Reklama

Reklama

Marvels

  • Slovensko Marvels (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Carol Danvers (Brie Larson), známá také jako Captain Marvel, získala zpátky svou identitu, kterou jí vzali kreejští tyrani, a pomstila se Nejvyšší inteligenci. Když ji povinnosti zavedou k anonymní červí díře spojované s kreejským revolucionářem, padá na ni kvůli nečekaným okolnostem tíha celého destabilizovaného vesmíru. Její schopnosti ji propojí s Kamalou Khan (Iman Vellani), alias Ms. Marvel, a její vzdálenou „neteří“, kapitánkou Monicou Rambeau (Teyonah Parris), z níž se mezitím stala astronautka organizace S.A.B.E.R. Nesourodá trojice musí spojit síly a naučit se kooperovat, aby mohly společně zachránit vesmír. (Falcon)

(více)

Videa (20)

Trailer 7

Recenze (366)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono asi výhoda oproti seriálom je, že to nenudilo. Ale bola tam spievajúca planéta plná ľudí ( čo mi príde únavné). Každá jedna planéta a sféra je v zásade plná ľudí. Nie humanoidov. Ľudí. Ústredný motív neustálej zámeny cez schopnosti bol nápaditý a svieži, ale absolútne nevyužitý. Dalo sa z toho vyťažiť všetko. Emócie, napätie aj humor. Nič z toho sa nestalo. Carol Denvers má úplne iný charakter, ako v predchádzajúcich filmoch a v zásade tu nie je nič pamätné a funkčné. Finále je zlý vtip. Rovnako aj záporák. A rodina Ms. Marvel je koncentrované zlo bez akejkoľvek uveriteľnej emócie. Aj Samuel L. Jackson pôsobí dojmom, že už je toho na neho v tom Marvel vesmíre skrátka moc. A to mal za sebou aj ten príšerný seriálový fail Secret Invasion. Zbytočnosť na úrovní tretieho Ant-mana. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Zabavny, ale vlastne hrozna kravina. Zmatenej dej, nezajimavej pribeh, tri vcelku sympaticky hlavni hrdinky, ze zacatku zajimava akce, ktera se bohuzel ale rychle okouka, docela povedeny triky a par vtipnejch scen. Tezko rict, jestli to mela byt parodie nebo to melo byt cileny na pubertalni holky a nebo to jen Marvel jako posledni dobou skoro porad opet nezvladnul. Diky kratky stopazi to nastesti docela slusne odsejpa, takze me to vlastne buhvijak nestvalo, ale proste dalsi z tech filmu, na ktery si clovek po tejdnu nevzpomene. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke kvalitě marvelovek posledních let jsem neměla přehnaná očekávání ani v tomto případě a z výsledku jsem zklamaná nebyla. Marvels jsou veskrze průměrná, ničím nevyčnívající sci-fi rodinná podívaná, u které mě nejvíc štvalo, že pro pochopení všech narážek a představení jedné z hlavních postav bych musela mít nakoukané další desítky hodin marvelovských seriálů. Za kino neutrácejte a počkejte si pár týdnů na Disney+. P. S. Ta muzikálová sekvence byla velká bolest. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Holy shit! Ten film má všechno, co jako comicsama poblázněný dvojče Kamaly Khan potřebuju jednou za čas k životu: ultimátní chemii mezi hl. postavami, ztřeštěnou (a zároveň přehlednou) akci, je zábavnej a není zbytečně dlouhej. Jo, a ještě taneční muzikálovou scénu, OMG!! Po uzívaným seriálovým Marvel-maratonu z předchozí noci byl tenhle můj soukromej mini návrat do MCU naprostou parádou. Zdravim zapšklý páprdy z MovieZone 😀. [IMAX] ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Papírově to plní kvóty. Holčičí triková Marvelovka bohužel s nesympatickou a vyloženě odpudivou padoušicí. Nechybí enviromentální přesah, dokonce se na konci zachraňuje sluníčko. Scénář propojuje seriálové postavy, ovšem pouze proto aby je prostě nějak spojil s tím co se děje na stříbrném plátně. Největší WTF je planeta písniček, která se asi nejvíc bude líbit mojí čtyřleté dceři. Tajná invaze po tomhle nedává smysl (asi se odehrávala v jiné realitě) no a kočky to všechno zachraňují. Nějak. Docela zbytečná epizoda popírající fyziku, logiku, ale docela rychle uteče. Zawe Ashton je odporná. Brie je strašně fajn, hlavně ve sportovní podprdě. Škoda že nedostává lepší scénáře. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (15)

  • Film musel po dotočení prejsť „rozsiahlou prestavbou“ a opätovným natáčaním, ktoré prebiehalo štyri týždne, aby bol dej údajne súvislý. (Arsenal83)
  • První film MCU s muslimským superhrdinou. (KGBelik)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Steven Yeun nebude v Thunderbolts

Steven Yeun nebude v Thunderbolts

03.01.2024

Pouť jihokorejského herce po marveláckých cestách skončila ještě před svým ambiciózně naplánovaným začátkem. Oficiálního potvrzení toho, že se Steven Yeun (Živí mrtví, Neporazitelný) objeví v… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama