Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

Trevor 

všechny recenze uživatele

5 minút som bol ochotný venovať tomuto výmimočnému projektu streamovacej služby Netflix. Zoberte skupinu najväčších idiotov, zavrite ich spolu do miestnosti, domu či na ostrov a tomu najväčšiemu idiotovi z nich sľubte finančnú hotovosť a vytvoríte tak program pre intelektom podobne vyspelú časť populácie. Áno, nájdu sa ľudia ktorých baví sledovať tychto kreténov a dokážu sa na nich pobaviť k nim však rozhodne nepatrím. Pekné prostredie a kamera v úvode stáli za zmienku, v porovnaní s Big Brother či Mojsejovcami ktorí chceli byť v kóme (možno v dome, v kóme bolo skôr ich publikum) určite príjemnejšie. Keď však so suťažiacimi ma komunikovať hovoriaci kužeĺ to je väčší trash ako farmár či kadibudka v ktorej sa pred duelom jednotlivci vyplakali. Plus hlas ženskej ktorá zkazila dokument Absurd planet ako zlatý kliniec programu. Odpad! už tradične dávam iba ozajstným skvostom, toto je niečo čo sa stále vracia vo viacmenej rovnakej kvalite na úrovni 0%... ()

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Ty vole já se dívám na reality show :D. Normálně se stydím říct že mě to bavilo. Skupinka byla přesně tak akorát dutá (holka neví číslo na 911?RLY), moderátorka měla skvělej trefnej komentář ke všemu co se děje obohacenej o super boření 4 stěny... A jo celkově můžu říct že jsem se fakt bavil. Hodnotím to samozřejmě v rámci reality show a můžu říct že tohle je mi stoprocentně sympatičtější než nějaká výměna manželek. ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Netflix nás v poslední době zásobuje, to se musí nechat. Too Hot to Handle je přesně onou reality show, o které budete před ostatními tvrdit, že je to hrozný škvár, ale přitom se nebudete moci dočkat toho, až si pustíte další díl. Komentáře moderátorky jsou skvělé, casting se povedl (byť někteří jsou tu jen jako křoví) a WTF scén je více než dostatek. Kdy zábavnost klesá na nulu, jsou momenty, ve kterých se hraje na city a moralizuje se, ale takových chvilek je naštěstí poskrovnu. #TeamChloe ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Předesílám: Neřeším, nakolik to bylo hrané. Ani zda třeba jen nepodlehli kouzlu chvíle, aby se po realitce vrátili ke svým špatným návykům. Mínusy: Banda povrchních děvkařů a děvek, prakticky jsem neměl komu fandit (favoritům nejblíže Chloe a Sharron). Plusy: Pohlední a extrovertní soutěžící jsou pro realitku zároveň požehnání ("Ježíš" by mohl vyprávět). Tudíž bylo postaráno i o zajímavou dynamiku, navrch příjemnou lechtivost (zvláště když šlo o ovládání chtíče). Některé katarze byly uvěřitelné, sympatické, ba i dojemné. Nejpovrchnější rychle skončili a působili trapně i na reunionu. Hodnocení po 1. sérii: 55%. ()

FilipStinef 

všechny recenze uživatele

Rozhodně není náhodou, že jsem si nechal pro mé pětisté hodnocení na tomto portálu právě Too Hot to Handle. A abych řekl pravdu, nedostal jsem prakticky nic, co bych nečekal. Všichni hlavní představitelé jsou blbí, náplň epizod je hloupá, pointa je stupidní, výsledkem je zábavná reality show. Při sledování tohohle skvostu, který se mimochodem umístil v naší překrásné zemičce na prvním místě sledovanosti na Netflixu, jsem nabýval pochopení, proč že to tolik lidí sleduje reality show v televizích, byť jen jakožto guilty pleasure. Musím totiž říct, že nad ránem při slabším psychickém rozpoložení sledovat počínání těch "velice nadržených a atraktivních účastníků" bylo přinejmenším výborným nápadem, leč je celý tento pořad hrůza hrůzoucí. Avšak na zabavení dlouhých dní naprosto vhodné. Nenechte se tedy odpudit těmi dvaapadesáti procenty, které, ačkoliv jsou naprosto oprávněné, nijak nezobrazují to, jak velmi se budete bavit. Vypíchnout by také šla technická a produkční úroveň, která mě až překvapila, když vezmu v potaz, jaká sračka to je, ovšem Netflix vložil své nemalé peníze opět do černého, jak už se mu v minulosti několikrát povedlo, jelikož pořad slaví úspěchy. A to právem. ()

Zajímavosti (3)

  • Pro Harryho se jedná již o druhé vítězství v reality show. Poprvé vyhrál v australské soutěži Heartbreak Island roku 2018. (Kuzmik)
  • Natáčení probíhalo v březnu 2019 v luxusním resortu Casa Tau v Mexiku. (SONY_)

Reklama

Reklama