Reklama

Reklama

Řidič vysokozdvižného vozíku Klaus

(festivalový název)
  • Česko Řidič vysokozdvižného vozíku Klaus – první pracovní den (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Bezpečnostní ukázkové video pro řidiče vidlicového vysokozdvižného vozíku (ještěrka) sleduje mladého Klause, když začíná první den v práci jako klalifikovaný řidič ještěkry. Film zdůrazňuje rizika a oblasti, kde se nehody můžou snadno vyskytovat za účelem cvičit ostatní řidiče. (Kryšpín)

Recenze (176)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Ještě stále mám v živé paměti všechny ty instruktážní bezpečnostní filmy, které nám za komára pouštěli ve škole, a když jsem před deseti lety viděl tuto "západo" německou agitku, šel jsem do kolen. Buď jsou instruktážní filmy všude na jedno brdo, nebo to tvůrci naprosto brilantně vystihli a dokonce šli ještě krapet dál. Velmi vtipné, velmi brutální. Velmi brutálně vtipné. ()

altaica 

všechny recenze uživatele

PRO MUŽE: Instruktážní, zkratkovité, geniální. Gagy jak z němého filmu. Krve jak z vola – spíše z menšího stáda. Počet mrtvol na minutu filmu překoná i Tarantina. Díl první Ještěrka a její lidé, díl druhý Samotná, smutná ještěrka? Těším se, až tvůrci zpracují instruktážní film pro letecké společnosti. Obloha zůstane jen pro ptáky.  PRO ŽENY A *CITLIVÉ* MUŽE: Viděla jste někdy, madame, toho svého jak s lesklýma očima jde se zbrusu novou hračkou pro kutily do dílny jí vyzkoušet? Viděla jste pak i to ponížení v jeho očích, potom, co jste mu zastavila krev a ovázala rány, když se plížil kolem a štrachal v krabici hledajíc “Návod na použití”? Tušíte vůbec, jaké to je, když technický imbecil musí pracovat se strojem??! JÁ ANO, bohužel. A nejen díky tomu snímku. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale no tak Klausi prvni den v praci a hnedka vymasakrujes pulku skladu? asi nejdrsnejsi a nejulitlejsi kratkometrazni dilko co jsem kdy videl to co se na zacatku rozjizdi jako seriozni skolici material se zvrhne v totalni likvidaci kazdyho kdo ma tu smulu ze se jesterce z bezhlavym ridicem pripletl do cesty kdysi uz jsem to zhlidnul a ted se mi k tomu podarilo uplnou nahodou dostat kazdopadne je to bombice a ukazka toho ze Nemci umi natocit i lepsejsi veci nez je kobra 11 kazdopadne po zhlidnuti tohoto dilka by mne nenapadlo delat si papiry na jestera ani za nic celou atmosferu pak jeste dokresluje ta genialne ulitla hudba jeden z nejvetsich uletu co jsem kdy zkouknul ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

totálny úlet - jeden z najnápaditejších a najvtipnejších filmov do 10 minút aké som v poslednom čase videl. brutálna (po všetkých stránkach toho slova) zábava. oveľa lepšie ako francúzski Bagman, pretože tu nešlo o predvádzanie prvoplánovej brutality aby sa ukázala schopnosť robiť triky, tu išlo o nápad a o vtip ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Zo zaciatku ako vystrihnute zo socialistickeho instruktazneho videa (v Nemecku o to silnejsie, ze hlas, ktory pocujeme patri Egon Hoegenovi, ktory realne za sociku nahovoril take videa). Postupne sa to vsak otaca inym, tym "spravnym" smerom a zaver je uz tazka zabava. :) Paradicka. PS: Odhadovany rozpocet 90 000 EUR. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama