Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičkový hacker Stanley Jobson byl propuštěn na podmínku z vězení, kam byl odsouzen za internetové podvody. Krátce poté ho navštíví atraktivní dívka Ginger. Její šéf Gabriel Shear by mu chtěl nabídnout práci. Muž je odhodlán dodržet podmínku a odmítne. Ginger ví, že Stanley nutně potřebuje peníze na právníky, s jejichž pomocí chce získat do péče dcerku Holly. Nabídne mu sto tisíc dolarů za to, že se s jejím šéfem jen sejde. Poté, co Stanley projde těžkým testem, Shear mu nabídne za další spolupráci 10 milionů dolarů. Má vytvořit červa, který pronikne do přísně střeženého systému. Cílem je tajné vládní konto s prostředky na boj proti terorismu. Stanley se sejde s dcerou a slíbí jí, že už brzy budou spolu. Sleduje je ale vládní expert Robetson, který už ho jednou dostal za mříže. Senátor Reisman, který Sheara tajně podporuje, chce, aby byla akce zastavena. Ten to však odmítne a senátor na něj pošle komando zabijáků. Shear se z pasti prostřílí. Šokovaný Stanley, který byl účastníkem přepadení, chce se vším skončit, proto mu Shear unese Holly. Stanley je nucen dokončit červa, aby zachránil své dceři život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

honajz 

všechny recenze uživatele

Dobrému akčnímu filmu jsem ochoten odpustit i nelogičnosti, i pistoli u hlavy hackera, který za minutu prolomí 128bitový kód jen proto, "že ho viděl". Ale tohle není dobrý akční film. Jako ano, akce je tam docela dost, ale nedává to hlavu ani patu. Všichni se chovají děsivě namachrovaně, jak všechno ví a o všem ví, zubí své čistě bílé chrupy, Hale ukáže poněkud povislé kozy (asi proto ji točili vleže, bo kdyby vstala, už to tak sexy nebude - v jiné scéně už má rozumně jen sexy podprsenku), pak někteří ti namachrovaní nečekaně padnou, některé akce jsou tady vycucané z prstu, a i když je odhalen závěrečný twist, na který je hloupý divák připravován dvě hodiny dopředu, takže ho nepřekvapí, pořád to nedává smysl. A nakonec je vlastně Travolta ten hodný, i když zabil spousty nevinných lidí jako collateral damages. To dává smysl, že jo? Nudilo mě to, Hale mi přišla sexy jako vyšeptalá štětka z Perlovky, a vlastně je to zajímavé jen účastí budoucího Wolverina. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Áno , možno je to film málo funkčný pre psychoanalytickofilozfickolaboratórny rozbor a uznávané " propellerHEADY " to nerozbehajú ani na bežiacom statíve. No v tomto prípade 3volty prekročil film, užil si to a Ja s ním. Je cool a patrí len Mne. THX Quentin ! Stretnutie s ním a Oakenfoldom naraz, to by som sa ......Wolverine spolu s Hall môžu strčiť hlavy do sáčku .No a v prípade nesúhlasu Get out of My.. - http://www.youtube.com/watch?v=PzOnZnkCIqM&feature=related. I´m ready ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nejdříve to vypadalo, že je film dělaný na efekt po úvodní scéně jsem se, ale těšil zbytečně. Zbytek filmu byl vlastně o ničem. Ano přínos Halle filmu byl velký a cením si ho jednou hvězdičkou. Pak asi už jen ta super scéna ze začátku a Travolta a jeho úvodní proslov. Filmový chirurgové tuhle operaci moc nezvládli. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Skvělí herci, super začáteční výbuch a pěkný holky, ale stejně to neni zas až takovej nářez jak by měl bejt. A víte co se stane když střelíte bazukou do Travolty ve vrtulníku? Vzpomenete si že on vlastně sešel dolů po schodech.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))))))))))))))))))))))) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Sena po unylých 60 vteřinách vyměnil Bruckheimera za Silvera a vystřihli spolu pitomé, ale zábavné akční kinobéčko, které adekvátně ukrátí čekání na novou bayovinu. Pořád se tu něco děje a ve snaze být co nejvíc cool to do vás pere přestřelené akční scény, směšné hackovačky nebo prsa Halle Berry. Škoda jen, že Travolta už má nejlepší záporáky (i akčňáky) své kariéry za sebou (Operace Zlomený šíp, Tváří v tvář). ()

Galerie (57)

Zajímavosti (12)

  • Hugh Jackman bral při přípravě na natáčení kurzy kaskadérského řízení automobilů. (Sethlans)
  • Auto, které řídí Gabriel (John Travolta), je v Británii vyráběný TVR Tuscan. V USA se neprodává, protože nesplnil limity pro vypouštění emisí. (Rocky62)
  • Meno prvého zastreleného fínskeho hackera, Axl Torvalds, je poctou fínskemu programátorovi Linusovi Torvaldsovi - autorovi linuxového jadra. (satanjel)

Související novinky

Scénáristou Hitmana…

Scénáristou Hitmana…

25.10.2005

bude Skip Woods. Ten má na svém kontě krom několika minimálně známých projektů také práci na filmu Swordfish: Operace hacker. Otázkou zůstává, jestli dějovou skladbu tak ostře sledovaného projektu… (více)

Reklama

Reklama