Reklama

Reklama

Samantha (Jennifer Love Hewitt) je americká študentka hudby na renomovanej londýnskej univerzite. Je bezstarostná, impulzívna a až po uši zamilovaná do svojho britského priateľa Iana (Paul Nicholls). Ibaže pre toho je prvoradá práca, na súkromný život nemá čas a svoju krásnu priateľku trestuhodne zanedbáva. Nevidí, ako ju pomaly ale isto stráca. Až keď osud tragicky zasiahne do ich životov, Ian si konečne uvedomí, čo Samantha pre neho znamenala, a jeho dušu pohltia neznesiteľné výčitky svedomia. Kiežby jej bol dokázal, ako veľmi ju miluje. Kiežby mohol zvrátiť čas a začať so Samanthou vzťah ešte raz odznova, s čistým štítom. Sila jeho lásky však prinúti samotný osud, aby zmenil svoje kruté rozhodnutie a zvrátil čas aj dôsledky tragických udalostí, ktoré sa už odohrali... (TV JOJ)

(více)

Recenze (160)

Cejny 

všechny recenze uživatele

Velmi krásný romantický film o neskutečné síle lásky. Ústřední herecké duo si dobře rozumí, celý děj (až samozřejmě na hlavní myšlenku, no ikdyž..) je poctivý, uvěřitelný, pravdivý. Závěr a pointa tento film posouvá o level výše. Tento film prostě dokazuje, jak silná láska dokáže být, přestože se na první pohled tak vůbec nemusí zdát. 90 % ()

nikoletkaa 

všechny recenze uživatele

If Only jsem doporučila mé kamarádce. Ona je ten typ člověka, který u filmu nikdy nepláče (tedy pokud neumírá její oblíbená postava v The Vampire Diaries), bere vše s nadhledem. Ale poté, co film skončil, mi došla zpráva, jak vynikající film to byl, že se dokonce i rozbrečela. Snímek ji vzal natolik, že měla takové divné pocity, které nenapravil ani další puštěný film. Víte, chci tím říct, že kdybych to takhle cítila já, nebylo by to nic zvláštního, protože já brečím skoro u všeho. Ale že se to stalo jí, mě překvapilo a proto hodnotím, tak jak hodnotím. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Nemusí být vždycky tak úplně pozdě. Ani po smrti.. Na poli romantických filmů se málokdy objeví nějaký svěží, poměrně originální zástupce. Romantické drama, sic několikrát zabolí promarněná šance v té či oné scéně, mě k sobě přivolalo prostřednictvím režiséra Gila Jungera, tvůrce mnou toliko milované modernizace Shakespearovy hry Zkrocení zlé ženy 10 důvodů, proč tě nenávidím. Jak říkám, v mnohém se to mohlo posunout do ambicióznějších výšin, nicméně atmosféra Londýna, déšť, hudba, chemie mezi ústřední dvojicí.. prostě si někdo s divákem hraje na vydíranou, ale na mě to fungovalo.. a za to se nestydím. Potěší i herci. Neokoukaný a zejména v druhé polovině s přehledem uvěřitelný Paul Nicholls a překvapivě umírněná a vskutku velmi příjemná Jennifer Love Hewitt (její asi nejlepší snímek).. tak proč to s nimi nezkusit? *** až **** ()

andaa 

všechny recenze uživatele

Podobný styl jako PS I love you... Pro mě půlku romantického filmu dělá to, když to neskončí prvoplánovým happyendem. Navíc je tu krásná skotská, nebo jaká příroda... a ta osudovost jednoho posledního dne... Když se jí v té chatě ptá, co by chtěla poslední den svého života prožít...ruku na srdce, kdo z nás o tom aspoň jednou nepřemýšlel... Akorát jsem nepochopila, proč prostě nejeli jiným taxíkem..proč se tomu prostě nevyhnuli oba, když už ten osud bylo možné změnit... ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

romantiku jo, ale tohle ne. Jennifer me neskutecne srala a vlastne nevim, kdo z tech dvou byl min presvedcivy... a ty klise ... klise .. klise ... ze se to skoro dokoukat nedalo ... a nekdy mi bylo stydno i za scenaristy ... zaver asi chtel byt jiny, tak byl, ale rozhodne si tim nepomohl... a to o 6 mesicu pozdeji, to jsem vubec nepobrala, co to melo byt ... videoklip na zpev Jennifer, pokud to vubec zpivala ona... vystrihnout a vyhodit. Mozna se mi jen film netrefil do nalady, ale ja si vazne nedokazu predstavit ani polovinu tech kravin, co tam ti dva provedli, ze by to nekdo rozumny udelal... a stihnout to v jeden den, nemozny... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Film mal premiéru v britskej televízii na kanáli Hallmark dňa 28. júla 2009, teda až 5 rokov po oficiálnej premiére. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a v Londýne, Shepperton (Anglicko, Veľká Británia). Natáčanie sa začalo 10. novembra 2002 a skončilo 18. januára 2003. (Arsenal83)
  • Jennifer Love Hewitt napsala dvě písně, které pak sama ve filmu zazpívala. (vercza)

Reklama

Reklama