Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (324)

misterz 

všechny recenze uživatele

Hranie sa s časom môžem, a tu sa podarilo spojiť funkčnú zábavu s týmto obľúbeným fenoménom. Aj keď ja by som viac prijal, aby tu okrem tých šplechov, dávali autori dôraz aj na duševnú stránku filmu, a trochu pointu filmu zatraktívnili aj pre náročnejšieho diváka. Okolo tej záhady tu dohromady nie je povedané nič, len jedna koza, jedna bomba.... Žiadne premýšľanie, len príjemné pozeranie. Lepší priemer. 65/100 ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Mezi romantickými komediemi bych to rozhodně označila za lehký nadprůměr s poměrně originálním námětem (oproti jiným romantickým komediím). Docela se mi líbila i neokoukaná ústřední dvojice (Samberga jsem znala tak akorát jako dabingový hlas z Hotelu Transylvánie a Milioti jsem neznala vůbec). Humor možná nebyl pokaždé podle mého gusta, ale většinu času jsem se upřímně bavila a několik momentů bylo vysloveně k popukání ("Co je to za krávu!?"). Takže za mě to fungovalo. Jako nenáročné letní komedii o nalezení spřízněné duše v časové smyčce tomu opravdu není moc co vytknout. Taky mě bavily drobné detaily, které se odhalovaly až s postupným pochopením situace uvíznutí v čase (jako že hlavní mužská postava uvízlá dlouhou dobu v opakujícím se dni postupně rezignovala třeba na slušné oblečení a chování - v ranějších záběrech opakování toho dne ho vidíme v obleku, pak už v havajské košili...). Očekávání bylo tedy splněno a byla jsem po odchodu z kina spokojená. Třeba se na tento film někdy i podívám znovu. ~(3,8)~ ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Existuje film Na hromnice o den více, což je kultovka. Za posledních deset let vzniklo už tolik věcí (i seriálů, včetně jednoho dílu Legends of tomorrow) s tématikou časové smyčky a jakmile je na obzoru další, můj zájem strmě opadá. U Palm Springs to však kompenzují jistými dalšími elementy, počínaje šílenou feel good rom com zápletkou (a ano, k časové smyčce přistupuje zase trošku jinak) a také obsazením; J.K. Simmons je správně démonický, Cristin "matka" Milioti stále patřičně k zulíbání a Andy Samberg si jede svůj komediální standard, ač bych ho v tomto filmu úplně nečekal. Jak říkám už několik let, podobných komedií už zkrátka tolik nevzniká a jsem radši za každou povedenější od Hulu než povětšinou méně povedenou od Netflixu...7/10 ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Otřepaný příběhový koncept zabalený do příjemné "feel good" komediální záležitosti, jejíž největší předností je duo ústředních herců v podání Andyho Samberga a Cristin Milioti. Snímek Palm Springs režiséra Maxe Barbakowa je totiž primárně o nich. Je hlavně o jejich vzájemné chemii, vybroušených vtípcích a faktu, že si je oba již od prvních vteřin stopáže okamžitě oblíbíte. A i když je linie cestování časem již poněkud ohraná, tak Vám díky svižnému tempu a sympatické délce snímek uteče neuvěřitelně rychle. Pokud tedy hledáte oddechovou komediální záležitost, která Vás bude bavit od začátku až do konce, vězte, že jste ji právě našli. Skvělá práce! „Here you are, standing on the precipice of something so much bigger than anyone here. But always remember, you are not alone.“ ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Po úvodní scéně a závěru první smyčky jsem měl lehce rozpačitý dojem, avšak něco mi našeptávalo, že když udržím pozornost, snímek se mi odmění. Stalo se. Neváhám dát plné hodnocení a je mi jedno, že námět ohledně uvíznutí v časové smyčce není originální. Palm Springs skvěle funguje, dokáže pobavit, čas u něj rychle utíká, herci jsou sympatičtí a chemie mezi nimi působí. Soundtrack dokresluje náladu filmu, prostředí je rovněž poutavé. Pro mě jde tedy o velmi milé překvapení a hodnotím nejvýš, jak to jde. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Herečka Cristin Milioti (Sarah) si zahrála roli uvězněné virtuální kopie své postavy už v roce 2017 v epizodě USS Callister (2017) seriálu Černé zrcadlo (od r. 2011). I tam byla postavou, která vedla sebe i virtuální kopie dalších postav z onoho virtuálního světa. (Majkl91)
  • Andy Samberg (Nyles) přiznal, že pro film bylo napsáno a i natočeno několik různých konců. Na soukromých promítáních pro rodinu a přátele byla prý vybrána ta verze, která se všem líbila nejvíce. (TaNya_)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama