Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (324)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá time loop oddechovka se sympatickým Andym Sambergem a zvláštně atraktivní Cristin Milioti ( čtěte Alita ). Hlavní hrdina je uvězněn v časové smyčce na svatbě a doslova si to užívá. Nejen, že si to může rozdat s kýmkoliv, ale může páchat nespočet sebevražd, avšak bolest je stejná. Do toho jej loví poblázněný J.K. Simmons a rozehrává romantickou hru s Alitou. První půlka je vtipná a zábavná, druhá se přehoupne spíše v Drama, přesto velmi zábavný a veselý počin dělaný s nadšením. Příběh****, Akce>Ne, Humor****, Násilí*, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí*. 7/10. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Pohodová letní oddechovka, které nejde ani zdaleka tak za hranu absurdity, jak by se mi líbilo. Trio Samberg, Milioti a Simmons je však skvělé a Palm Spings tak udrží celkem bez problémů nad průměrem. Nejvíc mě ale zklamal konec, který není zdaleka tak dobře vypointovaný, jak by mohl (on vlastně jen tak vyšumí do ztracena). Jako komedie povedené, ale nemůžu se ubránit pocitu, že po těch skvělých ohlasech jsem trochu zklamaný... ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Neobjevuje tu Ameriku, ale ani se to nesnaží poučovat, což je vždycky fajn. Má to skvělou ústřední dvojici, perfektní timing a hlavně to chápe, že komediální zlato se vždycky nejlépe rýžuje na svatbách, večírcích a rodinných setkáních. Možná by to nemuselo tak rychle opouštět tu svěží polohu nihilistické zábavy v pouštním očistci, přesto by mi vůbec nevadilo to po skončení prožít znovu. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

'Nejpohodovější komedie' jednoho z nejméně pohodových letních období za celé století se opírá o koncept, který sice stále není úplně provařený, ale má své jasné limity. Dvojice hlavních hrdinů, kteří jsou fajn a hrají je sympatičtí herci, objevuje v časové smyčce dlouho odkládanou lásku a hlavní ozvláštnění tkví tentokrát v tom, že lhostejný protagonista prochází spirálou již od úplného začátku a naprosto rezignuje na možnost vyproštění. To je bezesporu dobrý nápad, skrze nějž se pozornost obrací na samotný vztah s cynickou Sarah a na novou perspektivu romantického života uvnitř nekonečné smyčky - škoda, že z toho ve finále vzejde tak málo opravdu vtipných a originálních hrátek. Mohlo se dít v podstatě cokoli, ale film někdy v polovině zanevře na objevování nových cest a vydává se tou nejjednodušší, přičemž ani pořádně nezužitkuje nadějného 'masového' vraha v podání J.K. Simmonse (nebo tedy zužitkuje, ale dost sentimentálním způsobem). Oceňuji nápad, zasazení do prosluněného kalifornského prostředí i výběr herců, ale kdyby se ubralo na strnulých proslovech a přidalo na tempu, určitě bych byl mnohem spokojenější. 60% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo skvelé, ale v konečnom dôsledku mám z toho trochu zmiešané pocity. Komediálny rozmer tohto filmu je na veľmi vysokej úrovni a ja osobne som sa pri prežívaní rovnakého dňa v podaní Nylesa a Sarah parádne zabavil - niektoré scénky a hlášky stáli naozaj za to. Horšie je to však s tým dramatickým a romantickým rozmerom filmu, ktorý bol v mnohom skôr na škodu ako na úžitok. Podľa mňa to výrazne pribrzdilo inak skvelo rozvinutú komédiu a celý ten sentiment tomu fakt nepomáhal. Čo už... Ale inak, Cristin Milioti, dosť pohľadná žena (hlavne ten prenikavý pohľad, hmmm). Celkový dojem trochu zaostal za očakávaním, hlavne kvôli tej sentimentálnej dra-romance. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Herečka Cristin Milioti (Sarah) si zahrála roli uvězněné virtuální kopie své postavy už v roce 2017 v epizodě USS Callister (2017) seriálu Černé zrcadlo (od r. 2011). I tam byla postavou, která vedla sebe i virtuální kopie dalších postav z onoho virtuálního světa. (Majkl91)
  • Na film bol získaný daňový úver od štátu Kalifornia a vzhľadom na obmedzenia tohto daňového úveru boli nútení nakrúcať v oblasti Los Angeles a nie v Palm Springs. (Arsenal83)
  • Andy Samberg (Nyles) přiznal, že pro film bylo napsáno a i natočeno několik různých konců. Na soukromých promítáních pro rodinu a přátele byla prý vybrána ta verze, která se všem líbila nejvíce. (TaNya_)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama