Reklama

Reklama

Oběť bouři

  • Španělsko Ofrenda a la tormenta (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Amaia má za úkol vyšetřit podezřelé úmrtí holčičky, jejíž otec se snažil utéct s jejím tělem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

AloeB 

všechny recenze uživatele

Poslední díl trilogie, kde je každý díl v podstatě identický a kde si divák jen těžko všimne, že se blíží k závěru, který by měl ideálně gradovat. Svými tématy to sice mysteriózní thriller rozhodně je, ne však svým dějem, který se z půli blíží brakové kriminálce a z dálky i rodinnému dramatu, to je ovšem bohužel všechno. Navíc na to, kolik toho námět slibuje, horskou krajinu Navaru, základ v tajemné baskické mytologii, temné drama, silnou ženskou hrdinku a ono z toho nic. Humorné mi přišla část, kdy jedna z postav užívá bomby, které jim zbyly na půdě - škoda, že rovnou na férovku neřekli, že je tam nechala ETA. Líbil se mi moment, kdy jiná postava zabila jistého zlouna stejným způsobem, jako onen jistý zloun předtím zabil jistého goodgaye. Film nechci nijak shazovat, má jisté kvality, ale nic co bych doporučil. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Slabší než předchozí díl, ale i tak docela slušná mysteriózní podívaná. Největší mínus je naprosto šíleně přemrštěná minutáž a některé zvraty se opravdu nepovedly a závěr zrovna nepatří k tomu nejlepšímu. Na druhou stranu slušná atmoška, slušná porce mrtvol a docela psycho se sektou a její vzájemná likvidace. Takže celkem spokojenost, i když to mohlo být samozřejmě lepší. ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Díl od dílu je to horší a horší prvnímu dílu jsem dal kdysi 2 hvězdy s tím, že to byl těžký průměr druhý díl jsem neviděl a ještě jsem na něj nenašel ani titulky tak, že ani neuvidím (možná i tak dobře) a tohle už je regulérní sračka. Přitom začátek je dobrý někdo zabije mimino a pak, když má pohřeb ukradne jeho mrtvolu s tím, že ji musí kdesi donést mezitím Amaia hledá svou ztracenou matku o , které všeci tvrdí, že je mrtvá (to je asi děj z dvojky řekl bych nevím neviděl jsem) pak to jde, ale totálně do hajzlu spoiler za vším stojí jakési sekta, která obětovává mimina jakémusi bohovi a on jim za to nadělí zdraví (pokud mají jejich příbuzní rakovinu vyléčí je jak to nevím ani film to nejspíše neví?) , prachy a majetek a je konec (nedozvíme se vůbec jak to fungovalo kdo to vedl jen několik ´´podřadných,, lidí se zde pozabíjí) . P.s. kde zmizela její matka a zda žije ví bůh jelikož se to zde nevyřeší a navíc to řeší cca 10 minut z 138 P.s. 2 tomu říkám vytížená matka o to děcko se staral více ten chlap než ona chápu , že je policistka a má moc práce , ale i tak P.s. 3 nejvtipnější scéna Amaia přijde někam kde někdo umřel a rozbrečí se následuje střih a Amaia říká jsem profesionálka vražd jsem viděla už hodně pokud to nezvládáte odejděte mě moc nechybělo, abych se rozesmál jak to působí debilně P.s. 4 pokud to bude mít 4 díl bůh nám pomáhej už tady se vařilo z vody ()

Sopholojong 

všechny recenze uživatele

Dokonaly navod na to, ako "dojebat" slubne sa rozbiehajucu krimi/thrillerovu trilogiu. A som dvakrat prekvapeny, ze je to prave od Spanielov. Hlavneho "skurvysyna" ma inspektorka Salazar na podnose prakticky od zaciatku a ked pred koncom po zisteni o jeho otcovi, nic neurobi, striedavo som sa chytal za hlavu a nadaval. V druhej casti ma taktiez tie oranzove nocne filtre este neotravovali tak moc ako tu. Tvorcovia by po tomto mali pristat tak nanajvys niekde na nemeckom ORF alebo ZDF (ci ktora stanica to je) a zacat rebootovat Cobru 11, ci Inspektora Rexa, tam by sa tymito hlupymi twistami a oslymi mostikmi hodili prenaramne. Nad(pod) vodou to drzi len prijemna Marta Etura a zvedavost okolo "kosticiek" neviniatok. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Kvalitatívne zhruba na úrovni predošlej časti, avšak od finále by divák predsa len čaka väčší ťah na bránu a nie stokrát videné rozuzlenia. Opäť dostávame v každej scéne množstvo nových informácií, mien, stále niekto umiera a vyznať sa v tom je umenie. Hlavná postava, mimochodom racionálna vyšetrovateľka, berie zrazu vážne veštenie z kariet, až má človek dojem, že tvorcovia nakrúcajú nejakú meta paródiu, čo ale majú pochopiť len tí najmúdrejší. Z podobného súdku sú aj samovraždy s nožom. Má to však slušný spád a fajn temnú atmosféru, viac pozitív ale nájde iba hard core fanúšik celej trilógie či predlohy. 50% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama