Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V době útoku na americkou ambasádu přijíždí do Hongkongu na dovolenou losangeleský detektiv James Carter. Jeho přítel, zdejší policejní inspektor Lee, se domnívá, že explozi má nejspíše na svědomí gang Rickyho Tana. Večer jdou společně do nočního podniku, který patří Tanovi. Zatímco Lee pátrá v zákulisí, Carter se dobře baví. Lee zahlédne v klubu obávanou gangsterku Hu Li. Pokusí se ji pronásledovat, ale žena unikne. Krátce nato se stává cílem útoku hongkongská policejní stanice. Lee se domnívá, že Carter zahynul v troskách. Ten se pustíl do pronásledování Rickyho Tana až k jachtě, kde se právě začíná večerní párty. Dostane se na palubu a seznámí se tam s Isabellou, milenkou amerického milionáře Reigna. Pak narazí na přítele, který na loď tajně pronikl. Jsou zajati a předvedeni před Tana. Chce, aby mu Lee pomohl opustit město, je však náhle zastřelen Hu Li. Rozzlobený policejní náčelník odvolá detektiva z vyšetřování a přikáže mu, aby Cartera dovezl na letiště a posadil do nejbližšího letadla směrem do Spojených států. Muži se dohodnou, že budou pokračovat v pátrání. Než se jim podaří případ uzavřít, čeká je ještě řada životu nebezpečných situací, nečekaných zvratů a překvapení. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Rush Hour dva je pokračovanie ako sa patrí a divákovi dáva tento krát všetkého viac. Akčné kúsky Jackieho sú ešte o level lepšie a premakanejšie, vtipy sú stále na prvom mieste a sú rovnako skvelé ako hlaškujúce hlavné duo Chris Tucker a Jackie Chan, ktorý sa v dvojke doplňujú ešte viac a ešte lepšie ako v jednotke. Rovnako skvelé, vtipné, akčné a svižné ako prvý diel, no tu som sa bavil ešte o niečo viac. Hlavne preto, lebo ich spolupráca začína (na rozdiel od jednotky) už od začiatku filmu. A nepodarené scény sú ešte lepšie ako v prvom diely :) 90% - 5* ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Prakticky okopírovaná jednička, jen přehozeny lokace. Scénaristé sice do filmu dali drajv Hong Kongckých krimi filmů (přátelství na život a nasmrt, tragiku jako od Wooa apod.), jenže co je to platné, když je to docela nudně natočené. Ratner je solidní režisér, ale toto mu moc nevyšlo. A bohužel Tucker se hodně rychle omrzí-zvláště když v každém filmu hraje úplně stejně. Celkově se jedná o solidní zábavu, pro pobavení a zapomenutí po delším čase. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Po zdařilé Křižovatce smrti přichazí díl druhý a já jsem rád, že si tvůrci usmysleli, že natočí pokračování. Akčnější, svižnější, a zábavnější film, který má i lepší scénář než díl předchozí, tak těmito slovy by se dal tento kousek vyjádřit. Chris Tucker už mi lezl méně na nervy a kdykoliv se objevil na plátně tak jsem se chtěl smát, protože to co předvádí je nezapomenutelné a velmi vtipné. Jackie Chan předvádní více bojového umění, které je neuvěřitelné. Dále potěšila přítomnost krásné Roselyn Sanchez. Určitě lepší než jednička a já se těším na díl třetí!! ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Len som ich pozval na kávu.“ – „Povedal si im, aby sa vyzliekli a obetovali malého capa.“ Netajím sa dvoma vecami: neznášam rutinéra Bretta Ratnera a milujem jeho prvú KRIŽOVATKU SMRTI. Mala vynikajúcu akciu, skvelé dialógy, svižné tempo a chémiu medzi brutálne rozdielnou buddy dvojkou: sympatický ázijský mudrc Jackie Chan verzus otravne urečnený Afroameričan Chris Tucker. Nebol dôvod netešiť sa na dvojku. Bohužiaľ, vytratila sa z nej akákoľvek radosť. Akčné scény sú prekvapivo nevýrazné a nelogické (banda kriminálnikov uteká pred dvoma policajtami po BAMBUSOVOM LEŠENÍ? Prečo proste nezahli do najbližšej uličky?), tempo zdĺhavé, scenár nestojí ani za sopeľ (skutočne by ste ako bez masky išli na luxusnú loď, kde mafián usporadúva oslavu, pričom deň predtým si objednal vašu smrť a teda VIE, ako vyzeráte?), dramaturgické naschvály (snáď každá z postáv v priebehu deja aspoň raz "zomrie") a tentoraz to schytali už aj herci. Vzhľadom k minulým zážitkom sú Jackie a Chris už relatívnymi priateľmi, takže ich doberanie je na rozdiel od „nenávistnej“ prvej časti už len kamarátske podpichovanie. Nemožno tomu ale uprieť určitú remeselnú istotu a pokus o slušné hlášky („Nakopem ťa, že poletíš do dynastie Ming.“) sa nedá, ale to je asi tak všetko. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ultimátní nátěr, vtipnější, akčnější, svižnější, příběhově daleko rozmanitější, než první díl.Nechápu menší hodnocení, úplně stejný problém je se sérií francouzkých filmů Taxi.Jednička průměrná zábava a druhý díl naprosto nabušenější ve všech ohledech a přesto má míň procent...facepalm!To samé platí i o dabingu, u tohodle dílu sem se tlemil od začátku dokonce a užívál si tu parádní akci, jako bonus neskutečně sexy bitch Ziyi Zhang.Nejlepší díl série, nejlepší Ratnerův film vůbec.95%. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (33)

  • Ve scéně, kdy mají Carter (Chris Tucker) a Lee (Jackie Chan) podezření, že se v zásilce nachází bomba, utíkají na střechu budovy, přičemž vyrážejí dveře. Při cestě zpět jsou však dveře v pořádku. (Luigi.K.)
  • Starosta Las Vegas Oscar Goodman si ve filmu střihl krátké cameo, ale tato scéna se do finální verze nedostala. (SG-1)

Reklama

Reklama