Reklama

Reklama

Samantha (Jennifer Love Hewitt) je americká študentka hudby na renomovanej londýnskej univerzite. Je bezstarostná, impulzívna a až po uši zamilovaná do svojho britského priateľa Iana (Paul Nicholls). Ibaže pre toho je prvoradá práca, na súkromný život nemá čas a svoju krásnu priateľku trestuhodne zanedbáva. Nevidí, ako ju pomaly ale isto stráca. Až keď osud tragicky zasiahne do ich životov, Ian si konečne uvedomí, čo Samantha pre neho znamenala, a jeho dušu pohltia neznesiteľné výčitky svedomia. Kiežby jej bol dokázal, ako veľmi ju miluje. Kiežby mohol zvrátiť čas a začať so Samanthou vzťah ešte raz odznova, s čistým štítom. Sila jeho lásky však prinúti samotný osud, aby zmenil svoje kruté rozhodnutie a zvrátil čas aj dôsledky tragických udalostí, ktoré sa už odohrali... (TV JOJ)

(více)

Recenze (160)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Docela pohodovka s krásnou Jen a nekonvenčním příběhem s nečekaným vyústěním. Scéna na koncertě mě dojala, ale závěr mě zklamal, takže pro mě průměrná záležitost. Nějak si nedokážu srovnat představu, jak se po tak úžasném výjimečném dni a následné tragédii, z toho poučit a dál naplno žít. Myslím, že to dost dobře není možné, tudíž příběh vyznívá nesmyslně a do prázdna. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Film má pro mě osobně jednu obrovskou nevýhodu: on a ona jsou naprosto nepřijatelný milující se pár. K tomu všemu on je teda v každém případě takovej nemastnej neslanej a ona je přesně ten typ žen, které mi moc nesedí: roztomile bláznivá, nedospělá a toužící. No a do toho jemu dojdou věci, které měl vědět už dávno a jí zas nic nedojde, protože ona ho hlavně miluje a víc už nemusí. No, já musím říct, že kdyby to nezvedl Tom Wilkinson a ten závěr, kdy jsme skutečně upřímně vypustila slzu, tak by to snad bylo k u zoufání. Táhne se to a nic moc se celý snímek nedozvíte, kromě toho, že i on ji miluje. ()

Reklama

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Pokud uvážím, že většina silných romantických filmů, co jsem viděl, pocházela z východu (Asie), pak musím v tom kontextu prohlásit, že tohle je v mých očích jeden z nejlepších romantických filmů západu. Všechno tu funguje jak má, trapasy jsou opravdu takové, že si člověk zakrývá oči, dialogy nejsou kýčovité, scény opravdové a děj - samozřejmě krom hlavní premisy - naprosto uvěřitelný, alespoň pro někoho, kdo opravdu hltá romantiku. Kéž bych věděl o víc takových filmech. Na kontextovém západě mě bohužel ale asi lepší nenapadá, takže mu prozatím chtě nechtě musím přiřknout pomyslnou korunku. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se právě dodíval na hojně doporučovaný snímek If Only a musím zcela po pravdě uznat , že moje pocity jsou vesměs smíšené. Ne, že by byl snímek špatný, to v žádném případě, ale nevím jak to říct přesně, přišel mi moc umělý. Jennifer Love Hewitt mně přišla taková moc upjatá no a kdyby přibrala aspoň 10 kilo, vůbec nic by se nestalo. Nejvíc se mi líbil starý mazák Tom Wilkinson v roli taxíkáře. No a když tady čtu některé komentáře, první snímek, který se přiblížil Asii, no to snad ne. Přišlo mně, že je ve filmu o 10 kilo cukru víc než třeba ve Vampire Diaries a to mám deníky celkem rád. Tři mínus. ()

Cejny 

všechny recenze uživatele

Velmi krásný romantický film o neskutečné síle lásky. Ústřední herecké duo si dobře rozumí, celý děj (až samozřejmě na hlavní myšlenku, no ikdyž..) je poctivý, uvěřitelný, pravdivý. Závěr a pointa tento film posouvá o level výše. Tento film prostě dokazuje, jak silná láska dokáže být, přestože se na první pohled tak vůbec nemusí zdát. 90 % ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Jennifer Love Hewitt napsala dvě písně, které pak sama ve filmu zazpívala. (vercza)
  • Film sa pôvodne nedostal do americkej distribúcie. Americkí diváci mali možnosť vidieť tento film až v premiére v americkej televíznej sieti ABC Family 15. januára 2006. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a v Londýne, Shepperton (Anglicko, Veľká Británia). Natáčanie sa začalo 10. novembra 2002 a skončilo 18. januára 2003. (Arsenal83)

Reklama

Reklama