Reklama

Reklama

Jednotky vesmírného nasazení

(seriál)
  • USA Space Force
Trailer
USA, (2020–2022), 8 h 44 min (Minutáž: 25–37 min)

Kamera:

Simon Chapman

Hrají:

Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang, Don Lake, Lisa Kudrow, Owen Daniels, Hector Duran, Dan Bakkedahl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Armádní generál se neochotně spojí s výstředním vědcem, aby společně připravili ke startu nový útvar americké armády: Vesmírné síly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (122)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Space Force splnilo očekávání a nabídlo mi přesně to co jsem čekal.Slušnou dávku funkčního humoru,nějakou tu satiru,trochu vážnějších momentů a jako bonus velmi dobře fungující dvojici Carrel x Malkovich.V mnoha ohledech mi SF připomnělo konkurenčí Avenue 5,které nabídlo podobný mix humoru a "dramatu" a bavil sem se u něj podobně dobře.Je sice pravda,že mi chybí ještě dva díly,ale něvěřím že budou natolik průserové,aby mě donutily jít v hodnocení níž...70% ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z první epizody jsem byl zklamaný. Jednoduše jsem od tvůrce americké veze Kanclu a její hlavní hvězdy čekal víc, ale v následujících dílech se šláplo na plyn v případě absurdity, Steve Carell to pořádně rozbalil, některé postavy dostaly víc prostoru (i když nevyužití Lisy Kudrow je trestuhodné) a nakonec jsem byl spokojen. Není to revoluční podívaná, ale zábavná ano. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Suchý humor, kde ale väčšinu času zachraňuje práve Steve Carell. Ktorému celý seriál patrí. Najlepši diel zrejme so šimpanzom. Čo je už dosť na smiech. Ale nápad s vesmírnym komedialnym seriálom určite super. Len to spracovanie, tvorcovia mohli prekvapiť predsa len o čosi viac. A hneď by sme boli všetci spokojnejší. Aspoň ten dabing. 3* ()

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujímavý komediálny seriál, ktorý sleduje stanicu Space Force ako sa snaží znova dostať na Mesiac. Jednotka Space Force musí čeliť výzvam ako konkurenčným krajinám aj osobným problémom a denným výzvam. Seriál sa zo začiatku pekne rozbehol, super humor zábavné situácie, pekné prostredie. Ale ku koncu seriál trochu stratil na humore aj na zaujímavosti a začal sa vliecť a zbytočne chodil okolo horúcej kaše. Ale pobavil ma. ()

DaUr 

všechny recenze uživatele

1. série - 60 %. Hrstka geniálních momentů, které nezachrání celkovou plytkost a solidní zklamání ze slibného projektu tvůrců srdcovek jako jsou Parks & Rec a The Office, navíc v oblasti, které mě baví a zajímá. Potenciál pro případné další série tam je, nicméně bude stát trochu přemáhání se k této záležitosti vrátit. 2. série - 65 %. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (14)

  • Vesmírne jednotky USA sa nachádajú vo Wild Horse vo východnom Colorade. Avšak samotné natáčanie prebiehalo v Los Angeles, ktoré je od Wild Horse veľmi odlišné. (Weezy22)
  • Fred Williard, ktorý tu hrá otca hlavnej postavy (Steve Carell), zomrel krátko pred premiérou prvej epizódy. (ČSFD)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama