Reklama

Reklama

Penzion osamělých srdcí

  • USA Falling Inn Love
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Manažerka v sanfranciské společnosti vyhraje penzion na Novém Zélandu, rozhodne se opustit městský život a starou nemovitost předělat s pomocí fešáckého řemeslníka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (51)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Je to taková zfilmovaná harlekýnka. Na tom bych neviděla nic špatného. Pokud chce člověk oddechovou romantiku, tak takový typ filmu neurazí. Bohužel tady bylo až moc kýčovitého kýče, totálních klišé a šílené předvídanosti. Ovšem největším problémem byla hlavní hrdinka, totiž úplná blbka bez špetky charismatu, a já vůbec nepochopila, proč si ji lidé v městečku oblíbili. A to nemluvím o tom, jak mizerně byla zahraná. Vše tak zachraňuje jen sympaťák/Superman Adam Demos. ()

Melodrama 

všechny recenze uživatele

Film patří do produkce Netflix mezi ty méně zdařilé. Pokud chcete zahnat nudu nebo kulisu na sobotní odpoledne, proč ne. Pokud to berete jako romantiku proč ne. Docela mě štvala hlavní herečka Christina Milian, která svoje "slabé" herectví se snažila skrýt za podivné škleby a pitvoření (přesně o tom mluvila Jana Hlaváčová). Velký herec se nepotřebuje šklebit a různě pitvořit. Docela bych ale věřila, že z Američanky budou na malém městě paf,nic se tam neděje a tahle holka je "jiná". Vyloženě strašný to není, chvílema trapný, ale viděla jsem horší :-) ()

Reklama

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, která má svoje příjemné a humorné momenty, ale po většinu filmu se zbytečně tlačí na pilu a ve výsledku to mnohdy nevyšlo moc dobře. Co se mi opravdu na filmu líbilo, byla idylka, která nastala mezi hlavní hrdinkou a obyvateli městečka. To jsem si opravdu užíval. Bohužel nemůžu jinak, ale musím jít pod průměrné hodnocení, i když jsem si film poměrně užil. Ale takhle by to nešlo. Opět se potvrdilo pravidlo, že méně je někdy více. ()

barny120 

všechny recenze uživatele

Príjemná romantická záležitosť. Je to naivné, ťažko uveriteľné a miestami trápne. Gejovia v kaviarni, rozbitý penzión opravený za mesiac, správanie hlavných hrdinov, happy end - je to nereálne. Film na štýl telenovely. No na druhej strane som od toho veľa nečakal, a keď som sa odosobnil od týchto vecí, dalo sa to pozrieť. ()

Mrs.Vader 

všechny recenze uživatele

sem si to pustila jen z toho důvodu, že mě zajímalo, jestli bude Adam Demos stejně tak hot jako v UnREAL a byla sem těžce zklamaná, je škoda, že z obstojného potenciálu příběhu se nepodařilo vytěžit skoro nic, chemie veškerá žádná, hlavní hrdinka se chová naprosto nereálně a upřímně je dost otravná, o scénáři se vůbec nebudeme bavit, celé je to zpatlané, to už snad i Hallmark je lepší kvalita ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama