Reklama

Reklama

Bridgertonovi - Série 3

(série)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Každá z letošních debutantek se chce stát hlavní hvězdou plesu. Nevýrazná mladá dáma, co žije dvojím životem, ve světě tajností a překvapení úplně rozkvete. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Galerie (215)

Zajímavosti (19)

  • Penelope (Nicola Coughlan) několikrát před Colinem (Luke Newton) „ujede pusa“ ohledně Lady Whistledown (Julie Andrews). Ve scéně s deníkem mu zalichotí, že dobře píše, na Měsíčním bále v tomto pokračuje, což naznačuje, že se v tom vyzná, a při Colinově noční návštěvě v zahradě řekne, že Whistledown má za úkol informovat o tom, co si lidi povídají a bylo by podezřelé, kdyby se o její situaci nezmínila. (klara.leb)
  • Po incidentu se šaty, kdy Penelope (Nicola Coughlan) uteče s pláčem ven, zahodí sponu z vlasů. Ta se však později znovu objeví ve vlasech, když píše Lady Whistledown (Julie Andrews), ačkoliv ji Pen nikdy nezvedne. Nicola Coughlan prozradila, že ono zahození bylo z důvodu, že se originální spona ztratila a byli přinuceni udělat novou, nebyla ale zcela přesná. A tak Coughlan přišla s nápadem ji před záběry zblízka zahodit. (klara.leb)

Reklama

Reklama