Reklama

Reklama

Penzion osamělých srdcí

  • USA Falling Inn Love
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Manažerka v sanfranciské společnosti vyhraje penzion na Novém Zélandu, rozhodne se opustit městský život a starou nemovitost předělat s pomocí fešáckého řemeslníka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (51)

Marze 

všechny recenze uživatele

Typ filmové snadné dívání. Pobavili mě některé hlášky. Film ale není vysoké umění, ale je dobrý dost na přepnutí vašeho mozku a dívat se na pěkné lidi a trochu se rozptýlit. Nejchytřejší na filmu je jeho název "Penzion osamělých srdcí" nebo spíš trefnější "Falling Inn Love" , který svůj příslib splní hřejivě a vřele, ale s přetvářkou sofistikovanosti.Po většinu stopáže je to mechanické recyklace klišé. Je zde ale několik překvapení. Tato romance Netflixu vám nabízí druhou schůzku, ale to já už budu dělat doma lepší věci jako umýt si hlavu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Už jenom ten úvod je děsivý. Afektovaná Christina Milian je natěšená odprezentovat svůj projekt před kolegy. Shodou podivných okolností jí to není umožněno. Pak se setká s přítelem, který rád chodí na kosmetiku, na romantické večeři, aby si záhy uvědomila, že se jejich vztah nikam neposouvá. A pak, světe, div se, vyhraje penzion na Novém Zélandu. Jenže na místě zjistí, že je to ruina. Hodil by se šikovný řemeslník... Zřejmě jsem se nechal zlákat Rogerem Kumblem (Velmi nebezpečné známosti), jinak si to neumím vysvětlit. Milian je mizerná herečka a výsledek působí tak, že i milovnice červené knihovny očekávají alespoň nějaký nápad. Ale ten nepřichází. Všichni jsou tu hodní a nápomocní, zaplatit nepotřebují. Řemeslník je samozřejmě fešák, který má rád cokoliv starého, čemu může vrátit lesk. Prostě příběh jak z pera německých autorek a Kumble by to měl raději zabalit. ()

Reklama

Melodrama 

všechny recenze uživatele

Film patří do produkce Netflix mezi ty méně zdařilé. Pokud chcete zahnat nudu nebo kulisu na sobotní odpoledne, proč ne. Pokud to berete jako romantiku proč ne. Docela mě štvala hlavní herečka Christina Milian, která svoje "slabé" herectví se snažila skrýt za podivné škleby a pitvoření (přesně o tom mluvila Jana Hlaváčová). Velký herec se nepotřebuje šklebit a různě pitvořit. Docela bych ale věřila, že z Američanky budou na malém městě paf,nic se tam neděje a tahle holka je "jiná". Vyloženě strašný to není, chvílema trapný, ale viděla jsem horší :-) ()

Lesazrk odpad!

všechny recenze uživatele

Režiséri vzali všetko klišé sveta a vrazili ho do tohto filmu. Hlavná postava žije v rozpadnutom prehnitom dome kde netečie voda a nefunguje elektrina ale aj tak sa plná elánu ráno prebudí s dokonalým mejkapom a vlasmi. Aby toho nebolo málo, v okolí je sexi muž (ako inak single) a ten sa jej rozhodne nezištne pomôcť s opravou domu až sa do seba zamilujú. Nulová originalita a realistickosť. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Teda já jsem docela překvapená. Kdyby to bylo jen o malinko méně stupidní a ubralo to na patetičnosti, dala bych o hvězdičku víc. Hlavní postavy se mi líbily, ona nebyla žádná fiflena a jemu ta jeho role sexy, slušného, mlčenlivého a trpělivého novozélanďanského řemeslníka taky šla, chemii bych si mezi nimi asi představovala lepší, ale máv rukou. Divný, zrovna u tohohle filmu nemám potřebu si moc stěžovat (a přitom jsem se připravovala na Velké Stěžování 2022), protože si naštěstí na nic nehraje. Hodní vesničani, záporná postava neexistuje, všichni jsou nápomocní, nikdo nechce za práci peníze, všichni se mají rádi, prostě idylka se vším všudy, nechybí ani koza (ale na housle nehraje). Klišé neklišé, nijak mě ten film nepobouřil a rozhodně oceňuji nepřítomnost trapných scének. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno