Reklama

Reklama

Co kdyby...? - Série 1

(série)
Trailer 3
USA, 2021, 5 h 23 min (Minutáž: 32–38 min)

Tvůrci:

A.C. Bradley

Hudba:

Laura Karpman

Hrají:

Jeffrey Wright, Hayley Atwell, Chadwick Boseman, Dominic Cooper, Sean Gunn, Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson, Toby Jones, Neal McDonough, Jeremy Renner (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (32)

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. Séria - 75%. Priznám sa, že moc nezaujal tento seriál podľa obsahu a ani som moc nerátal, že sa na to pozriem, no nakoniec som sa k tomu dostal a celkom ma tieto - Čo keby príbehy, bavili. Je to celkom krátke, prevážene polhodinové diely, ktoré ťažia predovšetkým s prvých a tých obľúbenejších filmových príbehov (Iron Man, Thor, Captain America, Stražci galaxie, Black Patnher). Najviac ma bavili diely s Kapitánkou Carterovou (E01), diel zo Zombíkmi (E05), Ultronové víťazstvo (E07) )a záverečný diel (E08). Potešujúca sprava môže byť pre niekoho aj to, že v českom dabingu sa veľa hercov ukáže v tých istých postavách, čo ich dabujú aj vo filmoch. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako ostatně vždy u jakýchkoliv antologií, vyskytují se tu i slabší kousky (dokonce takové, které mě vůbec nebavily – Killmonger E6). Vyvažují je nicméně ty povedenější (nebo aspoň s nějakým výrazným prvkem – nabušenou akcí (Kapitánka Carterová E1), humorem (party Thor E7)) a najdou se i vyložené dramatické klenoty (Dr. Strange E4). O nepochybné 4. hvězdičce pak rozhodl ten poslední (E9), který všechny předchozí nečekaně propojil. Jinak animace byla OK, ale na zadek jsem si z ní určitě nesedl (zvlášť pod čerstvými dojmy z Arcane: League of Legends). PS: Vyloženě mě zklamalo, že navzdory marketingovým vnadidlům mnoho zásadních postav nemluvilo svými hlasy z MCU (Black Widow, Captain Marvel, Tony Stark, Peter Parker, Steve Rogers, …). ()

Reklama

Muel 

všechny recenze uživatele

| Marvel Studios | Spoilery. Je to fajn. Alternatívne príbehy bavia, aj keď sú to skôr také fillery, ktoré potešia, ale na druhý deň si už ani na jeden nevzpomeniete. Ale za to sú tu tak 3 epizódy, ktoré sú viac memorable, ako polovica marvel filmov. Predposledná, kde Watcher dostane ultimátny reality-check (doslova), úplne posledná, ktorá obsahuje alternatívnych avengerov a je to proste super a tá s Docom Strangom, asi pravdepodobne najlepšia, s ultra-temným, antimarvelovským koncom. What If...? je proste fajn. Neviem, či sa extrémne teším na 2. sériu, minimálne ale budem určite pri tom. | Hodnotenie: 6/10 | ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. seriál v Marvel Cinematic Universe - 1. série = (7,5/10). Všichni říkájí jak bylo What If..? ze začátku přehypované a nevím co ještě. V mých očích to byl právě nejméně očekávaný seriál z dílny Disneyho. Osobně moc nesleduju animované seriály, ale kvůli Marvelu jsem udělal výjimku. A jsem moc rád, že jsem ji udělal. K mému překvapení jsem tomu po pár epizodách fakt přišel na chuť. Dokonce si myslím, že některé epizody byly lepší než filmy. Třeba epizoda s Dr. Strangem nebo T’Challou alá Star Lordem byly srdceryvným proudem emocí. Na druhou stranu Ultronovo běsnění byly zase pocity naprosté bezmoci a strachu. Kdo by to byl řekl, ale What If..? Posunula Marvel zase o velký krok směrem k multiversu a cestování mezi nimi. Představila nám důležité postavy, pohrála si s alternativními světy a splácala to dohromady. Výsledek? Z devíti epizod jsem si jich 5 užil naplno a budu na ně dlouho vzpomínat. Ty další ve mě nezanechaly tak hlubokou stopu, abych o nich mluvil jako o povedených. Když se mě však někdo zeptá, jestli má dát šanci tomu animovanému seriálu od Marvelu, tak mu jej vřele doporučím. Nejlepší epizoda: What If... Doctor Strange Lost His Heart Instead of His Hands? (S01E04) ()

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem (asi jako momentálně řada dalších) posedlá zkoumáním marvelovského multiverza a proto mě tahle nadílka velmi potěšila. Nejen, že je animace suprová, ale navíc se nám dostává spousty nových světů nabitých vtipem i vážností. Seznamujeme se s postavami, kterým se filmy dost nevěnovaly a dostává se nám výborného vyvrcholení v posledních dvou epizodách. Víc neřeknu, ale damn, moje nerdovské srdíčko zaplesalo. ()

Galerie (148)

Zajímavosti (129)

  • Ve filmu Captain America: První Avenger (2011) je hlavní základna organizace HYDRA v podzemní pevnosti v Alpách. V této epizodě se nachází hlavní základna v Castle de Krake ve Schwarzwaldu. (Kubaaa97)
  • V hangáru Collectora se vyskytuje mnoho známých kosmických lodí z MCU. Je zde kosmická loď Nova Corps, která se vyskytla v prvním díle Strážců Galaxie (2014), Dále loď, kterou přiletěli osvobodit Asgard Thor, Valkýra a Hulk ve filmu Thor: Ragnarok (2017), loď z Avengers: Endgame (2019), ve které letěl Thor s Rocketem na Nidavellir pro Thorovu zbraň Stormbraker, či loď Wakandy. (Frca)

Reklama

Reklama