Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (324)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak Palm Springs prý osvěžilo svůj žánr stejně jako se to kdysi podařilo Zombielandu. Já vám nevím. Poučení z opakovaného krizového vývoje je opravdu dost přebraný koncept a já rozhodně nemám pocit, že se tady z časokonopné smyčky podařilo vyklouznout (obzvláště, když nohy stoličky byly naříznuté zbytečnou vulgaritou a držením se mustru romantických komedií). Trochu jsem si připadal jak Monk, když ho dítě drtilo hádankou v letadle: „Zas a Znova jeli spolu na člunu. Zas vypadl. Kdo na člunu zůstal? - „Znova.“ - „Zas a Znova jeli spolu na člunu…“ ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Filmů o časové smyčce moc není a těch dobrých ještě míň. O to víc mě překvapil tento nenápadný kousek. Když dáme bokem vznik samotné smyčky (který se tu vůbec neřeší), tak nám vznikne docela dobrý film. Samozřejmě se nabízí ty klasické nápady s děláním blbostí s nulovými následky, ale to naše hrdiny brzo přejde. Ne každý chce totiž trávit zbytek svého života na listopadové svatbě v Kalifornii plný výčitek. Proto se jedna z postav pokusí z této smyčky dostat. Jestli se jí to povede se samozřejmě dozvíte. Určitě stojí vidět. Ještě se mi tu líbila ta velká spousta zajímavých hudebních vsuvek. "Nechceš umírat pomalou bolestivou smrtí na JIPce." ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"Let’s waste some fucking time!" ______________ Time-loop premisa z ranku 'Na Hromnice o den více' či 'Edge of tomorrow' již není v popkultuře kdovíjak vizionářská či originální. Tenhle snímek jí ale hravě aplikuje do neskutečně atraktivní komediální romance, která klame svým tělem a prvotním zdáním, kterou načrtne v celkem nezajímavý expozici - i já byl s přítelkyní zpočátku nehorázně skeptickej, ale garantuju vám, že pokud dáte týhle báječný existenciální tragikomedii šanci, nebudete vůbec litovat. 'Palm Springs' je totiž senzační jednohubkou která není nijak monotematická, neskutečně zábavnou rom-com žánrovkou u který se budete královsky bavit, a v neposlední řadě nejlepší feel-good oddechovkou tohoto léta. Tohle je totiž i v rámci subžánru time-travel fiilmů nedocenitelná raritka. ()

Revanx 

všechny recenze uživatele

Mám veľmi rád filmy, kde sa hrá s časom a Palm Springs nie je vynimka. Bohužiaľ, nie je to až taká pecka ako sľubovali prvé ohlasy a film na konci trocha drhne, hlavne z dôvodu zbytočnej snahy spraviť z hlavnej dvojice dobrých ľudí. Film tiahne Andy Samberg a prekvapivo J.K. Simmons, ktorému by som doprial výrazne viac priestoru. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

No, dnešek byl zřejmě věnován filmům, které ve mně zanechaly podobně rozporuplné pocity. Když jsem v její první scéně zahlédl Cristin Milioti, okamžitě jsem si představil baseta, ty oči byly prostě příliš sugestivní. S postupujícím dějem jsem si ji ale vcelku oblíbil na rozdíl od Andyho Samberga, který mi do role Nylese absolutně neseděl. Komedie to byla poněkud nevyrovnaná; chvílemi jsem se výborně bavil, v jiných momentech došlo skoro až na nudu, takže výsledné tři kousky jsou podle mého tak akorát. Malé nicneříkající plus přidávám za Kate Bush z čistě osobních, a tedy subjektivních důvodů. 3*+ ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Andy Samberg chce, aby sa vedelo, že Nylesova poloha roztiahnutého orla na posteli v prvej scéne s Misty (Meredith Hagner) v ich hotelovej izbe bola v scenári a „nie jeho hereckou voľbou“. (Arsenal83)
  • Herečka Cristin Milioti (Sarah) si zahrála roli uvězněné virtuální kopie své postavy už v roce 2017 v epizodě USS Callister (2017) seriálu Černé zrcadlo (od r. 2011). I tam byla postavou, která vedla sebe i virtuální kopie dalších postav z onoho virtuálního světa. (Majkl91)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama