubková víla, a začali jsme makat,“ prozradil režisér a scenárista snímku Martin Pohl. (SONY_)
  • Film stál tvůrce skromných 250 tisíc Kč. Zhruba polovina částky zhltla postprodukce. (Dlaha)

Související novinky

Reklama

Reklama