Reklama

Reklama

Mimoškolní aktivity

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nadaný středoškolák nechce, aby jeho život skončil ve slepé uličce. Aby měl peníze na univerzitní školné, vydá se na dráhu zločince. (Netflix)

Recenze uživatele DonBraso k tomuto seriálu (2)

Mimoškolní aktivity (2020) 

Ještě,že to po pilotu nevzdal.Ten je jediným slabším místem v deseti dílech.Jinak to co tak mám rád,jsem zde dostal měrou vrchovatou.Na postavy si zvyknete brzo,protože tu mají mraky času a vesměs nejdůležitější dva články okolo nich se ten příběh odehrává je pořád na očích.V Jižní Koreji prostě umí dát divákům směsici žánrů.Ono je to až tak zabalená romance,že tu máte vesměs vše.V jednom díle máte gore efekty a bije se to hlava nehlava a hned za okamžik tu máte i komediální vložku.Tohle pořád umí jen ta korejská škola.Snad si tohle zaslouží i druhou sérii. ()

Epizoda 2 (2020) (E02) 

Po pilotu sem se malinko bál co to bude za jízdu a vida.Je to můj první seriál z Jižní Koreje a na dvě hlavní postavy to má slušný drajf a hlavně tu typickou Asii co znám z filmů.Malinko si říkám co na tomhle může být deset dílů zajímavého,ale nechám se tedy překvapit,protože zrovna moc odboček tu není a postav taky ne. ()

Reklama

Reklama