Reklama

Reklama

Marvels

  • Slovensko Marvels (více)
Trailer 22

Obsahy(1)

Carol Danvers (Brie Larson), známá také jako Captain Marvel, získala zpátky svou identitu, kterou jí vzali kreejští tyrani, a pomstila se Nejvyšší inteligenci. Když ji povinnosti zavedou k anonymní červí díře spojované s kreejským revolucionářem, padá na ni kvůli nečekaným okolnostem tíha celého destabilizovaného vesmíru. Její schopnosti ji propojí s Kamalou Khan (Iman Vellani), alias Ms. Marvel, a její vzdálenou „neteří“, kapitánkou Monicou Rambeau (Teyonah Parris), z níž se mezitím stala astronautka organizace S.A.B.E.R. Nesourodá trojice musí spojit síly a naučit se kooperovat, aby mohly společně zachránit vesmír. (Falcon)

(více)

Videa (20)

Trailer 22

Recenze (365)

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Začal bych dobrýma zprávama: pouze jedna potitulková scéna, je to krátké (pocitově nekonečné) a třetí díl nevznikne. Tím jsem dobré zprávy vyčerpal. Jak je možné že jsem dal odpad? Vedle Marvels je i Třetí díl Antmana kvalitní film. Druhý Thor je veledílem a Čtvrtý Thor je zábava se skvělým záporákem. Proč tohle píšu? Protože Marvels jsou neskutečná sračka, kterou snad producenti nebo Kevin Feige nemohli na zkušebních projekcích vidět. Koho proboha napadlo tohle poslat do kin? Proč to nezničili podobně jako Warneři nedávno Catwoman? Naštěstí si teďka dá Marvel na chvíli klid, protože vyrábět filmy kde jsou pouze nezajímavé postavy (komukoliv chybí charisma), je to poslední co potřebuje. PS: Ve filmu podle mě neexistuje ani jeden záběr, který by neobsahoval digitální trik. K něčemu takovému co se navíc celé odehrává ve vesmíru se hodně těžko hledá nějaký pozitivní vztah. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Víťazstvo politickej korektnosti na úkor kvality a tak to potom dopadne. Pred dokončením filmu sa ochkalo. Jé, prvá černoška v réžii marvelovky, to bude nárez, písali. A ešte aj moslimka tam je, to nemôže zlyhať! A potom sa dozviete, že "talentovaná režisérka" je tak talentovaná, že aj dadaisti by len kukali ako výr na myš v klietke, pretože pomaly polovicu filmu museli pretočiť, keďže scény nedávali zmysel a nedal sa z nich pozliepať súvislý dej 😅 Hlavne ale, že zvíťazila rozmanitosť a že režisréska bude žena a černoška, čo tam po nejakých kvalitách. A v rámci tej zvláštnej diverzity ešte aj z dvoch černošiek urobili matku a dcéru, hoci obe sú narodené skoro v jeden rok, dcéra je dokonca staršia 🙃Takže v celej tej koláži nepotrebných scén uspeje len vizuál. Samozrejme nie vizuál militantnej feministky s plesnivým menom Brie. ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Nejhorší MCU? To mají někteří tak krátkou paměť? To už jste zapomněli na to, že existuje Black Widow nebo třeba třetí Ant-Man? Marvels jsou v rámci srovnání ještě docela v pohodě. Zcela určitě jde o můj subjektivní názor, ale mě to bavilo. Iman jako Ms. Marvel je perfektní (už od seriálu) a chemie mezi ní, Monicou a Carol průměrnému příběhu dodává potřebnou hravost a energii. Zejména v první polovině pak velmi dobře funguje combat, který celkem zábavně pracuje s aspektem "výměny rolí" a přináší tak v rámci akčních scén aspoň něco trochu nového (podobně jako tomu bylo u Namora). Jinak je to klasický průměr, který byl typický pro slabší kousky Infinity Ságy. Ale s ohledem na čtvrtou fázi je to vlastně docela úspěch. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem svým způsobem to, co jsem čekal. A taky se toho bál. Marvels je v podstatě nenáročným komiksovým výplachem pro 13leté holčičky, kde pořád musí být nějaká akce, infantilní vtipy, Ms. Marvel do toho musí hystericky pištět a aby toho nebylo málo, dostaneme i tunu koťat. Ano, mít doma na zdi plakát Taylor Swift a mezi oblíbenými filmy mít Cool Girl!, asi jsem spokojen. Jenže takhle špatně na tom naštěstí ještě nejsem, takže jsem před sebou viděl jen naprosto matnou marvelovku, která mi svým „zážitkem“ připomněla spotřební netflixovku, v níž se vlastně nikdo moc nesnaží. Jen se prostě musí něco rychle a draze natočit, aby se to šouplo do kin/na stream. A výsledek tomu napovídá. Akce, během níž se střídají jednotlivé hrdinky, je vlastně docela fajn a plní svůj účel, mezi ústřední trojicí to funguje a závěrečná scéna mi udělala poměrně radost. Jenže vedle toho dostaneme i několik pekelných scén, u nichž nebudete vědět, zda už vás nechce Feige zabít. V mnoha pasážích nás pak čeká střihový a scenáristický patvar, v němž na sebe některé scény logicky nenavazují a vy nebudete tušit, jak se postavy ocitly na určeném místě. Je to zkrátka film, kde se jede na neutrál a o nic žánrově svěžího či převratného se nepokouší. A Marvelu to v této fázi z nějakého záhadného důvodu stačí. Na druhou stranu, je to přeci jen snesitelnější než třetí Ant-Man, u kterého jsem chtěl zvracet po celou stopáž. Tady jsem měl jen párkrát chuť si decentně ublinknout. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Fakt nechci skládat puzzle ze všech těch filmů, seriálů ( ty navíc nesleduju), ze všech hrdinů tohodle světa. Tolik času zase nemám, Některý komiksy se mě osobně líbí, ale moc jich zase není. Navíc mám rád spíš ty samostatný. Tenhle kousek je naprosto zběsilej digi bordel , kterej fakt pro neochotu se v tom, jak tady někdo psal, rochnit, nemůže každýho bavit. Co je ještě horší, že to je sakra dětinský. Takže cílovka tak 10 až 15 let. Slabota to byla ohromná. Ten Samuel se z tohodle světa už nevyhrabe. Chudák. 20%. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (15)

  • V čase 01:16:38 si můžeme všimnout opravené Sochy Svobody v bronzu se štítem Captaina America. Socha byla poškozena během událostí filmu Spider-Man: Bez domova (2021). (DJMaroko)
  • Tento film, Thor: Láska jako hrom (2022) a Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) byly natočeny současně. Thor: Love and Thunder byl natočen v Sydney, The Marvels se natáčel v New Jersey a Kalifornii a Ant-Man and the Wasp: Quantumania byl natáčen v Londýně (Anglie, Velká Británie), Atlantě (Georgia, USA) a Turecku. (KGBelik)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Steven Yeun nebude v Thunderbolts

Steven Yeun nebude v Thunderbolts

03.01.2024

Pouť jihokorejského herce po marveláckých cestách skončila ještě před svým ambiciózně naplánovaným začátkem. Oficiálního potvrzení toho, že se Steven Yeun (Živí mrtví, Neporazitelný) objeví v… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama