Reklama

Reklama

White Lines

(seriál)
  • USA White Lines
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Zoe Walkerová hodí za hlavu poklidný život a vydá se na Ibizu, aby zjistila víc o bratrově zmizení. Její pátrání ale brzy nabere nebezpečný a smyslný směr. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

JenYu 

všechny recenze uživatele

Viděna 1. série: Dobrá hudba. Neodolatelný manchesterský přízvuk. Pěkné kostýmy. Krásná Ibiza. Charismatický Boxer. Rozřeďovaný příběh. Morální dno. Hlavní hrdinka - antihrdinka? Detaily zranění. Nadbytek drog. Překombinovanost. Neukončený konec. P.S. Většího packala než Marcuse jsem ještě neviděla. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Začátek seriálu byl takový jednoduchý a nezáživný, ale postupem dílů se z toho stala závislost, Boxer největší borec z největším srdcem, Axel šílený blázen a král hudby a celkové všichni herci velmi příjemní. Příběh se pomalu rozjíždí ale je parádní a už teď se těším až se na Ibizu vrátíme z novu, hodně věcí ještě čeká na vysvětlení, skvělá párty, plná zvratů a pravdy. ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Seriál od tvůrcu Papírového domu, který neznám, ale je podle všeho fenomenálně oblíbený. Tohle je přesně prototyp krásného navoněného seriálu, který je vlastně o hovně, přestože nebo právě protože vykrade kde co. Za zmínku tam stojí akorát šukézní Star Lordova maminka. A bavila mne postava Boxera (přezdívka). Zííííííííííííííííííííív a bojím se že těchto navoněných hoven bude za chvíli Netflix plný 4/10 ()

Bajo. 

všechny recenze uživatele

Nojo za hranice se asi ještě dlouho nepodíváme, tak aspoň že White Lines nám to tak trošku umožní. Škoda že krásné prostředí španělské Ibizy hlasitá hudba v klubech je to jediné co seriál nabídne. Herci nic moc příběh hodně kostrbatý a co si budem Alex Pina(Money Heist) to taky nějak moc nezachránil. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"White Lines" sa v prvej sérii teda absolútne nepredviedol. Dávam plusové body za pár vtipných momentiek, za pár okey postáv a zopár ozaj dobre napísaných scénok v niektorých epizódach, no inak toho moc pochváliť nemôžem. Od začiatku som cítil, že niečo v tomto seriáli neklape. Nevedel som najprv prísť poriadne na to, o čo ide. No čím som bol ďalej, tým viac som si uvedomoval, že nebaví ma tráviť čas s našou hlavnou hrdinkou, nezaujíma ma postupne ani čo sa stalo jej bratovi a ku koncu mi už bolo úplne jedno kto ho zabil. Najmä z titulu, že Axel mi bol rovnako nesympatický ako dokopy skoro všetky postavy. David je celkom okey a z postáv pôsobí najviac úprimne a Boxer ma občas vie pobaviť svojimi hláškami a iróniou. Keby mu len potom tvorcovia nedali do úst absolútne otrasne napísané dialógy. Mimochodom, povedzme si niečo o tých dialógoch. Tie sú totiž úplne najväčší problém celého tohto seriálu. Je to totiž celé spracované ako jedna veľká telenovela. Niekto niekoho miluje, ale nemôže ho milovať, lebo je vydatá za niekoho iného. A potom niekto iný vedie zase vzťah, kde niekoho miluje ale nechce ho, alebo možno chce... ale v realite ju to ťahá k niekomu inému a podobné gýčovito napísané scénky. A čím toho bolo viac, tým menej ma to bavilo. Niektoré scénky tým vyslovene trpia. Niektoré postavy sú dokonca skutočne otravné. Ako napríklad Marcus. Kedykoľvek sa objavil na scéne, prevracal som očami. Anna je na tom podobne. Rodina Calafatovcov je na tom možno o niečo lepšie, no nikto z nich reálne neukáže niečo, čo by stálo výrazne za zmienku. Možno s výnimkou Conchity a tá dá človeku do hlavy myšlienky, ktoré tam asi ani nechcel. Vyzerá to, že chcú robiť druhú sériu, no úprimne si nemyslím, že sa k tomu niekedy vrátim. Tento seriál proste nepriniesol ani zaujímavý príbeh, ani dobré postavy, ani vizuálna stránka ma neohromila. Jediné čo ešte môžem pochváliť je soundtrack. Ten je skvelý. Nemám viac čo dodať. Nemôžem odporúčať k zhliadnutiu. Hodnotenie: C ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama