Reklama

Reklama

Penzion osamělých srdcí

  • USA Falling Inn Love
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Manažerka v sanfranciské společnosti vyhraje penzion na Novém Zélandu, rozhodne se opustit městský život a starou nemovitost předělat s pomocí fešáckého řemeslníka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (51)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka až příliš naivní a hloupá. Vážně by si někdo myslel, že vyhraje krásný nově zrekonstruovaný penzion jen za napsání eseje? Doslova jsem si ťukala na čelo. Potřebovala jsem se podívat na nějaký oddechový ne moc náročný film a tohle to splňuje. Je to typ filmu, který by se líbil mojí mámě (zbožňuje Rosamunde Pilcher), já bohužel takové harlekýnovské filmy nemám ráda. Až moc jednoduchý a předvídatelný děj bez pořádného záporáka nebo alespoň pořádné zápletky. ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Jsem zoufalá. Chci vidět romantický film, který nebude zalitý sluncem, kde hlavní hrdinka nebude nesnesitelná, kde nebude nikdo padat, kde se nebude mezi kontinenty cestovat na pozadí písně, kde nebudou všechny postavy tak šablonovité a stereotypní, který nepojede podle zaběhnutého (tisíckrát viděného) scénáře - seznámení, vyhýbání, polibek, krize, polibek. Chci vidět romantický film, který má opravdové emoce!! A klidně by v něm mohl hrát Adam Demos :) Asi si takový film budu muset natočit sama... ()

Reklama

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Teda já jsem docela překvapená. Kdyby to bylo jen o malinko méně stupidní a ubralo to na patetičnosti, dala bych o hvězdičku víc. Hlavní postavy se mi líbily, ona nebyla žádná fiflena a jemu ta jeho role sexy, slušného, mlčenlivého a trpělivého novozélanďanského řemeslníka taky šla, chemii bych si mezi nimi asi představovala lepší, ale máv rukou. Divný, zrovna u tohohle filmu nemám potřebu si moc stěžovat (a přitom jsem se připravovala na Velké Stěžování 2022), protože si naštěstí na nic nehraje. Hodní vesničani, záporná postava neexistuje, všichni jsou nápomocní, nikdo nechce za práci peníze, všichni se mají rádi, prostě idylka se vším všudy, nechybí ani koza (ale na housle nehraje). Klišé neklišé, nijak mě ten film nepobouřil a rozhodně oceňuji nepřítomnost trapných scének. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, která má svoje příjemné a humorné momenty, ale po většinu filmu se zbytečně tlačí na pilu a ve výsledku to mnohdy nevyšlo moc dobře. Co se mi opravdu na filmu líbilo, byla idylka, která nastala mezi hlavní hrdinkou a obyvateli městečka. To jsem si opravdu užíval. Bohužel nemůžu jinak, ale musím jít pod průměrné hodnocení, i když jsem si film poměrně užil. Ale takhle by to nešlo. Opět se potvrdilo pravidlo, že méně je někdy více. ()

Mrs.Vader 

všechny recenze uživatele

sem si to pustila jen z toho důvodu, že mě zajímalo, jestli bude Adam Demos stejně tak hot jako v UnREAL a byla sem těžce zklamaná, je škoda, že z obstojného potenciálu příběhu se nepodařilo vytěžit skoro nic, chemie veškerá žádná, hlavní hrdinka se chová naprosto nereálně a upřímně je dost otravná, o scénáři se vůbec nebudeme bavit, celé je to zpatlané, to už snad i Hallmark je lepší kvalita ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama