Reklama

Reklama

VOD (1)

Jen nastoupí do prestižní advokátní kanceláře, ale musí v ní pracovat jako She-Hulk. (Disney+)

Recenze (52)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál má třicet minut, proč tedy dávat do seriálu desetiminutové trápení, jak Jen ztratila práci, když se daná zápletka, která by se mimochodem mohla hezky rozvést, za dalších pět minut vyřeší? Vše je jak z rychlíku, postavy jsou lajcky napsané, tvůrci nenechají seriál žít svým vlastním životem a volně ho nechat dýchat. Blonsky představuje určitý potenciál, ale každá postava tu musí hláškovat, na nějaký hlubší duševní rozbor postav to nevypadá… ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odlehčené na úroveň komiksové předlohy, což je vlastně dobře. Marvel opět cílí především na mladé publikum, na nové diváky. Současně se snaží udržet ty staré tím, že se často mluví o Avengerech, nebo událostech před mnoha lety. To je sice fajn pro začlenění Shehule do MCU, ale jak vidno, není to zatím úplně ono, resp. jen na tom seriál stát nemůže. Nemá to ještě svůj ksicht... She-Hulk na mě zatím působí spíš jako bonusový materiál k filmu o Hulkovi. PS: a s touto pidistopáží, se to asi nezlepší. Chtělo by to 7-10 min. delší. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jen je vďaka odhaleniu svojho tajného alter ega stráca prácu a jediná možnosť ako sa zamestnať je v právnickej kancelárií, ktorá háji ľudí so super schopnosťami. Hneď prvá úloha je hájiť super zloducha, ktorý sa pokúsil zabiť jej bratranca Brucea. Prevedenie: Diel skončil skôr ako začal. Dokonca mi to už ani neni vtipné. Zastupovanie napraveného super zločinca meniaceho sa na monštrum je iba špička ľadovca absurdnosti. Aspoň keby pekná bola ale za tých 20 minút vážne nie je ani na čo sa pozerať ako napríklad pri Agentke Carterovej... 22% ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

She Hulk je sympatacka, ať už v hulkovky podobě nebo v ty lidský. Problém, proč a tenhle seriál nižší hodnocení, je v tom, že mu úplně nesedí dvacetiminutova stopáž. Děj se vleče, a když už se začne něco dít, je konec a musíš čekat tejden na další díl. Stopáž měla mít 30 minut a scenaristi to neměli tak roztahat. Pak je tu CGI, který místy působí dost "staticky", She Hulk občas vypadá jako by vypadla ze hry, která je datovana někdy kolem roku 2010. No a nakonec tu jsou anti-feministicky trolove, který jsou pohoršený tím, že "She Hulk existuje a dělaj z Hulka ženskou"... Vy "experti", četli jste někdy komiksy? Je to tu už od osmdesatek... Někdy jsem nasranej sám na sebe, že vůbec čtu ty komentáře a internetový diskuze. ()

kitsuchan97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

*7/10* Z mého pohledu se jedná o malinko lepší díl než ten úvodní. Jen se potýká s prvními pozitivní i negativními dopady své přeměny. Trochu škoda, že se ty problémy vyřešily brzy a poměrně jednoduše. Tak to tak vypadá, že uspěchanost bude za mě primárním problémem celého seriálu (ovšem co čekat od epizod se stopáží okolo 30 min...). Co se mi osobně velmi líbí je, jak se "end-credits" sekvence mění na základě událostí  dané epizody - je to drobnost, ale i tak cením. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Když zoufalá Jenn (Tatiana Maslany) na notebooku hledá práci, na boku stránky můžeme vidět odkaz na článek, který zní: „Muž s ocelovými drápy zápasí v baru.“ Jde o narážku na Wolverina. Druhý odkaz zní: „Proč z oceánu trčí socha obrovského muže,“ což je první narážka na Eternals (2021) v celém MCU. (spacemaster)
  • Zkratka právní firmy GLK&H odkazuje prvními třemi písmeny na slavné komiksové tvůrce. G jako Martin Goodman, L jako Stan Lee a K jako Jack Kirby. (NiWi)

Reklama

Reklama