Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Chi Chi Chi Chi Chip a Dale, zákon hájí... Určitě si všichni pamatuje na tento seriál z dětství, kterému, co si pamatuji, předcházel seriál "My z Kačerova". Hlavní hrdinové Chip, Dale, Monty, Gadgetka a Zip musí neustále řešit všelijaké tajuplné příběhy, počínaje nákupem buráků v obchodě a končíc záchranou "světa". Nejen díky vynálezům Gadgetky, ale sehraností celého týmu - roty se nakonec záchrana vždy povede. (mr.cartman)

(více)

Recenze (309)

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Co vznikne po spojení Disneyho a Alvina a Chipmunkové? Otravnost až na půdu. Nikdy mě ten seriál nechytl - vše se neustále opakuje. Jediné, co mohu dát seriálu za dobro je skvělá animace. Příběhy se hodně liší svojí kvalitou - občas zábavné, občas nudné k uzoufání. Bojím se, že za zdejším vysokým hodnocením zde stojí nostalgie. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Další nesmrtelná a stále skvělá klasika, na které jsem s Novou a původním dabingem vyrůstal a nikdy na ní nezapomenu. Skvělá znělka, skvělé postavy, prostě paráda. Ale Kačeři byli lepší. 90%. A opět, škoda, že se to už nevysílá, protože Rychlá rota je pro mě osobně stále obrovská pecka. "Chi, Chi, Chip a Dale zákon hájí..." ()

Reklama

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Další z té velké řady "srdcovek" mého mládí, a klasika všech klasik od Disneyho. Rychlá rota byla taková kreslená Mission Impossible, u které jsem hltal každý detektivní případ. Chip, Dale, Monty Jack, Gedžitka a Zip, jo to byly časy, jak já je tenkrát miloval, s dnešními kreslenými seriály nesrovnatelné! Znělka se mi zaryla tak do paměti, že ještě dnes bych ji dokázal odzpívat. Každý zmeškaný díl o víkendu v 8 ráno pro mě představoval životní katastrofu, z které jsem se pak musel celý týden vzpamatovávat :-) ()

AnniqueCh 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si že tenhle animovaný seriál o dvouch veverčích bratrech Chip a Dale s partou dalších zvířecích kámošů Getžitka, Monty Jack a Zip jdoucí po stopách zločinu byl na Českých televizních obrazovkách odvysílaný se dvou mi znělkami oběma nazpívaných v roce 1991.  Stará znělka z roku 1991 Správný zásah,  v tu pravou chvíli má, když přízrak temný, svým rejdům šanci dá. Tahle príma dvojka slídilů, ta řeší problém tvůj. Či - Či - Či - Chip a Dale, zákon hájí, Či - Či - Či - Chip a Dale, v tomto kraji. K pravdě si najdou směr a hrají fér, ve znaku mají dvakrát R. Či - Či - Či - Chip a Dale, zákon hájí, Či - Či - Či - Chip a Dale, v tomto kraji. Po stopě vždycky jdou, až naleznou, kdo skrývá tajně vinu svou. Či - Či - Či - Chip a Dale, zákon hájí, Či - Či - Či - Chip a Dale, v tomto kraji. Či - Či - Či - Chip a Dale !  Nová znělka z roku 1991  Horký, těžký je boj se zločiny.  Já znám dva chlápky, co v něm jsou hrdiny.  V nouzi pomůžou, tak neváhej a hned je zavolej!  Chip, Chip, Chip a Dale,  Rychlá Rota!  Chip, Chip, Chip a Dale,  žádná bota! O pomoc požádej a nezklamou,  z nebezpečí tě dostanou!  Chip, Chip, Chip a Dale,  Rychlá Rota! Chip, Chip, Chip a Dale,  žádná bota!  Žádnej s nich není hejl, jsou po stopách,  a zjistí kdo je lump a vrah.  Chip, Chip, Chip a Dale,  Rychlá Rota!  Chip, Chip, Chip a Dale,  žádná bota!  Chip, Chip, Chip a Dale!  Rychlá rota! ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

“Tahle príma dvojka slídilů ta řeší problém tvůj. Chip, Chip, Chip a Dale – zákon hájí - Chip, Chip, Chip a Dale – v tomto kraji - V pravdě si najdou směr a hrají fér, ve znaku mají dvakrát eR…“ Nezapomenutelný seriál z dětství, kvůli tomuhle jsem vždycky v sobotu ráno brzo vstával, srdcovka, 5 hvězd. ()

Galerie (1 170)

Zajímavosti (12)

  • Původně seriál začínal dvouhodinovým filmem Chip 'N Dale's Rescue Rangers to the Rescue (1989), který byl později rozdělen na 5 kratších pilotních dílů. (Olík)
  • V scéne s Eiffelovkou zaznie hymna Francúzska. (Hodnotim)
  • Postava Montyho byla pojmenována po slavném mexickém sýru Monterey Jack, ačkoliv v originálu se snaží postavu mluvit s australským přízvukem. (Akesha)

Související novinky

Rychlá rota ve filmu

Rychlá rota ve filmu

22.05.2019

Nejodvážnější veverky od studia Disney dostanou vlastní film. Hrdiny Chipa a Dalea z Rychlé roty si totiž vezme na starost Akiva Schaffer (Sousedská hlídka, Popstar: Never Stop Never Stopping). Jméno… (více)

Rychlá rota míří do kin

Rychlá rota míří do kin

04.02.2014

Správný... zásah... v tu pravou chvíli mám, když přízrak... temný... svým rejdům šanci dá... na velkém plátně! Ano, čtete správně. Slavný animovaný seriál, na kterém musela vyrůstat většina uživatelů… (více)

Reklama

Reklama