Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (324)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Šukosmyčka časová, zábava jen jalová.“ Ustrnutí v čase je krušné, nemáte-li u sebe sviště Billa Murrayho či aspoň bobra Andie MacDowell. Vykulená Cristin Milioti mi byla jen chabou náhradou a jeliman Andy Samberg se svým koňským úsměvem přicválal snad z Prciček. Kdysi, v zimním Punxsutawney, jsem se smál, dojímal i přemýšlel, co bych v dané situaci dělal já. V Palm Springs už jen ušklíbal, nudil a ze zoufalství dynamitem otvíral KVANTOVÉ OKÉNKO: [][] Plné otázek. Co Friedrich Nietzsche? Dal by odpad! nebo 5 hvězd? Je Andy Siara opravdu jeho utajeným pravnukem? Má vůbec SMYSL to hodnotit? A otázka kruciální. Pokusnou kozu Sarah odpálila, v opakovaných svatebních dnech už koza nebyla. Ale při titulcích se uvězněný Roy potkal s Nylesem. WTF? [][] Btw, časosmyčky mají značný potenciál pro situační komiku, ale jen pokud má scenárista aspoň ždibec fantazie a zdravého sviště či sysla pro humor. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Už si nepamätám kedy som sa naposledy pri komédii takto nasmial. Mám rád komédie, kde sa ozaj na fóroch začnem smiať naplno. To je vždy dobrý signál. A "Palm Springs" si rozhodne našiel dostatočné množstvo vtipných momentiek, ktoré stáli za to. Andy Samberg je vynikajúci ako hlavný hrdina. V momente ako som ho uvidel som pochopil, že ten už si tých opakovaní zažil asi celkom dosť. A fungovalo to veľmi dobre. Užíval si tú rolu, bavil sa a rozhodne som sa bavil s ním. Cristin Milioti je na tom rovnako. Opäť skvelý casting a dala do toho úplne všetko. J.K. Simmons by si možno zaslúžil trošku viac priestoru. Všetky scénky s ním fungujú skvele. Myslím si, že potom ako sa Sarah rozhodne, že nájde spôsob ako tento deň opustiť filmu trošku začne dochádzať dych. Humorných scénok bude málo, viac sa začne apelovať na drámu a romantiku a spraví to film vážnejším. Možno by mi to nevadilo až tak veľmi keby to nebolo spracované zo scénok, ktoré sme už v minulosti videli a dokopy vieme kam nakoniec dospejú. Nie je to hrozné, dokonca si myslím, že tu celkom fungujú, ale aj tak platí, že sú tie scénky pre mňa staré. Našťastie pri konci si film vychytí opäť dva vynikajúce fóry, na ktorých som sa opäť smial z plného hrdla. A to na filme vysoko oceňujem. V momente ako som videl trailer som veril, že toto bude ideálna letná komédia a mal som pravdu. Ak máte radi ľahkké filmy s konceptom časovej slučky, tak toto určite oceníte. Napriek tomu, že by filmu trošku viac humoru neuškodilo, stále si myslím, že je to skvelý oddychový film, ktorý oceníte. Hodnotenie: B+ ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Filmů s časovou smyčkou už ár natočeno bylo. Většinou mě to strašně frustruje, jak se postava neustále probouzí na stejném místě, tady mi to až tolik nevadilo. Film má docela příjemné tempo, hezky utíká, ale ničím nepřekvapuje, což tomu hodně ubližuje. Není tam žádné překvapení, zvrat, všechno už divák očekává. Herci jsou příjemní a sympatičtí. JK byl skvělým zpestřením. Hodnotím jako lepší průměr, na nudné odpoledne je to fajn film, ale že by ve mě zanechal nějakou stopu, to se říct nedá. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Tenhle nápad bude vždycky aspoň trochu cool, herci jsou fajn (J. K. víc než to), má to pár hezky vyřešených scén... ale jinak už je to trochu mělký bazének. Chybí tomu svižnější tempo, punch, příjemně to plyne, ale vlastně to nikdy úplně nekopne. Hodně tomu svazují nohy proslovy a to, že když má film zabrat, spíš tak opatrně ukročí. Nakonec je to taková celkem solid absurdní romance, která ale v prostoru, kde už operovala spousta filmů, spíš tak rozpačitě pokukuje kolem sebe a hledá něco, co tu ještě nebylo. A nenachází. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dojmy skor rozpacite,  velka laska on a ona, spolu robia kadejake voloviny a kraviny. Taka oddychovka  reziser tymto len debutoval, a to zdaleka vidno. Hodne scen je amatersky natocenych  - to nie je zle, to len konstatujem fakty, kazdy niekedy zacinal  a rezsier tiez musi zbierat prax. Humor dost drhne, smial som sa malo. Reziser zabudol na to, ze s humorom treba opatrne narabat, je to nadoba krehka, staci malo a rozbije sa   : 60 % ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Andy Samberg chce, aby sa vedelo, že Nylesova poloha roztiahnutého orla na posteli v prvej scéne s Misty (Meredith Hagner) v ich hotelovej izbe bola v scenári a „nie jeho hereckou voľbou“. (Arsenal83)
  • Scénu s Nylesom bežiacim nahý po púšti nakrútil najprv dablér a potom pre istotu aj Andy Samberg, ak by bolo vidno, že to zjavne nie je on. Vybratý bol záber s dablérom, hoci Samberg povedal, že "môj zadok bol vtipnejší". (Arsenal83)
  • Pri natáčaní svadobnej recepcie bola teplota nad 30 stupňov Celzia a na scéne sa objavilo obrovské množstvo hmyzu. Potom ho museli digitálne odstraňovať. (Arsenal83)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama