Reklama

Reklama

Co kdyby...? - Série 1 (2021) (série)


What If... Captain Carter Were the First Avenger? (S01E01)

(epizoda)
  • Slovensko Čo keby... Kapitánka Carterová bola Prvým Avengerom?

VOD (1)

Keď sa Steve Rogers vážne zraní, Peggy Carterová neváha a stane sa prvou supervojačkou. (Disney+)

Recenze (67)

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hravé, zábavné, svižné a animace nakonec působí velmi dobře. Ano, jistě se najdou ti, kteří budou brblat, že je v hlavní roli ženská hrdinka, ale to je jejich problém. Captain Carter je působivou postavou, která umí se štítem zacházet víc, než důstojně. Je pravda, že příběh by mohl být ještě více odlišný od toho původního, ale jinak nemám výtku. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Prekvapujúco nebola tá animácia až tak otravná ako som čakal, príbeh k tomu odsýpal jedna radosť, takže sa nestíhate nudiť. Captain Carter-ka je skvelá, a musím pochváliť choreografiu jej súbojov, keďže od Winter Soldiera som nič lepšie od Marvelu nevidel. Potešilo množstvo What if..? odbočiek, a neviem sa dočkať ostatných dielov. Ale ak by aj tento diel mal veľa pozitívnych ohlasoch, neviem si filmovú verziu nikdy predstaviť. Prečo? Tak veľkú, svalnatú ženu, ktorá by bola aj dobrá a charizmatická herečka nepoznám :) PS: Moja zenuška ma práve opravila a prekvapila zároveň, navrhla Brianu z GOT, hmmm... Čo vy na to? 🧐 ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem osobitější příběh, ale první díl je vlastně jen převyprávěním filmu, jen s jinou protagonistkou a Kapitánem Amerikou v Iron Man obleku. Při sledování jsem hodně vnímal, jak uspěchaný je děj, protože musí sesumírovat celovečerní film na plochu necelé půl hodinky. Kdyby raději autoři vymysleli vlastní story... Rozhodně bych se ale podíval na celou sérii těchhle animáků, které si oproti filmům můžou dovolit větší eskapády. Btw, kdo v Disney má takovou zálibu v chapadlech? ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marvel si jako pilotní díl snad nemohl vybrat nezajímavější látku, která mi teda cool myšlenku tohoto seriálu vůbec neprodává. S animací už jsem se smířil a při dívání vlastně ani moc nevadila, ale příběh je až příliš zkratkovitý, nezajímavý a bez vtipu na to, aby člověka bavil alespoň na tu půl hodinu. Tak snad další díly budou zajímavější. ()

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Baví mě jak tu ta transgender Carterová brutálně pozabíjí desítky lidí a přitom si z toho dělají srandu. Ale jinak se tu nic příliš zajímavého nestane, kopíruje se děj Captain America - jen až na konci místo bitky na bombardéru apokalypsy vyleze z magického portálu nějaký chapadlovitý Prastarý a začne bít lidi, tak aspoň něco. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (19)

  • Snaha Red Skulla vyvolat stvoření z jiného světa za účelem vyhrát druhou světovou válku pochází z miniepizod Meet Captain America (Micro-Episode)The Red Skull Strikes!If This Be Doomsday! (z nichž byla později vytvořena epizoda Meet Captain America, 2010) seriálu Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (od r. 2010). (Kubaaa97)
  • Scéna, ve které se Peggy Carter dostane do současnosti, je stejná jako ve filmu Avengers (2012), kdy portálem, který vytvořil Tesseract, prošel Loki. Stejně jako ve filmu jsou přítomni Nick Fury a Clint Burton / Hawkeye. (Frca)

Reklama

Reklama