Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 4

Recenze (496)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Na to, že pre mňa prvé dva filmy boli priemerom a tretí má výrazne horšie hodnotenie, som milo prekvapený. Nie som síce spokojný, ale nebolo to také zlé, ako som sa obával. Quantum Realm je pomerne pestrý svet, ale potreboval by oveľa prepracovanejší scenár, viac funkčného humoru a nebezpečnejšie ho záporáka. Predstaviteľ Kanga je obstojný, ale mohol dostať viac priestoru v inom filme, kde by mal proti sebe schopnejších protivníkov. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ŘÍŠI KVANT ZKOUMÁM UŽ TOLIK LET. PROČ JSEM TOHLE NEVIDĚL?“… „NEDÍVAL SES DOST HLUBOKO“…  Disneyovka plná rodiny, sci-fi světa, neotřelých barev a příběhu pro náctiletý. Akce i ty všelijaký CGI serepetičky stojí za velký plátno, ale jít na to do kina sám dospělej, tak vyrostu! Dětská akčňárna... prostě Disney…  ///   -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Jde o první film tzv. „páté fáze“ MCU.  2.) Michael Douglas by prý neodmítl roli v případném dalším filmu, pokud by jeho postava (Hank Pym), zemřela. 3.) Thx za titule „Vojtěch Kostiha“.///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele

Proč jít na tenhle film sám a nebo s celou rodinou, a je to vlastně potřeba....?? Budete Vy jako skalní fanoušek s filmem spokojeni..? Pravděpodobně ne. Budou ale spokojeni vaše děti a zažehnete v nich zájem o váš oblíbený vesmír.? Pravděpodobně ano! A o tom to vlastně je.:)...  Na tenhle film jsem šel s pocitem, že uvidím první představení Kanga které bude ostré a na vážno. Po cca 10 minutách jsem si uvědomil, že jsem na Ant-manovy, což znamená rodinou zábavu pro všechny a tomu přizpůsobený humor, což pro mě není ideální šálek kávy. Nemůžu si pomoci, ale nějak mi příjde, že tenhle film přesně ukazuje to co Marvel plánuje na dalších X let. A to je, že se snaží přitáhnout nové a mladé publikum, které třeba vůbec nezná komiksy, historii postav, jejich souvstažnosti a pod. Začalo to seriály Ms.Marvel, Falcon, She Hulk. Ve filmech (po zabití Thanose) jsme to zase až tak necítil, ale v tonhle snímku je to velice znát. Ono je to vlastně jednoduché. Já jsem si Marvel oblíbil v roce 2008 což je před 15 lety. Od té doby mám dvě děti a tomu staršímu bude letos 10 let a faktem je, že bych ho na Ant-mana klidně vzal.  A o to podle mě Marvelu jde. Rozšířit diváckou základnu z dospěláků mezi roky 2008-2020 na celé rodiny v letech 2022-2030. Bohužel je nezbytné, aby filmy maličkato přizpůsobyli i dětskému publiku, čímž vzniká prostor pro kritiku kterou jsem četl v mnohých recenzích zde.  Vlastně s ní souhlasím! Ale ještě více obdivuji plánování a odvahu "rozpliznout"  nastavenou úroveň (jaká byla třeba v Iron-man 3) na rodiný Marvel film jako je tento Ant-man. Ale zpět k filmu jako takovému. Kang mě maličkato zklamal (i když jednu hvězdu si film zaslouží za herecký výkon Majorse) na druhou stranu v podstatě vůbec nevadí že konec skončil tak jak skončil. Protože tu máme multivesmír. A v tom případě se nebavíme jen o jednom Kangovy.... Viz první a druhá podtitulkovka. Takže se opravdu jedná o mnohem nebezpečnější postavu než byl Thanos.  Film hodnotím extrémně vysoko. Protože odvaha Feigeho je veliká a toho si cením, přestože už se asi filmu v gardu Iron-mana 3 asi nedočkám... I když do Feigeho hlavy nevidím a nějaké postavy jako Loki, Moon Knight, Vanda a další budou pořád "drsné" a jejich příběhy by to měli věrohodně představit divákovy. 5* 82% ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Třetí Ant-Man startuje 5. fázi Marvel Cinematic Universe a zvládá na jejím samotném počátku vyvolat chuť na další dobrodružství s konceptem mnohovesmíru. Třetí Ant-Man je velkolepý vizuální spektákl, kdy natáčení ve virtuálních studií přináší zajímavý svět koketující se Star Wars a Dunou, jde o svižnou a zábavnou podívanou, zároveň v něm fungují emoce i skvělý Jonathan Majors. Možná je v něm až příliš podivných bytostí posedlých jistými otvory, Peyton Reed ovšem zvládl po dvou komorních Ant-Manech dodat velkolepý blockbuster, který opět dává prostor zazářit fantastickému Paulu Ruddovi, ze kterého se rázem stává jeden z nejnosnějších tahounů budoucího MCU. Má MCU skutečně své nejlepší období za sebou? I díky třetímu Ant-Manovi se nad tím jistě dá polemizovat.... (Viděno v kině: 2x) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

V přehršli roztodivných figurek z mikro světa jsem neustále čekala, že se objeví Han Solo a vypráská tu havěť bičem. Protože vizuál postav jakoby vypadl z mušího baru z Hvězdných válek (který už jsou pár desítek let starý). Aniž by to mělo vtip zmíněného filmu, snad až na pár scén Billem Murrayem. Většinu času však sledujeme totální překombinovaný chaos s divnými příšerkami a je to otravné. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (36)

  • Na Scottovej (Paul Rudd) tvári nie je žiadna krv, zatiaľ čo v predchádzajúcej scéne bola veľmi zakrvavená (cca 109 minúta). (Pat.Ko)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama