Reklama

Reklama

Samantha (Jennifer Love Hewitt) je americká študentka hudby na renomovanej londýnskej univerzite. Je bezstarostná, impulzívna a až po uši zamilovaná do svojho britského priateľa Iana (Paul Nicholls). Ibaže pre toho je prvoradá práca, na súkromný život nemá čas a svoju krásnu priateľku trestuhodne zanedbáva. Nevidí, ako ju pomaly ale isto stráca. Až keď osud tragicky zasiahne do ich životov, Ian si konečne uvedomí, čo Samantha pre neho znamenala, a jeho dušu pohltia neznesiteľné výčitky svedomia. Kiežby jej bol dokázal, ako veľmi ju miluje. Kiežby mohol zvrátiť čas a začať so Samanthou vzťah ešte raz odznova, s čistým štítom. Sila jeho lásky však prinúti samotný osud, aby zmenil svoje kruté rozhodnutie a zvrátil čas aj dôsledky tragických udalostí, ktoré sa už odohrali... (TV JOJ)

(více)

Recenze (160)

Happens 

všechny recenze uživatele

Rozumím, že naučit se milovat je obtížné, je to tak přirozené, že jsme to zapomněli a hledáme v tom záludnosti a spletence neexistujících překážek. Dávno je tomu, co nejsme děti, nechali jsme se nachytat, dospěli a zapomněli, jak milovat. Ale ten konec? Muselo to být? Zůstávám nadále v nepochopení záměru režiséra. ()

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

O málokterém čistokrevném romantickém filmu se dá hovořit v superlativech. If Only k nim ale patří a je ukázkovým příkladem toho, že lze natočit dojemný milostný příběh, bez jakýchkoliv příkras, klišé a žánrových stereotypů. Ústřední duo hraje jako o život, mile překvapila obzvlášť Jennifer Love Hewitt, kterou mám ze všech jejích rolí zafixovanou spíš jako “jen“ ten hezký komerční ksichtík. Škoda, že se o tomto snímku moc neví, protože je pravdu povedený a citlivější jedinci (včetně mě) u něj uroní i slzu. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Šmarjápannonanebi...! Co to zas bylo? Taková kokotina! Jak jsem k tomu přišel? Vyčichlej vztah, borec už se o ni vůbec nezajímá, ona pak tragicky zahyne, on dostane bůhvíproč, bůhvíjak druhou šanci, a najednou panáčkuje jak ratlík, do toho se v něm ale občas ještě probudí jeho původní čuramedánský já, pak se ale přičiněním snaživého scénáristy vzpamatuje na 1500 procent a maže kolem sebe najednou strašný medy, protože čuje, že micka by mohla už za pár hodin zavřít voči nadobro. Protože v něm ale furt dříme ten starej slizkej hajzl, tak neřekne ani popel, za což ho osud potrestá tím, že zakalí on místo ní. To jsme ostatně všichni tušili od chvíle, kdy se vedle něj znovu probudila živá a krásná. No zase tak krásná nebyla. Stejně jako nebyly krásný ty dojáky, co tady do nás valili, a stejně jako nebyly krásný ty kecy, který tady vedli, a ze kterých měly mít holky v kině mokrý kalhotky. Věřím nicméně, že to párkrát klaplo, což dokazuje 29 fanoušků tohohle filmu. Ten příšernej biják vyšumí raz dva, ale dobrej pich je dobrej pich. Na ten se hned tak nezapomíná. Já bez pichu, takže za 1. ()

Evander 

všechny recenze uživatele

Pro chlapa je Láska na druhý pokus příliš přeslazená, ale i tak se zhlédnout dá a celkem film i utíká. Skvělý je ovšem po zvukové stránce, tam bych řekl, že není moc co vytknout, spíše naopak. Co se dějové linky týče, tak ústřední duo je poměrně zajímavé a příběh se snaží býti netradičním a výjimečným, což se mu místy i daří. Škoda toho závěru, čekal jsem výrazně jiné rozuzlení, a to, co přišlo, mě malinko zklamalo. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Tak ... Láska na druhý pokus podruhé a tentokrát je to přesně to co jsem měla v plánu vidět ... Chtěla bych původně napsat jak mě udivil orchestr společně se sborem ... dostat novou hudební věc pár minut před koncertem a zahrát ji tak dokonale jako by ji měli secvičenou měsíce. Také jsem nejdříve chtěla napsat jak úžasně zahráli oba herci své role, jak mě ta změna ... ten druhý pokus milovat dojal, jak všechno bylo dokonale romantické a jak jsem nakonec zůstala v údivu a vytřeštěnýma očima hledět ....... holt nenapadá mě výstižnější komentář než prosté - "Každý den miluj tak, jako by to mělo být naposledy" ... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Film sa pôvodne nedostal do americkej distribúcie. Americkí diváci mali možnosť vidieť tento film až v premiére v americkej televíznej sieti ABC Family 15. januára 2006. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a v Londýne, Shepperton (Anglicko, Veľká Británia). Natáčanie sa začalo 10. novembra 2002 a skončilo 18. januára 2003. (Arsenal83)
  • Jennifer Love Hewitt napsala dvě písně, které pak sama ve filmu zazpívala. (vercza)

Reklama

Reklama