Reklama

Reklama

Marvels

  • Slovensko Marvels (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Carol Danvers (Brie Larson), známá také jako Captain Marvel, získala zpátky svou identitu, kterou jí vzali kreejští tyrani, a pomstila se Nejvyšší inteligenci. Když ji povinnosti zavedou k anonymní červí díře spojované s kreejským revolucionářem, padá na ni kvůli nečekaným okolnostem tíha celého destabilizovaného vesmíru. Její schopnosti ji propojí s Kamalou Khan (Iman Vellani), alias Ms. Marvel, a její vzdálenou „neteří“, kapitánkou Monicou Rambeau (Teyonah Parris), z níž se mezitím stala astronautka organizace S.A.B.E.R. Nesourodá trojice musí spojit síly a naučit se kooperovat, aby mohly společně zachránit vesmír. (Falcon)

(více)

Videa (20)

Trailer 7

Recenze (366)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Velmi jsem se těšil a trochu mě zklamalo (ale nelituji, že jsme byli v kině). Pozitivem je super chemie všech tří Marwels a jejich výkony, negativem režisérská rozháranost. Bizarní scény mi paradoxně až tak nevadily (při záchraně posádky pomocí koček jsem se docela bavil). Škoda, že to bylo točené primárně pro zábavu. Zábava je standardně v pořádku ale toto bylo až moc. P.S. Schází mi Iron Man. Jeho sebevědomí, cílevědomost a ego. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mě to přišlo strašně debilní. Ne že by větši kostýmáckých marvelovek byla nějakou sofistikovanou podívanou, ale oproti tomuhle působí většina z nich jako od Bergmana. Nejde ani tak o příběh jako takový, který je sice tupý, ale ve všech těhle kostýmackých záležitostech jde stejně vždycky o záchranu když ne světa, tak alespoň města. Takže tady bych filmu nic nevyčítal. Jde spíš o infantilní vtip, který snad mohl fungovat někdy před třiceti lety a ploché postavy a to i na to, že tady člověk žádnou hloubku nečeká. Akce je sice slušná, ale rozhodně ne dechberoucí a casting vyšel tak nějak napůl. Larsonka s tou malou Indkou dobrý, Parris a Ashton velký špatný. Pokud bych měl  z filmu vybrat něco, co si možná vybavím i zítra, pak jsou to kočičí evakuace, která se povedla a návětěva hipísácke planety, které byla úplně mimo mantinely. Takhle ne. 35% ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak to mám za sebou. Nakonec to nebylo tak hrozné. Akorát to moc nefunguje jako ucelený film, ale spíš jako takový slepenec mnoha nápadů. Cením provázání s X-Meny, protože o tom asi další Marvel fáze bude. Samotná záporačka mě moc nezaujala, na Kree už jsme si nějak zvykli. Skrullové tam byli jen chvíli. Celý tým se dá dohromady tak nějak náhodou. Akční scény docela fungují, ale to je asi tak všechno. Některé scény byly vyloženě ujeté např. zpívající planeta. To samé jsem cítil i během evakuace za pomoci "koček". Nick Fury tu hraje docela druhé housle. Takže loňský rok byl teda docela propad pro Marvel, snad to letos Deadpool zachrání. Dost se mi líbily potitulkové scény. "Výš, dál, rychleji." ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Popravdě těžko říct, zda jsem viděl blockbuster od Marvelu nebo televizní film pro Disney Channel... protože humorem a celkovou kvalitou se to blíží spíše tomu druhému. Vzhledem k tomu, že je Captain Marvel v USA nejnenáviděnějším Marvel filmem a seriál Ms. Marvel také nebyl úplně kladně přijat, bych čekal, že se pokusí zvolit alespoň trochu jiný směr... jenže někdy si člověk musí rozbít hubu několikrát, aby pochopil, že s tím má přestat. Záporačka je extrémně nevýrazná a film trpí i tím, že je vlastně nutností vidět seriály. Na jednu stranu je svět Marvelu provázaný již delší dobu, ale tohle není velkofilm typu Avengers... naopak jde o menší projekt. Ach jo, MCU jde vážně do kytek. Hodnocení: 35 % ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Prežil som Ant-Mana: Quantumania, takmer umrel pri Thor: Love and Thunder, ale až pri The Marvels som nad Marvelom nadobro zlomil hůl. Ukážková esencia toho ako je Marvel v prdeli. A to nepíšem ako nejaký internetový hejter, ale ako niekto kto sa počas posledných 15. rokov nedočkavo tešil na každú novú marvelovku, aby sa dopracoval až do stavu, že trpí pri každej jednej minúte. Keď som sa prvý raz pozrel na hodinky a zistil, že tento nezmar trvá iba 20 minút a ešte musím pretrpieť vyše hodinu, nebolo mi všetko jedno. Nezvládnuté po každej stránke, od tuctového príbehu, ktorý by ledva stačil na jednu epizódu sitcomu (stavať story na postavách z podpriemerných seriálov typu Ms. Marvel chce fakt veľkú dávku naivity); cez otrasné vedenie hercov (iritovala ma tu ako Brie Larson a to ju mám inak ako herečku pomerne rád, tak Samuel L. Jackson, ktorý si do marveloviek fakt chodí už iba pre výplatu, o absolútne prehrávajúcej záporáčke ani nehovoriac), až po priemerný, nezaujímavý vizuál (na 200 miliónový film). Keby nestačilo toto všetko, tak navyše s niekoľkými fakt idiotskými nápadmi (hudobná planéta) a tým najtrápnejším humorom, kde si producenti povedali: "Jebnime tam mačky, internet sa z toho posere!". Nuž, neposerie a tak sme dostali najmenej úspešnú marvelovku z pohľadu tržieb, aj z pohľadu kvality. Infantilné, debilné, pre cieľovku maximálne malé dievčatká vo veku 5-7 rokov. Akurát netuším načo by sa tie mali pozerať na tísic-a-päťdesiatu marvelovku v poradí odrazu práve teraz. Good luck, Marvel, budovať s týmto materiálom ďalších Avengers. Ja s mojim fanúšikovstvom nateraz končím, aspoň do momentu pokiaľ sa niečo u Marvelu zásadne nezmení, ale ružovo to najbližšie roky nevidím. Tá éra je už asi nadobro preč. Ako sa hovorí "fool me once shame on you, fool me twice shame on me" CELKOVO: 3/10 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (15)

  • V čase 01:16:38 si můžeme všimnout opravené Sochy Svobody v bronzu se štítem Captaina America. Socha byla poškozena během událostí filmu Spider-Man: Bez domova (2021). (DJMaroko)
  • První pokračování MCU, ve kterém se žádný scenárista nebo režisér nevrací z předchozího filmu. (KGBelik)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Steven Yeun nebude v Thunderbolts

Steven Yeun nebude v Thunderbolts

03.01.2024

Pouť jihokorejského herce po marveláckých cestách skončila ještě před svým ambiciózně naplánovaným začátkem. Oficiálního potvrzení toho, že se Steven Yeun (Živí mrtví, Neporazitelný) objeví v… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno