Reklama

Reklama

Love Aaj Kal

  • Indie Love Aaj Kal 2 (více)

Obsahy(1)

Trochu podivínský Veer (Kartik Aaryan) se hluboce zamiluje do Zoe (Sara Ali Khan), ale dívka dává přednost nezávazné zábavě a své kariéře. To se však změní, když ji o své první lásce začne vyprávět majitel kavárny Raghvendra Raj (Randeep Hooda), do které ona i Veer chodí. Zoe pochopí, že aby něco získala, musí i něco ztratit. (rikitiki)

(více)

Recenze (4)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som bol voči tomuto filmu trochu skeptický, keďže predchodca Love Aaj Kal (2009) ma svojim spracovaním až tak za srdce nechytil. Kompozícia filmu a pointa bola síce veľmi podobná, ale inak tam boli výrazné rozdiely. Napriek tomu, že úvodná časť filmu pôsobila veľmi rozpačito, miestami priam odpudzujúco, tak finálny produkt stál naozaj za to! V porovnaní s klasickým Bollywoodom to bolo o kus modernejšie a liberálnejšie, ale v tomto prípade mi to prišlo skôr ako plus. Oproti spomínanému predchodcovi to malo oveľa lepší feeling, spád, atmosféru, dokonca aj postavy mi boli o čosi sympatickejšie (hoci na začiatku veru vôbec). Navyše, aj príbeh z retrospektívy s Raghu a Leenou bol v tomto prípade oveľa lepší a zaujímavejší. Napriek prvotnému skepticizmu som si napokon film užil nad očakávania. Btw. Určite si každý počas tohto filmu spomenul na svoju prvú veľkú Lásku, pri ktorej veril, že to bude Navždy. 5* ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

“Skočíš se mnou?” “Pojďme.” ■ Tento film má několik neduhů. Za prvé oba hlavní mužští herci mi byli nesympatičtí - ten z minulosti víc. Kurnik, šopa, proč se museli chovat tak debilně aspergerově? Za druhé scénář - rozumím jaké rozpory lásky a nejistot chtěli vyjádřit, minulost a současnost však na sebe místy šroubovali nesmírně křečovitě. 2 hvězdy. Naštěstí je zde uvěřitelný majitel baru a především, PŘEDEVŠÍM, moderní, úžasná sexi kočka Sara Ali Khan, na které film z velké části stojí a která scénu zachraňuje. Nejen, že se na ni dá dívat, ještě dobře hraje. Přestože jsem Lásku dneška 2 za polovinou zastavil a udělal krátkou pauzu, během které uvažoval, jestli dokoukat, nakonec nelituju. ■ Trailer https://youtu.be/EZ8lTqDmSyQ ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Když je milostný příběh tak banální, že je to hloupé i samotným tvůrcům, platí univerzální rada: vrazit do toho ještě jeden milostný příběh. Děj se natáhne a vypadá to jakože zajímavě, jakoby snad ty milostné storky měly něco společného, přestože vůbec nic nemají. Matoucí bylo, že v obou milostných linkách hrál stejný herec, ale jiná herečka, takže já si původně myslela, že je to o svůdníkovi, který loví hned dvě holky najednou (jednu plachou, druhou divokou….) _____ V obou příbězích se hrdina chová jako autistický stalker, takže každá normální holka by před ním okamžitě zdrhla. V tomto filmu se však obě bůhvíproč zamilují. U té plaché bych to ještě brala = nemá moc zkušeností. Ale na ránu byla ta divoká. Nejenomže se nechá zblbnout podivným milencem, ale navíc jí vráží klíny do hlavy i kavárník, takže ona mění své chování hned tak, hned jinak, přesně podle toho, co jí zrovna kavárník vypráví. Vodil tu holku jak na šňůrkách a ona byla odmítavá, něžná nebo vášnivá, zcela v závislosti na tom, v jaké fázi zrovna byly kavárníkovy vzpomínky na jeho první lásku. _____ Herecky byli mladí protagonisté asi tak na úrovni „snaživý ochotník“ a to ještě, když jsem k nim laskavá. U filmu mě udržel akorát Radeep Hooda, protože je můj oblíbenec a i v téhle neumětelské limonádě, ukázal aspoň trochu svého šarmu. Jinak nic. SHRNUTÍ: Nevěř na věčnou lásku. Vždyť ani nemáš věčnost k dispozici. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Nejako neviem, Imtiaz si tentokrát nevybral dobre hercov, Saru Ali Khan moc nemusím, priveľmi sa podobá na svoju matku, ktorú nemusím vôbec a Kartik Aaryan bol do tejto postavy absolútne nevhodný, S inými hercami by tento film bol bomba. Jediný, kto sa mi páčil bol Randeep Hooda. ()

Reklama

Reklama