Reklama

Reklama

Samantha (Jennifer Love Hewitt) je americká študentka hudby na renomovanej londýnskej univerzite. Je bezstarostná, impulzívna a až po uši zamilovaná do svojho britského priateľa Iana (Paul Nicholls). Ibaže pre toho je prvoradá práca, na súkromný život nemá čas a svoju krásnu priateľku trestuhodne zanedbáva. Nevidí, ako ju pomaly ale isto stráca. Až keď osud tragicky zasiahne do ich životov, Ian si konečne uvedomí, čo Samantha pre neho znamenala, a jeho dušu pohltia neznesiteľné výčitky svedomia. Kiežby jej bol dokázal, ako veľmi ju miluje. Kiežby mohol zvrátiť čas a začať so Samanthou vzťah ešte raz odznova, s čistým štítom. Sila jeho lásky však prinúti samotný osud, aby zmenil svoje kruté rozhodnutie a zvrátil čas aj dôsledky tragických udalostí, ktoré sa už odohrali... (TV JOJ)

(více)

Recenze (160)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je romantika jak trám. If Only se v mém hledáčku ocitl hlavně kvůli Jennifer Love Hewitt a tajně jsem doufal, že mě film nezklame. Nezklamal, spíš velmi mile překvapil. Snímek měl velmi slušný rozjezd a od chvíle, kdy Ian dostal druhou šanci, mě to chytlo ještě víc a výborné tempo vydrželo až do konce, který sice byl lehce natažený a sentimentální, ale k tomuto filmu to tak nějak prostě patřilo (navíc jako bonus na závěr ještě zazněla Take My Heart Back od herečky samotné, o které jsem neměl moc tušení, jak dobře zpívá). Po výborné Jennifer, sympaťáku Paulu Nichollsovi, musím ještě rozhodně zmínit Toma Wilkinsona, který se zde objevil ve velmi zajímavé roli, chvílemi mě z něho až mrazilo. No, uznávám, že film krapet nadhodnocuju a řada z vás si nejspíš od mého hodnocení 1 nebo 2* odečte (že by menší guilty pleasure? ;-) ), ale mě prostě, jak se říká, opravdu chytl za srdíčko a ten plný počet dám. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Znáte to.. Naplánujete si, jak půjdete brzo spát, abyste dohnali spánkový deficit. Na youtube si najdete náhodný film, aby Vás uspal, protože jste jak malý děcko a bez sluchového vjemu neusnete. A po hodině a půl smrkáte druhý kapesník, nadáváte tomu filmu i sobě a říkáte si, proč jsem si nepustila raději audioknihu Harryho Pottera, ta přeci uspí pokaždé. Vždyť Láska na druhý pokus je jedno velké klišé, které už jsem několikrát viděla. Při výběru to vypadalo nenáročně a tupě, tak proč jsem na to koukala a bojovala s usnutím? Protože jsem taky tupá a občas i to moje srdce touží po romantice. I když v nevhodný čas. Takže tu piju svoji první kávu (nebude poslední), stále nadávám a stále prožívám ty závěrečná slova. Ach. ()

Reklama

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Ano, ve scénáři by se našly nějaké ty nedotaženosti a byla tu nějaká menší klišé, ale to u tohoto typu filmu až tolik nevadí. Moc příjemný snímek, poměrně originální (v některých ohledech), s emocemi + krásná Jennifer Love Hewitt a sympatický Paul Nicholls (děsná podoba s Judem Lawem). Jen ten konec jsem čekal jiný, pozitivní - překvapil mě, ale nedá se říci, že by to bylo špatně, spíš naopak. I proto jsem se přiklonil ke 4 hvězdám. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý milostný a hlavne z určitého hľadiska dosť dojímavý romantický príbeh. Len ten „obal“ príbehu by mohol byť trošku kreatívnejší. J. L. Hewitt v plnej kráse, veľmi sympatická a jednoducho neodolateľná. Pesničky v jej podaní nemajú chybu! P.S.: Slovenský preklad názvu filmu je takmer dokonalý. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Prej další Groundhog Day? Kéžby... Komedie se moc nekoná, fantasy se omezí na jeden moment... A když si trochu zaspoileruju, tak princip časové smyčky už využil kdekdo, všichni líp, a nikoho nenapadlo ukončit to hned v prvním opakování. Proč? Protože to nedává smysl. A kdo viděl aspoň jeden takový film, dokázal by vymyslet tisíc lepších způsobů, jak z toho vybruslit... Ale logika si dala bohužel volno, přednost dostala slaďárna... Pokud máte rádi deštivou Anglii a jste opačného pohlaví než já, klidně si jednu či dvě hvězdy přimyslete. Mě ale na průměru udržela jen sličná Jennifer a taky fakt, že si sama napsala i nazpívala obě titulní písně, za to jako muzikant dávám palec nahoru. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Film mal premiéru v britskej televízii na kanáli Hallmark dňa 28. júla 2009, teda až 5 rokov po oficiálnej premiére. (Arsenal83)
  • Jennifer Love Hewitt napsala dvě písně, které pak sama ve filmu zazpívala. (vercza)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a v Londýne, Shepperton (Anglicko, Veľká Británia). Natáčanie sa začalo 10. novembra 2002 a skončilo 18. januára 2003. (Arsenal83)

Reklama

Reklama