Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

She-Hulk zastupuje Leap-Froga, který se zranil v důsledku závady na svém zakázkovém superobleku. (Disney+)

Recenze (49)

Venom 

všechny recenze uživatele

Strašne som sa bál že She Hulk skazí DareDevila, ale som rád že sa tak nestalo. DD je skoro taký istý ako v Netflix seriálu, okrem pár scén viz keď napr. ráno ide po ulici v obleku. A ešte napr. že v deň keď sa spozná s Jen tak sa s ňou vyspí, čož u DareDevila nie je zvykom. Som rád že sme konečne videli poriadny súd s jasným dôvodom kde Matt samozrejme ako vždy bol perfektný právnik. Tak isto chémia medzi DD a She Hulk bola vyborná. Len škoda že scénu v chodbe keď je DD proti pár ozbrojeným chlapom skazí príchod She Hulk. Aj humor bol dosť dobrý, len škoda stále toho zlého CGI. Konečne sa nám tu viac predstavuje záporak seriálu a konečne vidíme aj She Hulk ako neovláda svoj hnev. Ďalej pekný, moožno teaser na Red Hulka? V celku to konečne bola dobrá časť s nejakými chybami ale DD to určite zachránil a aj si to dosť kradol pre seba. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daredevil tomu pomohl, ale má to stále jedno velké ale. Je bláhové si myslet, že zachrání celý seriál. Vzít verzi z Netflixu a narvat tu stejnou postavu a stejného herce do úplně jiného žánru moc nefunguje. Matt působil v některých scénách naprosto směšně a naprosto nedaredevilsky. Zatímco Netflix se soustředil na vypracovanou bojovou choreografii se střídmým střihem, tady se Myšák opět vyšvihl. Nepřehledná akce ve tmě, hnusné CGI Daredevila s plno jeho akrobatických kousků a ještě k tomu zběsilý střih. Odpusťte, je to ale humus. I tak to ale patří k nejlepším (což není pochvala) epizodám celého seriálu. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jen má nového klienta. Ktorý žaluje návrhára kostýmov pre superhrdinov, že mu ušil zlý oblek. Jen je v konflikte záujmov a na scéne sa nám objavuje tajomný advokát Murdok aby Jen pomohol. Diel končí fiaskom na právnickej oslave a Jen končí za mrežami. Prevedenie: Pozrime sa na to, ako dokáže jedna dobre napísaná a kvalitná postava úplne zmeniť charakter tohto hlúpeho seriálu. Daredevil je na scéne a okamžite je tam kvalitná akcia a príbeh dáva ako tak hlavu a pätu. 59% ()

kesty 

všechny recenze uživatele

v sekunde, ked Jen na Matta povedala do kamery "who's the asshole?" (rly, slepého urážať je funny?) som vedel, že tento seriál už nič nezachráni :( tri hviezdy za Matta a prvé dva podarené jokes z celého seriálu ("am I wearing pants?" + "ketchup and mustard suit"), ale aj to sa musím extrémne premáhať. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudem klamať, seriál pozerám hlavne kvôli Daredevilovi , ktorý sa konečne ukázal. Pane bože, prosím nech ho Marvel takto nedod...rbe. Obrovské nadšenie keď zaznel na kúsku jeho soundtrack od netlfixu a pri pár scénach s ním. Ale inak sa mi to vôbec nepáčilo. Dúfam, že takýto bol len kvôli duchu tohto seriálu a Born Again bude poriadne temné a drsné ako sme nato zvyknutí. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama