Reklama

Reklama

Zlouni

  • USA The Bad Guys (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Málokteří hrdinové mají tak špatnou pověst jako Vlk, Had, Tarantule, Piraňa a Žralok. Tihle psanci se tak dlouho hledali, až se našli a dali dohromady tým, pro který je spáchání dokonalého zločinu stejná brnkačka jako vyrazit si v neděli odpoledne na zmrzlinu. Hlavou party je Vlk, Had má na starosti otevírání sejfů, Tarantule je zkušená hackerka, Žralok se umí skvěle maskovat a Piraňa je vztekloun, který pro ránu nejde daleko. Za léta strávená loupežemi všeho druhu získali dojem, že jsou nepolapitelní, jenže i pro ně nakonec bude platit, že se tak dlouho chodí do sejfu pro diamanty, až se zámek zacvakne. Konkrétně máme na mysli zámek na policejní cele. I v téhle prekérní situaci má však pětice zlounů štěstí v neštěstí. Do života jim vstoupí profesor Marmaláda (morče a především klaďas tělem a duší), který má ambiciózní plán – převychovat je na dobráky. Všichni členové gangu souhlasí, protože je to vstupenka na svobodu. Jejich plán počítá s tím, že na oko budou sekat latinu a při první příležitosti se vypaří. Jenže už prvních pár dobrých skutků vede k nečekanému zjištění, že být dobrý je vlastně fajn. Co si s tím počít? A jak se mají zachovat, když uvolněný trůn pro největšího záporáka zabere někdo další? Budou s ním jednat v rukavičkách, nebo si to s ním vyřídí ručně? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (143)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že po prečítaní popisu som bol voči tomuto animáku dosť skeptický. Ale keďže hodnotenia boli vcelku vysoké, tak som dal tomu šancu, a rozhodne som spravil dobre. The Bad Guys prekvapili nielen vydarenou zápletkou s viacerými zlomami v deji, ale aj príjemným dôvtipom a scénkami, na ktorých sa dalo úprimne pobaviť. O to viac bolo prekvapivé, že niektoré vsuvky pôsobili veľmi infantilne a prihlúplo. Ale našťastie ich nebolo až tak veľa. Kvalitný scenár, ktorý mal v sebe poriadnu dávku epickej drámy to všetko vynahradil. 4* ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Animák, který přináší perfektní smečku zlodějů s jejich unikátními charaktery, jejichž heist dobrodružství neskončí slavně, jak předpokládali. Jenže zábavy a dobrodružství si užijí i tak dost na své cestě ke změně zločineckého charakteru a vy se rozhodně mockrát zasmějete. Byl jsem okouzlen a potěšenem hlasovým obsazením, celým provedením příběhu, který je hravý, komediální, ale stejně pořád napínavý a plný nápadů. Inu, když morčata městu vládnou...:) ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Už dlho som sa pri animáku nebavil a pri tomto som rád, že som sa konečne zabavil. Veľkým plusom sú výborne postavy (Vlk, had, piraňa, žralok a tarantula), ktoré vás bavia až do konca, no zlé vymyslený nie je ani príbeh (náprava zločinov) a tak ma tiež čo ponúknuť. Štýlové lúpeže sú už len čerešnička na torte. Spokojnosť. 75% - 4* ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zběsilost animáků Texe Averyho potkává elegantní švih Dannyho parťáků a je z toho jeden z nejlepších animovaných filmů, jaké jsem v poslední době viděl. Animace je stylová a připomene Spider-Mana: Paralelní světy, hlavní vlčí hrdina s hlasem Sama Rockwella snad ani nemohl být větší sympaťák, jsou tu skvělé gagy, výborné akční scény, šlapající hudba Daniela Pembertona... Co na tom, že příběh není nijak originální a při sledování si nelze nevzpomenout třeba na Já, padouch. Ideální podívaná pro malé i velké, tak jak to Dreamworks dříve normálně uměli. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(7/10). The Bad Guys jsem vnímal jako potencionální comeback studia DreamWorks. Celkový koncept byl hrozně nápaditý a synopse slibovala originální podívanou. Dočkal jsem se nakonec něčeho neobyčejného  a jedinečného? To asi ne, ale snímek mě v některých aspektech dost potěšil. Jako největší pozitivum bych viděl rozhodně animaci, která je opět originální a v dnešní době je tohle rozhodně vítané. Dalším skvělým aspekte jsou samotní "hrdinové". Každý má rozmanitou osobnost (jestli se tomu tak dá u zvířat říkat) a má svoje charakteristiky. Žádné ze zvířat není ploché a každé z nich tady má část svého prostoru. Posledním pozitivem bych zmínil neověřitelnou nápaditost co se týče zločinů a loupeží. Jde vidět, že toho mají tvůrci hodně nakoukané a nechali se inspirovat plejádou heist filmů. Bohužel, aby to byl výborný animák, tak mi tady chyběl moment údivu a překvapení. Ten film je hrozně předvídatelný a kdo je pravým záporákem jde odhadnout opravdu lehce. Jinak se jedná o originální počin, který měl možná ambice ještě trochu výše, ale rozhodně si to zaslouží uznání. Také kvůli snaživým hercům, kteří dabují jednotlivá zvířata. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Na stodolarových bankovkách ve filmu je tvář tehdejší prezidentky společnosti DreamWorks Marjorie Cohn. (LUKICKK)
  • Ve stavební zóně je vidět kontejner s nápisem „Pierre“, který odkazuje na režiséra filmu Pierra Perifela. (LUKICKK)

Reklama

Reklama