Reklama

Reklama

Epizody(15)

Recenze (7)

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od doby co se objevila epizoda Scott Tenorman must die, z paté série, se nejlepší období seriálu ještě umocnilo - právě v sérii sedmé. První epizoda byla parádní, potom přišla o kapánek slabší druhá, ale potom následovalo plno naprosto skvělých a ukázkových epizod, v čele s perfektním dílem jménem Casa Bonita, který je po právu legendární. Ke konci se epizody povedly taktéž. Super tempo, super postavy, opravdu výborná série. ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na 7. sérii jsem se těšil, a bohužel to dopadlo hůř než jsem čekal. Jakmile jsem dokoukal 6. sérii tak jsem byl hodně natěšený na tu další protože 6. série je zatím pro mě asi ta jedna z nejlepších. Hned začátek série mě nezaujal, a i přesto že tam byl dobrý humor tak to o co tam v tý epizodě šlo mě nezaujalo. Jo najde se tu pár fakt skvělých epizod jako, 3. 11. 9. a možná ještě nějaké. Každopádně ostatní epizody jsou za mě nudné a průměrné. Přesto věřím že se to zlepší a že 8. série bude na víc jak 3 hvězdy ! 5/10 ()

Galerie (11)

Zajímavosti (75)

  • Demoliční četa je narážka na film Stopařův průvodce po Galaxii (2005), ve kterém hned na začátku mimozemšťané zničí Zemi z důvodů stavby intergalaktické dálnice. (Zdroj: ČSFD)
  • Jeden člen gangu má na tričku erb tímu s názvom "Faiders". Jedná sa o odkaz na tím NFL Oakland Raiders. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama