Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 4

Recenze (497)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Třetí Ant-Man startuje 5. fázi Marvel Cinematic Universe a zvládá na jejím samotném počátku vyvolat chuť na další dobrodružství s konceptem mnohovesmíru. Třetí Ant-Man je velkolepý vizuální spektákl, kdy natáčení ve virtuálních studií přináší zajímavý svět koketující se Star Wars a Dunou, jde o svižnou a zábavnou podívanou, zároveň v něm fungují emoce i skvělý Jonathan Majors. Možná je v něm až příliš podivných bytostí posedlých jistými otvory, Peyton Reed ovšem zvládl po dvou komorních Ant-Manech dodat velkolepý blockbuster, který opět dává prostor zazářit fantastickému Paulu Ruddovi, ze kterého se rázem stává jeden z nejnosnějších tahounů budoucího MCU. Má MCU skutečně své nejlepší období za sebou? I díky třetímu Ant-Manovi se nad tím jistě dá polemizovat.... (Viděno v kině: 2x) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Je to digibordel jak Avatar ale je to zábavnější. Kam se hrabe nějaká plesnivá Duna, tohle je lepší. Chválím kostýmy a vibe a celkem vtipný začátek. V druhé polovině už sem se lehce nudil, ale Kang je celkem cool. Přišlo mi, že všichni tak nějak nedostali prostor nebo neudělali nic vyjímečnýho. Uplný trash to ale není. Připomínalo to Spy kids 3..hlavně ta potitulkovka lol. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„ŘÍŠI KVANT ZKOUMÁM UŽ TOLIK LET. PROČ JSEM TOHLE NEVIDĚL?“… „NEDÍVAL SES DOST HLUBOKO“…  Disneyovka plná rodiny, sci-fi světa, neotřelých barev a příběhu pro náctiletý. Akce i ty všelijaký CGI serepetičky stojí za velký plátno, ale jít na to do kina sám dospělej, tak vyrostu! Dětská akčňárna... prostě Disney…  ///   -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Jde o první film tzv. „páté fáze“ MCU.  2.) Michael Douglas by prý neodmítl roli v případném dalším filmu, pokud by jeho postava (Hank Pym), zemřela. 3.) Thx za titule „Vojtěch Kostiha“.///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Do poloviny je film skvělej a to nijak nenadržuji, má to dobrou linku okolo Langa a jeho dcery, v tomhle směru je škoda že to nijak nerozvinuly, ale když sem viděl zbytek filmu tak sem rád, protože by to asi nebylo dobrý. Dokonce i ten svět "Quantumania" vypadá místy zajímavě, je to jakýsi mix Mad Maxe a Star Wars a opět pak už ten svět a obyvatelé a stvoření přestanou hrát důležitou roli. Od poloviny je to prostě cringe a to v té nejhorší možné podobě, M.O.D.O.K je tady vykreslen hrozně a ke konci klesne ještě hlouběji. Ale toho cringe je tady víc než by jste čekali a taky víc morálních a oduševnělých řečí, bylo toho tady dost a bylo ošklivý to poslouchat a dívat se na to, je to mnohem horší než to porno s liliputem, vysavačem, tunou vazelíny a s panem domácím, který si přišel vybrat svoji odměnu. Ale přitom Jonathan Majors aka Kang, byl velice solidní, taktéž i jeho výkon, je fajn že jeho postava tak nějak byla ušetřena těm trapárnám. A když to srovnám se čtvrtým Thorem, tak beru Thora, ano ten film má viditelné problémy, ale ta míra trapnosti je tam podstatně nižšší. A mrzí mně to, že tenhle film dopadl tak jak dopadl, předchozí Ant-Mani, nebyli žádný druhý a nebo třetí Capitan America, ale byli to fajn odlehčené filmy, ale tohle je špatný. Docela by mně zajímalo, co se tady a u Thora pokazilo, co způsobilo to že ty filmy, sou takový jaký sou, byl to jeden problém a nebo několik menších/větších ? Já za sebe mohu říct, že neočekávám že každý Marvel film, bude na úrovni Endgame, to ani nejde a i kdyby to šlo, tak by to byla po čase nuda, ale takhle fakt ne. No snad to špatné období, má už Marvel za sebou a následující filmy budou slušný, to aby jste se nemuseli stydět, že se na ně díváte. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

smrt MCU v přímém přenosu.... z dříve oblíbené žánrové franšízy – kterou mělo tolik lidí rádo a která BYLA [to slovo zdůrazňuju, BYLA, protože horší už to snad bejt nemůže] nezpochybnitelným popkulturním fenoménem etablující komiksové filmy – se nyní stala obyčejná korporátní mašinérie a továrna na peníze [fakt díky, Disney], jejíž repetitivní a stále víc šablonovitý příběhy [nebo spíš produkty] se čím dál víc utápí v rádoby cool digi-bordelu a dětinsky infantilních, nesnesitelně trapných a neskutečně primitivních omalovánkách, který nejde brát jakkoliv vážně [protože mi fakt hlava nebere jak tohle můžou tvůrci vůbec brát vážně]. A mě už to nejenom prostě nebaví, ale mě už to hlavně ani absolutně nezajímá. Koncept Multiverse ságy tak teď nepůsobí jinak než jako naprosto směšná groteska, jejíž unikátní potenciál byl spláchnut do hajzlu.... Přitom ten fikční mikro-makrosvět mohl být tak inovativní. No a Jonathana Majorse je v roli Kanga velká škoda.... Co dodat? I'm not mad; I'm just disappointed. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (36)

  • Když Quaz (William Jackson Harper) přečte myšlenky jednomu členovi armády Kanga (Jonathan Majors), zjistí, že kód k mostu je 181 47, což je odkaz na dva komiksy. Prvním je „Avengers #181“, kde se poprvé objeví Scott Lang (Paul Rudd) a druhý je „Marvel Premiere  #47“, což je první komiks, ve kterém se představí Cassie Lang (Kathryn Newton). (sQelle)
  • Pracovní název filmu zní „Goat Rodeo“, což je slangový výraz pro situaci, kdy člověk sedí a pozoruje, jak se děje něco špatného, přičemž tomu už nemůže zabránit. (kajajaneba)

Související novinky

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

včera

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama