Reklama

Reklama

Marvels

  • Slovensko Marvels (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Carol Danvers (Brie Larson), známá také jako Captain Marvel, získala zpátky svou identitu, kterou jí vzali kreejští tyrani, a pomstila se Nejvyšší inteligenci. Když ji povinnosti zavedou k anonymní červí díře spojované s kreejským revolucionářem, padá na ni kvůli nečekaným okolnostem tíha celého destabilizovaného vesmíru. Její schopnosti ji propojí s Kamalou Khan (Iman Vellani), alias Ms. Marvel, a její vzdálenou „neteří“, kapitánkou Monicou Rambeau (Teyonah Parris), z níž se mezitím stala astronautka organizace S.A.B.E.R. Nesourodá trojice musí spojit síly a naučit se kooperovat, aby mohly společně zachránit vesmír. (Falcon)

(více)

Videa (20)

Trailer 7

Recenze (366)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Nejhorší marvelovka... bla bla... nechtěl jsem kvůli tomu jít do kina... Nakonec dobrý, lepší než poslední Ant-Man nebo Black Widow, aspoň když jste víc do sci-fi části Marvelu. Ms. Marvel je nejlepší casting/postava od původních Avengers. Iman Vellani má tolik energie/charisma a je psaná konzistentně. Ta postava rozdává pozitivní vibes v každé scéně. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem svým způsobem to, co jsem čekal. A taky se toho bál. Marvels je v podstatě nenáročným komiksovým výplachem pro 13leté holčičky, kde pořád musí být nějaká akce, infantilní vtipy, Ms. Marvel do toho musí hystericky pištět a aby toho nebylo málo, dostaneme i tunu koťat. Ano, mít doma na zdi plakát Taylor Swift a mezi oblíbenými filmy mít Cool Girl!, asi jsem spokojen. Jenže takhle špatně na tom naštěstí ještě nejsem, takže jsem před sebou viděl jen naprosto matnou marvelovku, která mi svým „zážitkem“ připomněla spotřební netflixovku, v níž se vlastně nikdo moc nesnaží. Jen se prostě musí něco rychle a draze natočit, aby se to šouplo do kin/na stream. A výsledek tomu napovídá. Akce, během níž se střídají jednotlivé hrdinky, je vlastně docela fajn a plní svůj účel, mezi ústřední trojicí to funguje a závěrečná scéna mi udělala poměrně radost. Jenže vedle toho dostaneme i několik pekelných scén, u nichž nebudete vědět, zda už vás nechce Feige zabít. V mnoha pasážích nás pak čeká střihový a scenáristický patvar, v němž na sebe některé scény logicky nenavazují a vy nebudete tušit, jak se postavy ocitly na určeném místě. Je to zkrátka film, kde se jede na neutrál a o nic žánrově svěžího či převratného se nepokouší. A Marvelu to v této fázi z nějakého záhadného důvodu stačí. Na druhou stranu, je to přeci jen snesitelnější než třetí Ant-Man, u kterého jsem chtěl zvracet po celou stopáž. Tady jsem měl jen párkrát chuť si decentně ublinknout. ()

Reklama

Mike.Myers 

všechny recenze uživatele

1 * za Brie Larson. Nemám rád prázdné filmy, které jsou jen výplň pro feministky. SPOILER: kdyby captain Marvel třeba napadlo to dementní slunce promítnout, tak ani nevznikne zbytečná hoňba za náramky. Totální slátanina. L. Jackson připomíná v akčních scénách Palpatina, kdy nedělá absolutně nic tyvole. Sorry Marvele nekoukám na seriály takže vím kulové o tom co je to za program hvězdné brány v atmosféře, kočky narozené jeden den hned ví koho vysát ale nepolknout a taky netuším kdo je ta ta profesorka Marvel a Beast na konci chtěnej asi jako angína v létě. Dobrou ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Ok, takže děj stojí a padá na tom, že si holky při použití svých schopností vyměňují místa. Dobrý nápad. Super. Jenže proč tahle fíčura funguje jen někdy a jindy zase ne? Krom toho, že se to hodí do scénáře? Nejdřív mě napadlo, že musí všechny tři použít svou schopnost najednou, ale pak mi došlo, že nemá cenu hledat v tom žádnou logiku, protože sami tvůrci nad tím jenom kývly hlavou. Na druhou stranu chemie mezi hlavními hrdinkami funguje na jedničku a Captain Marvel není arogantní jako v prvním díle, což je hodně velké plus. Co naopak nefunguje, tak kopie záporáka z jedničky Strážců galaxie, jenom v ženském provedení, kterou si zahrála nějaká Zawe Ashton. Normálně bych řekl, že ji Marvel obsadil proto, že je fakt talentovaná a čeká na svou první pořádnou roli, ale stačilo otevřít Google a zjistil jsem, že je to žena Toma Hidlestona. Ano, toho Lokiho. Tudíž bych se vůbec nedivil, kdyby ji práci dohodil tzv. po známosti, protože tahle role jí vůbec nesedla. Teda aspoň doufám, že je to rolí a ne nedostatkem talentu. Určitě by si totiž potřebovala půjčit nějaké to charisma od svého manžela. Nakonec to nebyla taková hrůza, jak všichni predikovali (teda až na tu planetu plnou zpívajících lidí a kočky, hodně cringe scény). Mnohem víc mě jako diváka urazil poslední Thor. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zlatokop Disney by si mal v tomto odnoží ( Marvel ) vstúpiť do svedomia. Miešať haky paky TV série zo streamov, z kino snímkami ( aj keď cieľ bol jasný, ale dojazd zlý ), uvedomiť si že komiksovky sú pre chlapcov, mladíkov a chlapov, čiže ako muž nevie narábať so ženskou látkou, žena nikdy nebude schopná narábať s tou chlapskou ( viď Chloé Zhao a jej ETERNALS ). Už konečne zabudnite na gender a rasy a dajte námety do rúk ľudí, ktorí vedia ako s tým narábať. Ísť marxistickými kvótami voči filmovej kvalite? Tak potom sa nedivte, že blockbustery prepadávajú. Ľudia majú názor a ten je najpodstatnejší. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (15)

  • V čase 01:16:38 si můžeme všimnout opravené Sochy Svobody v bronzu se štítem Captaina America. Socha byla poškozena během událostí filmu Spider-Man: Bez domova (2021). (DJMaroko)

Související novinky

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

dnes

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Steven Yeun nebude v Thunderbolts

Steven Yeun nebude v Thunderbolts

03.01.2024

Pouť jihokorejského herce po marveláckých cestách skončila ještě před svým ambiciózně naplánovaným začátkem. Oficiálního potvrzení toho, že se Steven Yeun (Živí mrtví, Neporazitelný) objeví v… (více)

Reklama

Reklama